Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

Witka.

Powracam do temetu ogrodzen. Z czego macie zrobione ogrodzenie od frontu?

Przód mam 37 mb. Wiec kawalek jest ale chyba oplaci sie czyms lepszym niz siatką ogrodzic?

Co myslicie o takim? lub cos podobnego??

http://www.allegro.pl/item372569799_ogrodzenie_ocynkowane_malowane_proszkowo_ogro.html

Gdzie w Radomiu lub okolicach mozna trafic i obejrzec takie ogrodzenia. Oczywiscie w dobrej cenie.

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zastaniawiam sie nad ogrodzeniem z firmy szymańscy czy jakoś tak

z tego co pamiętam to dzialają na ul giserskiej to jest za szpitalem rehabilitacyjnym sprobuj ich namierzyc w necie nie pamietam strony ale widziałem że z profilami zamkniętymi robią cuda

znalazłem stronę :

http://www.ogrodzeniametalowe.com/galeria.htm

Dzieciaki :wink: to ja tradycyjnie z kolejnymi deylematami

blachodachówka czy dachówka i tu jesli mozecie dajcie znac ile z m2 placi sie srednio dekarzowi za ukladanie blachy a ile za dachowke

i tu najwazniejsze - macie moze namiar na kogos kto dobrze i nie drogo uklada dachowke i ma termin na poczatek lipca wolny ?

Pozdroffka

Nakoto metr kwadratowy ukladania blachy liczą sobie okolo 8-12zł. Za dachowke drugie tyle.

Dolicz do tego osobno kazdy metr bierzacy obrobek (tak samo liczony) , rynny itp.

wszystko wychodzi drozej niz sam sobie czlowiek policzy.

Np jak masz 200m2 dachu to nie licz ze za ukladanie blachy zaplacisz pomiedzy 1600-2400 . dojdą obrobki i kwota sie moze podwoic.

Oczywiscie za dachowe licz napewno podwojnie albo jeszcze wiecej. Wszysto zalezy od dachu im bardziej skomplikowany tym drozej.

Ale jezeli stac cie na dachowke to ja kup. To jest dach ze tak powiem dożywotnio.

Dobrego fachowca w dodatku na Lipiec bedzie Ci bardzo trudno znalezc.Jezeli zdecydujesz sie na blache to zadzwon do tego goscia czy ma czas wolny. Naprawde solidna firma.

Pawłowski Wiktor - 502-023-628

Co do ogrodzen ktore naraił mi Niewielki II to bylem tam ale maja terminy dopiero na koniec Wrzesnia a to dla mnie troche za pozno.

Moze ma ktos jeszze jakis namiar na ogrodzenia KUTE i niedrogie.

Znalazłam coś takiego: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5297384

Elementy do samodzielnego montażu. Wydają sie byc w dobrej cenie. Podobne są w Castoramie. Ja zastanawiam sie nad furtkę czy nie zamówić bo by sie przydała do sąsiadów :wink: