Wilko 28.10.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Wronki wysłałem Ci na P.W. jeszcze raz ten namiar na budowlańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 28.10.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 oj robi, robi, tylko nie wszystko i nie zawsze ma czas. To, że sam umiesz sobie ocieplić poddasze, to chwała tobie, ja niestety nie umiem, a poza tym muszę zarabiać pieniądze na to, żeby ktos mi ocieplił. wiesz, każdy orze, jak może Ale cel mamy jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 28.10.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 racja rowniez sam sie zabralem za ocieplanie poddaszaale nie kazdy ma czas i tyle dni urlopowych by to robic ja od 6 rano siedze w pracy do popoludnia poznego, teraz na dodatek juz ciemno, na dworzu nic sie nie zrobi samemu popoludniu, dobrze ze mi srodek wykonczyc pozostal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Mi udało się ocieplić samej całe 300m2 poddasza wełną Kg robili już panowie bo to nie na moje siły było Jakie tarasy robicie, ze potrzeba do nich specjalnej ekipy? Wydawało mi się, że betonowyto murarz zrobi a drewniany stolarz Ale o ekipach do tarasów to pierwsze słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 28.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 mam ekipe od tarasów drewnianyach - notabene ciesli, ale takich z polecenia, a po za tym takich troche z pasją mi akurat beda robic barierki drewniane na balkon i ganek taras drewniany postaram sie zrobic sam ale natural z ich nadzorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.10.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ja mam taras betonowy ale na wiosnę zrobię na nim drewniany Znalazłam modrzew!!! Warto było poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 29.10.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 U mnie jednak powiedzienie "czas to pieniadz" sprawdza sie w 100 % i jednak wolę przeznaczyć wolną chwilę na ich zarabianie. Choc nie powiem okazało się ze niektóre rzeczy trzeba było zrobic samemu bo np.nikt chętny do pracy nie był.A ponoc takie u nas bezrobocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 29.10.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 mayland znalazłam na forum,że ponoc ekipa która robiła Twój dach ociepla zimą poddasza,pisałaś o tym kilka stron wcześniej,jak mozesz to podziel sie namiarem,może udałoby mi sie kogos złapac jeszcze w ta zimę, a tak w ogóle to jest jakaś cena za metr takiego ocieplenia i jak to cenowo u Was wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.10.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Wronki doszedł ten namiar na budowlańców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 29.10.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Niestety juz nie wiem, może daj na maila? [email protected] do mayland: pewnie, że chodzi o zwykłych murarzy, tylko ci, co stawiali mój dom dawno sobie poszli i nie ja ich zatrudniałam tylko osoba od której odkupiłam dom w budowie. Trudno znaleźć kogos „tylko do tarasu bo robótka za mała a kłopotu mnóstwo cóż baba jestem, sama sobie nie dam rady wybudować szukam fachowca, który jednak na tak małą robotkę sie skusi mayland, czy jesteś zadowolona z pana od kuchni? Kuchnia wygląda imponująco, moja ma byc w podobnej stylistyce, tylko jasna, a firma wycieniła mi koszt na wszystkie pieniądze świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kuchnia jest ok. Znajomy z żoną ogladali i podobało im się. Pan robił im kuchnię i wiem, że ich kuzynka tez go wzieła do kuchni. Chłopak jest ze Skaryszewa a jak wiecie to zagłębie meblowe. Zresztą robi nie tylko kuchnie. Pokojowe także. Robił meble do hotelu. Mi robił szafę wnękową, komodę i teraz czekam na szafki do łazienki i zabudowy wnęk w łazienkach. Cenowo byłam jeszcze bardziej zadowolona Co do ekipy od kg to nie wiem jak oni robią te kg dlatego nie podawałam namiaru. Z usług dekarskich jestem zadowolona ale ich poddaszy wykończonych nie widziałam. Mi kg robił ktoś inny. Oni byli za drodzy dla mnie. Ale podam kontakt: Pan Karol - 505656441 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.10.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Podaję kolejne przydatne, sprawdzone kontakty a co najważniejsze, warte polecenia:hydraulik - Pan Mirek 694975691 wylewki z miksokreta (rewelacyjna ekipa, w jeden dzień zrobili 250m2 wylewek razem z ułożeniem folii i styropianu) - 888256914 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.10.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Wronki może jednak tak dam Ci ten namiar na budowlańców. Pan Edek tel: 694-314-430 Powołaj się na znajomośc ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 31.10.2008 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Wilko, dzięki. Zadzwonię już po świątecznym weekendzie. A tak w ogóle to w jakiej okolicy się budujesz i na jakim jesteś etapie? My wykańczamy poddasze, czekam na glazurnika, żeby chociaż kotłownię wyłożył, to hydraulik mógłby skończyć swoją robotę. Kominek pali jak cudo, kaloryferki już grzeją, tynki się suszą, i właśnie zostaliśmy szambiarzami Przed nami jeszcze dłuuuuuuga droga. Ciekawe, że to samo mówiłam pół roku temu, gdy miałam gołe ściany i zero instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 31.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dajcie znac gdzie kupowaliscie kominek (wklad) w Radomiu gdzie warto podjechac, duzy wybor i dobre ceny poza marketami natural Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Mamy w Radomiu dobrego producenta wkładów kominowych. Mają swoją stronę http://www.kominki.radom.pl/Ja kupowałam u nich i kilkoro znajomych również. Podwójne plecy żeliwne, szyber, 16kW, podest pod wkład metalowy... to zadecydowało o wyborze. Mamy Zenita. Cena też dobra jak za wkład tej mocy.Ja mam swój od roku ale znajomi mają po kilka lat i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 03.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nakoto: my, po namowie i wizji lokalnej u znajomych, kupiliśmy CTM POlonia w hurtowni na Warszawskiej, bo chcieliśmy z płaszczem wodnym. Hydraulik zainstalował i... jestem zachwycona. Prosty w formie ( a myśleliśmy nad Makrotermem, ale stylistyka góralska mnie nie zachwyciła) ogrzewa cały dom. Właśnie suszymy tynki i w kaloryferkach jest ciepło. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 13.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 CZy ma ktoś namiar na kogoś sprawdzonego do ocieplenia ścian od zaraz?Będę wdzięczny za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 17.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Hej, gdzie zaopatrujecie się w opał do kominka? Drewno, czy brykiet? Gdzie jeszcze mają po przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.11.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Mój sąsiad wiem, że sprzedaje drewno. Można też kupić samemu asygnetę u leśniczego a on tylko tnie i przywozi starem. Tak brał od niego nasz znajomy.Drewno Ci polezy i będzie jeszcze lepsze. Natomiast brykiet latwo łapie wilgoć i staje się bezuzyteczny. Napewno nie polecam do nowego domu gdzie siłą rzeczy jest większa wilgotność. Kup drewno - brzoze, grabine.Telefon do sasiada postaram sie zdobyć to napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts