NIEWIELKI II 30.09.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 http://www.allegro.pl/item441360481_piasek_kwarcowy_do_tynkow.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 01.10.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Witam ponownie przypomniało mi się że zostało mi tego piachu kwarcowego ok 0,6 tony także jakby co to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruncek1 02.10.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 Niewielki powiedz ile wyszło ci piachu i na jaką powierzchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 04.10.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Z tego co pamietam to ok 1,4 tony bo kupowałem 2 tony. Kurde przez 3 dni mordowałem wełnę na poddaszu wszystko mie gryzie eeee ale robota zrobiona teraz czas na relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.10.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Doradźcie jakie okna dachowe i jakie rynny wybrać?Będę wdzięczny za wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 09.10.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam Moim zdaniem okna dachowe tylko Fakro mają większe przeszklenie czyli lepiej doświetlają poza tym mają ten automatyczny nawiewnik powietrza No i najważniejsze .... sam mam takie Co do eynien to ja dalem Galeco zwykłe plastykowe i jak na razie co prawda mają za soba jedną zimę nic sie nie dzieje, a nawet jakby to nie szkoda mi będzie ich wymieniać No niedługo weekend i znowu pracka w domku już sie nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 09.10.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Niewielki jaki masz typ tych swoich okien FAKRO? Są ze środkową czy podwyższoną osią obrotu?Gdzie kupowałes rynny i okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 10.10.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Okna mają oś obrotu chyba po środku na 99% jestem pewny rynny i okna brałem na Warszawskiej w Selbudzie jak zresztą cały dach czasami nie daj się skusić na marketowe opti czy coś takiego bo to kompletna porażka kurcze właśnie sobie przypomniałem że okna dachowe kosztowaly mnie tyle samo co wszystkie okna na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.10.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 U mnie też Fakro ze środkową osią obrotu i wentylacją. Rynny metalowe Lindab. Wszystko kupowałam razem z blacha na dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 12.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 ciao, dawno mnie nie byłomacie namiary na balustrady balkonowe kute? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 13.10.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześćod ulicy białej odchodzi chyba prosta i pierwsze mieszkanie po lewo to kowal robi różne cuda, znajomym zrobił superowe łóźko karnisze no i barierkiA jadąc od kwiatkowskiego to trzecia uliczka po lewej stronie spróbuj tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 13.10.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dzięki za wsparcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 18.10.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Witajcie forumowicze Tak naprawdę nie buduję sie w Radomiu ani w jego najbliższej okolicy (ok.40km dalej) ale sporą część materiałów związanych z budową kupiłam własnie w Radomiu (piec na eko-groszek,solary,grzejniki,c.o,okna dachowe a nawet kuchnie mam na oku) dlatego wszelkie informacje na temat tanich i/lub dobrych materiałów do budowy i wykończenia domku chętnie przyjmę. Już nie ukrywam sporo skorzystałam z Waszych rad i namiarów i juz nawet żałuje , że tak późno tu trafiłam. Mój domek juz stoi (budowa ruszyła w kwietniu) jest pokryty (dachówka) i ma okna oraz bramę garażową,założoną elektrykę oraz prawie ukończoną hydraulikę. Powierzchnia uzytkowa ok.180 m. Służę wszelkimi namiarami. Będę bardzo wdzięczna za namiary np. na drzwi zewnętrzne (uprzedzam że muszą byc popielate) oraz na wykonawców podbitki a także schodów w domku. Wiem , że WILKO podawał takie namiary , bedę wdzieczna jesli i mi może je podac. Życzę wszystkim wytrwałości na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.10.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Podaję namiar na mojego stolarza. Zrezygnował z etatu i ma w zwiazku z tym więcej czasu bo się z robotami juz nie wyrabiał. Stolarz z pokolenia na pokolenie, nie przypadkowa osoba. Okładał mi betonowe schody drewnem. Wszystko ok. Cenowo równiez.Pan Janusz - 695633236 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 18.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Bardzo dziekuje za namiar byc może sie przyda,mój błąd ,że nie okresliłam dokładnie jakie schody zaproponowała nasza architekt,metalowe z drewnianymi stopniami,ale namiar na dobrego stolarza zawsze sie przyda,dzieki:)Przy okazji przejrzałam Twój dziennik, który jest notabene świetnie napisany i jakoś raźniej mi się zrobiło i myśl o niekończącej sie budowie jakos powoli odeszła na drugi plan.Przy okazji chciałam spytac czy mogłabym prosic o namiar do stolarza od kuchni, bo juz wstepna wycene kuchni dostalam (19 tys). Na pierwszy rzut oka wydaje mi sie ze Twoja kuchnia jest większa a cena mojej chyba dośc spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 19.10.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Namiar na Pana od schodów wysłałam na priva. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 20.10.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Hey Dajcie Prosze znac jaka welna - firma - ocieplaliscie poddasze - jaki rodzaj itp... i co za tym idzie gdzie w Radomiu kupowana.... najtaniej Pozdroffka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 21.10.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja ostatnio walczę z poddaszemwełnę dałem 15 cm isovera teraz po konstrukcji dam jeszcze 5 cm na mijankę też isoveraA trzeba uważać bo markety sprzedają isovera po 15-16 zł tylko to jest ten 0,44Ja kupiłem po 17,5 zł o przenikalności 0,39 w sellbudzie na Warszawskiejtylko jakieś 3 tyg temu teraz nie wiem jaka jest cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.10.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 tossca moja kuchnia to faktycznie zabudowa w kuchni+jadalni+barek. Kosztowało połowę Twojej ceny Meble kuchenne Pan Paweł - 698850264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 21.10.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 yhm NIEWIELKI IImasz na mysli 17,50 za m2? biezacy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts