mayland 10.06.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Albo Castorama w Kielcach lub w Wawie. Zobacz dziennik daggulki. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=86527 Ona ma metalowe ogrodzenie z Castoramy. Moze poda Ci ceny i namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 10.06.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam dajcie znac ile placiliscie za m2 polozenia blachodachowki i moze ktos sie orientuje w sredniej cenie za polozenie dachowki i np. za wstawienie okna polaciowego Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 10.06.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Z tymi marketami to żart ale ja kto woli, zerknij w anonse ogłasza sie tam sporo rzemieślników to chyba najlepsze rozwiązanie ..... Co do ceny dachówki w ubiegłym roku na etapie zastanawainia się nad poszyciem dachu oferowano nam położenie dachówki po 40 zł za metrpewnie po tyle samo obróbki a więc metraz dachu razy dwaZrezygnowaliśmy, mamy Sarę z Budmatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 U mnie teraz dekarze robią podbitkę to zapytam ich jakie teraz mają ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 10.06.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 NIEWIELKI II thx no mi oferuja 45 z m2 ale juz obrobki w tym okna wliczone ale nadal mam mega dylemat, do jutra wieczora musze sie zdecydowac dachowka czy blachodachowka i to pierwsze wyjdzie mnie po wycenach na tip top jakies 5 tys drozej Mayland bede czekal na to info-pliss dowiedz sie , ewent sprobuj ich zapytac czy nie maja wolnego terminu na dachowke na poniedzialek 23 czerwca aha czy ktos moze wie cos wiecej o firmie i blachach BLACHOPROFIL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 10.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam dajcie znac ile placiliscie za m2 polozenia blachodachowki i moze ktos sie orientuje w sredniej cenie za polozenie dachowki i np. za wstawienie okna polaciowego Pozdroffka Dzisiaj rozliczaliśmy sie z dekarzami /z Gozdu / Dach o pow. 170 m^2. Blachodachówka x 11 zł /m^2 Obróbki 250 mb x11zł mb 2 kominy x 200 zł/szt 1 okno + 1 wyłaz x 150 zł szt 4 rury spust x 50 zl Razem zapłaciliśmy 5.500 zł Cieśle /inna ekipa/za postawienie więzby wzieli 2.000 zł Oferowano nam również 30zł m^2 i 12zł za 1 mb obróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Podbitkę pcv płaciłam za robociznę 23zł/mb ale biorą 25 (zniżka bo robili mi dach). Podbitkę drewnianą biorą 50zl/mb. Oczywiście robocizna I się spłukalam z kasy. Koniec robót w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Wiec tak.... Ceny położenia blachodachówki na dachu deskowanym i pokrytym papą kształtują się od 10zl w górę. Cena zalezna od połamania dachu. Oczywiscie blachodachówka z folią bedzie troche droższa. Ale 45zl za m2 to sporo jak na nasz region. No chyba że jest to cena za dachówkę z obróbką. Wtedy owszem, moze być choć i tak nie jest to mało. Informacje świeże od dekarzy z zaglębia dekarskiego naszego regionu czyli okolic Gozdu i Zwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 16.06.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Thx Mayland ostatecznie klade blachodachowke i place 25 z m2 za robocizne juz z obrobkamimoze cosik jeszcze uciulam dajcie znac gdzie w radomiu kupowac najlepiej-najtaniej ;o) materialy do elektryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.06.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 W Asaju kupisz elektrykę. Asaj ma hurtownei na Chorzowskiej i z tyłu za Zakładami Metalowymi (jak Fantazja dla dzieciaków jest). Nie wiem jaka to ulica jest Eltast jest ciut droższy ale tam też mozna się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 17.06.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witam Od soboty robią u nas alarm i elektrykę Mój majster mówił że on bierze w Huzarze na młodzianowskiej Moim zdaniem jak elektryki nie robisz sam tylko jakaś firma lub fachowiec to jedź z nimi po zakupy gratów oni mają inne upusty niż ktoś wchodzący w ulicy. Pochwale się monitoring już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 19.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Tradycyjne Thx , a teraz potrzebne mi na wczoraj deski calówki takie jak na deskowanie tylko 3m3 musze miec oheblowane nie wiecie gdzie po takie sie udac? niestety Pan z tartaka w makowcu heblowanych niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 na okulickiego sa dwa sklady - ten blizej warszawskiej jest drozszy, ten blizej miasta jest tanszy - ale na heblowane to chyba bedziesz musial poczekac cos mi sie wydaje !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.06.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Namiar na tynkarzy potrzebny Tynki cementowo - wapienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 23.06.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 mowisz i masz : 508 211 014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.06.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Tenks Zadzwonię Muszę się przeprowadzić szybciej niż planowałem dlatego szukam tynkarzy "na jutro" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 23.06.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witaj my też czekamy na tynkarz na szczęście mają przyjść 10 lipcatynki cem-wap zacierane piaskiem kwarcowym 18 zeta za metr nie wiem czy nie za drogo ale widziałem ich robotę wyglądała okJeżeli mieli by termin po nas to dam ci namiar jak pasuje ci data, u nas zejdzie ze dwa tygodnie pytać się ich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.06.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ok, zapytaj, dzięki. Cena wydaje się przystępna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 25.06.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 hey sluchajcie, poszukuje zrodla na dobra ziemie pod ładny trawnik , musze sobie nawiesc 2 wywrotki dajcie Prosze namiar Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 26.06.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Namiar na tynkarzy potrzebny Tynki cementowo - wapienne. To może gipsowe? U mnie właśnie skończyli, ładnie im wyszło. Płaciłem 15zł za metr robocizny, paleta gipsu Knaufa to koszt ok. 1tys. (starcza na 100m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts