mayland 26.09.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Gózd, Jedlnia, Pionki... Akurat te strony miasta znam dobrze. Gorzej inne gminy jak Kowala, Wierzbica, Wolanów czy Zakrzew. Tamtych stron wogóle nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.09.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 no ale zawsze mozesz poznac jeszce bardziej - zapraszam do poznania uroczych prawie lesnych zakatkow naszej dzialeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Nie spać grupo radomska Jeszcze kawał czasu do zimy Jak Wasze postepy na budowach? Co jeszcze musicie zrobić do zimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 02.10.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Nie spać grupo radomska Jeszcze kawał czasu do zimy Jak Wasze postepy na budowach? Co jeszcze musicie zrobić do zimy? cześć No trafiłaś w sedno. Zamierzam położyć dachówkę w połowie listopada. Ocieplać domek od 20 października i kilka innych "drobiazgów" miłego dnia[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Mni eocieplenie domu zewnatrz chyba do rujnacji doprowadzi. Jeszcze nie zaczęłam a juz sie boję Też chciałabym przed zimą ocieplić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 02.10.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 I ja tez tylko chcialam jeszcze klinkier na dole polozyc i dopiero wtedy jak nie bede miala klinkieru to nici z ocieplenia - pozyjemy zobaczymy!! Dzisiaj moj "wspanialy" tesciu pozwolil nie przyjsc na budowe pracownikowi bo s twierdziliz ze nie ma kleju i on nie ma czym pracowac - no moze czlowieka trafic przeciez po drodze sa 4 hurtownie - szlag mnie trafia jak spotykam na drodze takich czasowych ludzi!~!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.10.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 U mnie było tak z tynkarzem. Nie robił bo nie miał kątownika stalowego a jedynie aluminiowy. Ścian bez kątownika w całym domu ful ale on musiał zacząć akurat w miejscu które i tak będzie pod karton gipsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gsylwek 04.10.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 u nas przestój i to spory-czekamy na murarza,żeby stawiał górę Mamy umówionego gościa do dachu Planujemy wstawić okna i drzwi i chyba na tyle w tym roku starczy kasy i czasu Życie pokaże jak to wszystko wyjdzie Dobrze wiecie jak mało od nas zależy w tym całym budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Ja myslałam jeszcze o elewacji w tym roku Ale najwyzej ocieplę a tynk w przyszłym roku położę. Będę równać działkę i obawiam się, że poprostu zabrudzę elewacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.10.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Szukam ekipy do ocieplenia domu przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 08.10.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Witam, no cóż.... jak nie ta to inna ....... Poszukuję EKIPY (nie mylić z aktualnym serialem ) murarzy do stanu zerowego zamkniętego, myślę zacząć od wiosny 2008 niech ktoś poleci słowną ekipę, bo na jednej się zawiodłem ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 A ja właśnie dziś, po pół roku licząc od dnia złożenia podania o WZ, odebrałem prawomocne pozwolenie na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Mariusz no to gratulacje i do dzieła! Mam ekipę do ocieplenia domu Z Anonsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Mariusz no to gratulacje i do dzieła! Mam ekipę do ocieplenia domu Z Anonsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Planujemy 20 rozpocząć prace związane ze stanem 0 - może pogoda pozwoli na rozpoczęcie i zakończenie prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Tanieje styropian. Wczoraj chciałam już zamówić ale na składzie poradzili mi by poczekać. Dowiazą mi tego samego dnia jak zamowię ale może być taniej. Sprawdziłam więc Allegro. Faktycznie, w ciągu miesiąca staniał ok. 10zł/m3. I ma jeszcze potanieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 O dobrze wiedziec !!!!!! To ja tez poczekam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 11.10.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jakiegoś sprawdzonego kierbuda macie ? Nie potrzebuję "wypełniacza dziennika budowy" a osobę, która faktycznie przyłoży się do swoich obowiązków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 11.10.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Jakiegoś sprawdzonego kierbuda macie ? Nie potrzebuję "wypełniacza dziennika budowy" a osobę, która faktycznie przyłoży się do swoich obowiązków. Moj to niestety typowy wypelniacz -hm a nawet tego nie robi, dziennik lezy u mnie w domu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.10.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Ja mam sprawdzonego. Wiele wizyt na budowie, służy radą i pomocą. Do tego jest "elastyczny". Pomagał mi też w sprawach kosztorysowych w banku. Wysyłam info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts