boodzisz 29.05.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Witka. Powracam do temetu ogrodzen. Z czego macie zrobione ogrodzenie od frontu?Przód mam 37 mb. Wiec kawalek jest ale chyba oplaci sie czyms lepszym niz siatką ogrodzic? Co myslicie o takim? lub cos podobnego?? http://www.allegro.pl/item372569799_ogrodzenie_ocynkowane_malowane_proszkowo_ogro.html Gdzie w Radomiu lub okolicach mozna trafic i obejrzec takie ogrodzenia. Oczywiscie w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 30.05.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 Zastaniawiam sie nad ogrodzeniem z firmy szymańscy czy jakoś takz tego co pamiętam to dzialają na ul giserskiej to jest za szpitalem rehabilitacyjnym sprobuj ich namierzyc w necie nie pamietam strony ale widziałem że z profilami zamkniętymi robią cudaznalazłem stronę :http://www.ogrodzeniametalowe.com/galeria.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 03.06.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Hey biore deski z tartaku, który poleciła mi Mayland@ obecnie 500 pln za m3 wszystko git tylko teraz na deskowanie pojdzie mi tego trochu macie moze gdzies namiar na tansze żródełko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 a tartak w makowcu spr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Taniej to chyba tylko u chłopa z nielegalnej wycinki kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.06.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 - no wlasnie ja w tamtym roku placilam 450 - czyli i tak masz tanio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 03.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 no to wlasnie z makowca mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.06.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Sprzedam za połowę ceny 3 wiadra czerwonego tynku akrylowego. Kolor jak na mojej elewacji. Moze byc na wykończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 03.06.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ja mam ze 20 pustaków terriva I, że o ścinkach z więźby nie wspomnę - ogłaszam przetarg nieograniczony !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.06.2008 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Pustaki teriva wykorzystałam do sadzenia kwiatów Trawa nie zarasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 O widzisz, dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 06.06.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 WitajcieMam prośbę do Mayland.Bardzo podobają mi się Twoje schody w przyzwoitej, jak przeczytałam gdzieś cenie.Czy mogłabym otrzymać namiary na ich autora?Może być na priv [email protected]Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 06.06.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Dzieciaki to ja tradycyjnie z kolejnymi deylematami blachodachówka czy dachówka i tu jesli mozecie dajcie znac ile z m2 placi sie srednio dekarzowi za ukladanie blachy a ile za dachowke i tu najwazniejsze - macie moze namiar na kogos kto dobrze i nie drogo uklada dachowke i ma termin na poczatek lipca wolny ? Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 06.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 dziękuję za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 07.06.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Nakoto metr kwadratowy ukladania blachy liczą sobie okolo 8-12zł. Za dachowke drugie tyle.Dolicz do tego osobno kazdy metr bierzacy obrobek (tak samo liczony) , rynny itp. wszystko wychodzi drozej niz sam sobie czlowiek policzy.Np jak masz 200m2 dachu to nie licz ze za ukladanie blachy zaplacisz pomiedzy 1600-2400 . dojdą obrobki i kwota sie moze podwoic.Oczywiscie za dachowe licz napewno podwojnie albo jeszcze wiecej. Wszysto zalezy od dachu im bardziej skomplikowany tym drozej. Ale jezeli stac cie na dachowke to ja kup. To jest dach ze tak powiem dożywotnio. Dobrego fachowca w dodatku na Lipiec bedzie Ci bardzo trudno znalezc.Jezeli zdecydujesz sie na blache to zadzwon do tego goscia czy ma czas wolny. Naprawde solidna firma. Pawłowski Wiktor - 502-023-628 Co do ogrodzen ktore naraił mi Niewielki II to bylem tam ale maja terminy dopiero na koniec Wrzesnia a to dla mnie troche za pozno.Moze ma ktos jeszze jakis namiar na ogrodzenia KUTE i niedrogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Znalazłam coś takiego: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5297384 Elementy do samodzielnego montażu. Wydają sie byc w dobrej cenie. Podobne są w Castoramie. Ja zastanawiam sie nad furtkę czy nie zamówić bo by sie przydała do sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 10.06.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 To może spróbuj na ul Prostej. Jedziesz Kwiatkowskiego skręcasz w Białą i to jest 3 ulica po lewo, pierwszy dom, gość trudni sie kowalstwem artystycznym.A po gotowe elmenty to najlepiej do marketu lub na allegro, będą od ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Kowalstwo jest też w Jedlni Letnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 10.06.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ok. dzieki spróbuje tam podjechac w tym tygodniu a jezeli chodzi o markety to które.?/Obi, praktikery, nomi itp?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts