kolakao 04.07.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jezeli chodzi o to co lepiej to nie mam zielonego pojecia - tak powiedzieli murarze ze beda robic i tak robili - a jak jest lepiej to nie wiem, moj szwagier tez stawial teraz dom i nie robil wylewki ale teraz mowi ze bedzie taczkami wozil -srednia przyjemnosc, mi przyjechaly gruchy a pan marek naprawde wylewke zrobil pieknie jak od nozapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hilsyl 04.07.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 jezeli chodzi o to co lepiej to nie mam zielonego pojecia - tak powiedzieli murarze ze beda robic i tak robili - a jak jest lepiej to nie wiem, moj szwagier tez stawial teraz dom i nie robil wylewki ale teraz mowi ze bedzie taczkami wozil -srednia przyjemnosc, mi przyjechaly gruchy a pan marek naprawde wylewke zrobil pieknie jak od noza pozdrawiam dzieki jestem pod wrazniem tempa prac i wogole tego jak sobie radzisz z budowa:) przyznam ze korzsytam duzo czytajac twoj dziennik a mzoe polecisz mi hydraulika ?z góry dzieki ps. w którym rejonie sie budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja również miałam najpierw wylewany chudziak a potem ściany. Nie zrobiłabym teraz inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.07.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kolakao w jakiej okolicy budujesz swój dom? Ja też chcę wejsć w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hilsyl 04.07.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ja również miałam najpierw wylewany chudziak a potem ściany. Nie zrobiłabym teraz inaczej! dzieki za rady rozmawiałam własnie z kierownikiem i teztak doradza tym bardziej ze strop lany:) no ale wkipa pewnie miala pomysł zeby im było lepiej:) dzieki kobitki trzymajcie kciuki dzis budowa stoi bo padało zobaczymy co powiedza jutro:) mayland dom sliczny okolica rewelacyjna zazdroszcze rychłej wyprowadzki ps. mieszkamy po sasiedzku (prawie) heheh mam takie samo mieszkanie ale w jednostce M:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 04.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dzieki hilsyl staram sie jak moge chociaz czasami mozg mi paruje ) ale nie mam wyjscia musze sie starac i biegac heuehueh a bardzo mi milo jezeli moj dziennik jest ci w czymkolwiek pomocny )pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 04.07.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a my pilnie poszukujemy siatki, takiej zwykłej na ogrodzenie (robimy takie robocze) HELP gdzie się udać? My kupilismy na ul. Niklowej 2 (koło Lotniska). Chyba 3,8; ocynkowana, oczka 6x6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelas 05.07.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mayland, jestesmy sąsiadami, w którym bloku mieszkasz?? Ja 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 08.07.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 no to fajnie, bo my też z Ustronia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 08.07.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Amor-dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.07.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Jestem po kolejnej rozmowie z hydraulikiem. I wiem, że nic nie wiem Tzn wiem co chcę ale jakoś nie do kazdego to dociera i na siłę próbuje mnie przekonać do swojej wersji Ech... juz nie wiem czy brać firmę do coałości czy babrać się w kupowanie materiałów i płacić od punktu jakiemuś hydraulikowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 08.07.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Jestem po kolejnej rozmowie z hydraulikiem. I wiem, że nic nie wiem Tzn wiem co chcę ale jakoś nie do kazdego to dociera i na siłę próbuje mnie przekonać do swojej wersji Ech... juz nie wiem czy brać firmę do coałości czy babrać się w kupowanie materiałów i płacić od punktu jakiemuś hydraulikowi? witaj Też "uwielbiam" jak wykonawca ma GARŚĆ swoich mądrości i sypie nimi na każdym kroku jak z rękawa. Geniusze się zdarzają. Wiem, że hydraulicy mają duuuże upusty w hurtowniach, więc korzystniej jest jeśli to on robi zakupy. I oni bardzo często dodatkowo zarabiają na tych upustach. pozdrawiam [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 09.07.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Jakby ktoś posiadał przykładowy kosztorys budowy potrzebny do kredytu to Prosze o mejla, chciałbym kilka rad-porównań itp...itd... [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.07.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ostatnio przechodziłam przez kosztorysy. Wiem już, że kazdy bank wymaga co innego. Jedne banki chcą jakikolwiek kosztorys a inne dość szczegółowo to sprawdzają. Ja musiałam zrobić taki kosztorys, z którego wynikałoby, że kwota kredytu jaka biorę starczy mi na zakończenie budowy a środki które miałam zostały juz wydatkowane. Bank wymagał wydatkowania najpierw środków własnych. Pan w banku powiedział mi sam jak i co wpisać by było dla nich dobrze To nic nie szkodzi, że szczerze mówiąc, był ten kosztorys oderwany od rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 nakoto wyslalam ci przykladowy kosztorys pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 09.07.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Yupi... Dziękaski, to czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.07.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 ty nie czekaj ty spr poczte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Jakie tynki robiliscie? Szukam kogoś do tynków na sierpień. Macie jakieś sprawdzone ekipy? Z góry dziękuje za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 czesc mayland ja tez bede poszukiwac ale na pozniejsza pore, chce zrobic tradycyjne z agregatu nie zadne gipsowe ale nie mam zadnego namiarupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.07.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 A ja poszukuje ekipy budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts