pattaya 03.08.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Płacę podobnie.Jak pisałem -ekipa Eidmunda z(spod?) Warszawy.Zdjęć nie mam.Chcesz,to zajrzyj wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 03.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Chętnie jak dam radę czasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 03.08.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Wyślę Ci nr tel. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 03.08.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 04.08.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Witajciepattaya bedziesz dzisiaj u siebie. Wczoraj nie wyrobiłem się. Styropian sam układałeś czy robią Ci to ci od wylewek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.08.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Będę od ok.19:00.Weź kalosze albo stare buty.Wszystko Ci opowiem na miejscu.Pijesz piwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 04.08.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 No to spróbuję wpaść. Masz takie błoto w okolicy? To jest chyba górka? Za tablicą koniec miasta, za składem - skrecam w lewo? A co do piwa to przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 04.08.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2005 Mam glinę tam,gdzie zdarłem humus.Za składem,za tablicą koniec miasta-w lewo.I zaraz(50-60m) w prawo.Będzisz widział budowę.Biały dom(silka) ,dachówka ceglasta na dachu kopertowym.Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 05.08.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witaj pattaya!!Ten wibrator (zacierak) do wylewek to coś takiego http://img17.imageshack.us/img17/2030/2506eb.jpg Czy czymś takim Ci działali?Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 05.08.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Nie. Ubijali ręcznie a w zasadzie nożnie Ponoć przy takich wylewkach nie jest to koniecznie. Dzięki za wizytę. Postaram się jutro wpaść do Ciebie. Dzisiaj skończyli wylewki-bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 07.08.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2005 No ,lonly.Twój dom jest bardzo ładny.Fajny dom.Fajna okolica.Tylko z tą wodą przechlapane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 09.08.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witaj Pattaya No to komplementy w drugą stronę i twierdzę że Twój też jest ładny bo Archipelag mimo wad w postaci "cienkich" projektów architekturę ma b. ładną jak na projety typowe i w tej cenie. Co do okolicy to u Ciebie tez jest bardzo przyjemnie no i dodatkową masz wodę w rurze bo ja też ale bez rury(1,2 m) Zresztą te nasze okolice są jedne z ładniejszych w obrębie Radomia. Co do zacieraczki do wylewek janzar napisał, że to się stosuje jak najbardziej. Podeslij mi na priva namiary na tą ziemię jeżeli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 09.08.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Dzięki za tel. Dostałem odpowiedź z Qick-Mixa ponownie odrzucają reklamację twierdząc, że im wyszedł w badaniach ten sam kolor?! Tak że strzeż się tej firmy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 09.08.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Chyba wezmę Terranovę z tynkiem silikatowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 09.08.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Mój tynkarz bardzo zachwalał firmę greinplast czy tak jakoś. Mówił, że jakościowo dobry tynk i z dorobieniem tego samego koloru nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 10.08.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Wczoraj przymierzałem się kupić tasmę dylatacyjną (15 cm z folią) i zwaliła mnie z nóg aktualna cena 1,7 za mb. Jeszcze niedawno 1,20? Co się dzieje? pattaya a ty jaką stosowałeś i po ile? Over Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 10.08.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Nie wiem.Swoją mieli.Za zbrojenie(włókna),plastyfikator i taśmę zapłaciłem dodatkowo 800zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.08.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2005 Chyba wezmę chemię do ocieplenia firmy Kerakoll.Nic złego o niej nie słyszałem.I jest niedroga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 16.08.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Witaj No nie było mnie pare dni w Radomiu. Byłem w Bydgoszczy i widziałem parę ładnych domków no i przede wszystkim 99 % nowo budowanych domów kryte jest dachówką. Aż miło popatrzeć!! Nie słyszałem nic na temat Kerakoll. Chwalą "Sto" za jakość ale jest to dość drogie. Po postach i rozmowach ze znajomymi którzy przeżyli zapalenie sadzy postanowiłem wprowadzić do komina rurę stalową, niestety. Ciekawy jestem czy coś wiesz na temat cen tych elementów w Radomiu. Kto ma dobre jakościowo i cenowo? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 16.08.2005 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2005 Zapytaj na Słowackiego obok tej małej,starej szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts