wronkitrzy 26.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam Ziomków, ile wyszło wam za hydraulika? U mnie dom 160 m. kw., dwie łazienki, piec jednofunkcyjny gazowy, kominek z płaszczem wodnym i ok. 40 m. kw. podłogówki. Pan sobie tak policzył, że aż usiedliśmy. Ale może takie są ceny? Zwłaszcza układanie podłogówki mnie interesuje. Będę wdzięczna za okazaną pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.06.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Mnie cała hydraulika (kanaliza,woda,co,piec) kosztowała ok. 40tys (materialy i robocizna). Miałam kilka wycen. Różniły się ale nie drastycznie. W kazdym razie takie koszty trzeba zalożyc na dom 200m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 27.06.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam i pytam:gdzie kupić parapety wew. do okien PCV?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Mnie cała hydraulika (kanaliza,woda,co,piec) kosztowała ok. 40tys (materialy i robocizna). Miałam kilka wycen. Różniły się ale nie drastycznie. W kazdym razie takie koszty trzeba zalożyc na dom 200m2. ja mialam bardzo podobnie - tak ok 35tys ale i dom u mnie mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam i pytam: gdzie kupić parapety wew. do okien PCV? pozdrawiam ja parapety z konglomeratu kupowlam w oknobudzie przytyk na lubelskiej!!! a tak w ogole to sa chyba wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 27.06.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam i pytam: gdzie kupić parapety wew. do okien PCV? pozdrawiam ja parapety z konglomeratu kupowlam w oknobudzie przytyk na lubelskiej!!! a tak w ogole to sa chyba wszedzie Dzięki.Przez Przytyk mamy po drodze na działkę.Wstąpię i mam nadzieję,że coś wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Witam Ziomków, ile wyszło wam za hydraulika? U mnie dom 160 m. kw., dwie łazienki, piec jednofunkcyjny gazowy, kominek z płaszczem wodnym i ok. 40 m. kw. podłogówki. Pan sobie tak policzył, że aż usiedliśmy. Ale może takie są ceny? Zwłaszcza układanie podłogówki mnie interesuje. Będę wdzięczna za okazaną pomoc Nam CO + CWU wykonuje wujek żony - robocizna z materiałem około 25 000 PLN. ( dwie łazienki, kuchnia, kominek, piec gazowy jednofunkcyjny z zasobnikiem + około 30m2 podłogówki. Faktury na materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Słuchajcie ja mam nadal do sprzedania wkład kominowy z kwasówki (do gazu lub oleju). Nowy, kompletny zestaw. Od parteru ponad strop, fi130, ze skraplaczem, wyczystką, garnkiem i co tam potrzebne. Został mi po budowie bo zmieniliśmy ogrzewanie z oleju na groszek (miał byc piec olejowy). Sprzedam naprawdę w dobrej cenie - 50% ceny. Jak ktoś jest zainteresowany to proszę na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 mayland dawaj go na allegro!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.06.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 CHyba tak zrobię. W końcu sprzedałam tam zbiornik na olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 27.06.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 no mowie ci - dawaj go tam a nie bujasz sie z nim juz rok!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.06.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2008 Teraz o tym piszesz, jak już kupiłem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.06.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Pisałam wcześniej ale nikt sie nie zainteresował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 29.06.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Dzięki za odpowiedzi. Tak myślałam, że trochę za dużo nam policzył. Wiem, że teraz pewnie ceny są inne ale 14 tys. sama robocizna wraz z białym montażem, to chyba przesada? A ile kosztuje metr ogrzewania podłogowego wodnego?Gdzie kupowaliście wkłady kominkowe? Szukam z płaszczem wodnym, mój fachowiec poleca Makroterma, ale Makroterm jest drogi. Choć z drugiej strony za ok. 8 tys. ma wszystko: pompę, czopuch, automatykę, naczynie wzbiorcze i całą resztę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.06.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Na glinicach jest producent kominków. Ja kupowałam u nich zwykły wkład ale mają też z wkładem wodnym. Poleciła mi ich firma od wnetrz. Ceny dobre i jakość też. Mniej znani ale nie oznacza to ze gorsi. Wkłady mają szyber i podwójne żeliwne plecy co zapobiega przepalaniu. Szukałam 16kW kominka i oni mieli go naprawdę w dobrych pieniadzach.http://www.kominki.radom.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.06.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2008 Potwierdzam.. "Kominki" mają na prawdę konkurencyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 30.06.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 heyo tradycyjnie poszukuje koparki, najlepiej malej do wykopania 100 metrow pod kabel prądowy Dajcie Prosze jakis namiar Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IzaL 01.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Witam, jestem na etapie początkowym , proszę powiedzcie mi ile może murarz powiedziec za wybudowanie domku 160m2 z piwnicą, czy lepiej umawiać sie z metra czy od całości , i jak mniej więcej kształtują się ceny w Radomiu, a może macie namiary na jakąś fajną ekipę wolną od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka_radomianka 01.07.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 hej szukam kogoś od wiercenia studni, jeżeli macie sprawdzoną ekipę to proszę o namiar Z góry dziękuję Anita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 01.07.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 spr ekip[y nie mam bo nie wiercialm - ale w zwoleniu przy trasie w srodku miasta jadac w kierunku lublina po lewej stronie przy switalach jest reklama ze takie studnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts