Gelus 19.12.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Wronkitrzy - kiedyś kupowałem w : http://www.machpol.com.pl/index.php teraz też pewnie ich sprawdzę , ale dopiero w przyszłym roku obecne meble mają 5 lat... trzymają się dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Moje meble robił stolarz. Podawałam namiar wyżej. Robił mi kuchnię, barek i jadalnię. Potem domawiałam zabudowana szafę pod schodami, komodę i zabudowy i szafki w łazienkach. Zdjecia są w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 19.12.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 @Mayland My juz umowieni z twoim spcem od schodow, sprawdzony pod katem innych specow, chyba konkret, w marcu beda gotowe to powtwierdze czy w 101% konkret ;o) dębowe ;o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Każdy z nas ma na tyle dużą dłoń,że może z niej uczynić BetlejemKażdy z nas ma na tyle ciepłe serce,że może przyjąć nowo narodzoną miłość...do tego wystarczy tylko wiara, nadziejaa miłość przyjdzie sama... Radosnych Świąt!http://muzyka.interia.pl/teledyski/#teledysk/last-christmas,13504 http://www.e-kartki.net/kartki/big/116689856711.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.12.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Życzę wszystkim koleżankom i kolegom z forum wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i pogody ducha na Święta Bożego Narodzenia oraz dużo szczęścia w Nowym 2009 Roku. ……i żeby te następne święta były już we własnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 24.12.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Przyłączam się, życząc przede wszystkim dużo, duuużo, duuuuuuużo zdrowia. Bo jak zdrowie będzie, to domki wykończymy i następne święta spędzimy już w nowym miejscu. Niech nam się wszystkim wiedzie. Spędźcie te święta rodzinnie, nie myśląc o troskach, kredytach, cenach materiałów budowlanych i fachowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 31.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 Jeszcze chwila, jeden krok i wejdziemy w Nowy Rok, Niech się życie z górki toczy, Niech Wam wiatr nie wieje w oczy, Spełnienia marzeń i wielu wrażeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.12.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 http://kartki.trojmiasto.pl/pliki/kartka_54.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 02.01.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam Was serdecznie w Nowym Roku,życząc szczęśliwego zakończenia rozpoczętych budów. Wielu z Was jak my zresztą ma tynki cementowo-wapienne zacierane piaskiem kwarcowy.Podpowiedzcie proszę,jak zabrać się za malowanie? czy te tynki też się gruntuje?Jakie są aktualne ceny za malowanie takich tynków?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 02.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam my posiadamy takowe tynki i najpierw porozmawiam na Sienkiewicza w sklepie malarskim o farbach i podkładach, znają się na rzeczy. Ale na tą chwilę to chyba grunt śnieżki a na to scala albo jak fundusze pozwolą para lub w ostateczności dulux. Jak sie dowiesz konkretnie o gruncie i wybierzesz farbę to skrobnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apis50 03.01.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam my posiadamy takowe tynki i najpierw porozmawiam na Sienkiewicza w sklepie malarskim o farbach i podkładach, znają się na rzeczy. Ale na tą chwilę to chyba grunt śnieżki a na to scala albo jak fundusze pozwolą para lub w ostateczności dulux. Jak sie dowiesz konkretnie o gruncie i wybierzesz farbę to skrobnij. Dzieki,może jeszcze ktoś,kto już malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 05.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam koleżanki i kolegów w Nowym Roku.Mam pytanko.Gdzie kupowaliście okna i drzwi oraz bramę garażową.Możecie polecic jakąś dobrą firmę? Tynki robiliście po hydraulice czy przed?Rury miedziane czy PCV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 05.01.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Tynki po hydraulice. Wcześniej pełna dokumentacja fotograficzna. Jak zwykle, a to nasza trzecia budowa, przydała się ogromnie, gdy pod tynkiem "zniknęło" doprowadzenie wody do zmywarki Rury częściowo miedziane, reszta w aluplexach. Mamy super hydraulika, doradził, zakupił z rabatami i na fakturkę. Polecam, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 05.01.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witajcie Tynki tak ja u koleżanki wyżej po hydraulice. Jesli zas chodzi o brame garazowa to dosc tanio znalazlam w Kielcach i to niestandardowa wymiarowo, w popielatym kolorze i w przystepnej wydaje mi sie cenie, z pelna automatyka, za 4 tys. Drzwi zamówiłam u miejscowego stolarza, też popielate, dosc spore i dębowe za 2 tys. wydaje mi się ,że nie najdrożej. Od razu zaznacze,że w żadnej z firm jakie można znaleźć na naszym rynku (no moze Gerda jeszcze,ale za prawie 4 tys.) nie znalazłam fajnych drzwi. Namiary moge podac jesli ktos chce. A ja drugi miesiac na etapie tynków I moje reakcje sa juz tylko takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 05.01.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Tynki po hydraulice. Wcześniej pełna dokumentacja fotograficzna. Jak zwykle, a to nasza trzecia budowa, przydała się ogromnie, gdy pod tynkiem "zniknęło" doprowadzenie wody do zmywarki Rury częściowo miedziane, reszta w aluplexach. Mamy super hydraulika, doradził, zakupił z rabatami i na fakturkę. Polecam, jakby co Dzięki Wronki. Możesz dać namiar na tego twojego hydraulika? Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.01.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Okna, bramę, drzwi zew i wew zamawiałam wszystkow Hossie na ul. Obrońców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 07.01.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Namiary na pana hydro poszedl na P.W. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.01.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Namiary na pana hydro poszedl na P.W. Pozdrawiam Dzięki za namiar na hydraulika. Mam kolegę w Erze to mogę go zapytać czy kuchnie też robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 11.01.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 Witam Ktoś tu polecął drewno do kominka, ktore notabene ma uakcje na allegrobylem, zakupilem, ale obecnie drewno to jest mokre masakratycznie Dajcie Prosze jakies namiar na kominkowe drwno ale do kogos, kto ma je skladowane pod dachem, mozliwie jak najbardziej suche z gory thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 12.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam Zwracam sie o pomoc w temacie kominek a raczej modernizacja istniejącego kominka, chodzi mi o podpięcie kominka do instalacji c.o. i może c.u.w Są takie nakładki i ot osie rozchodzi. Czy może spotkaliście się gdzieś z czymś podobnym ktoś przerabiał już instalację może znacie wykonawców którzy zrobią to solidnie, na co zwrócić szczególną uwagę . Jednym słowem interesuje mnie wszystko w tej dziedzinie, wielokrotnie na tym forum uzyskałem pomoc za co dziękuje i doceniam rady, mam nadzieję że i w tej dziedzinie uzyskam wyczerpujace informacę prosze o wszystko co jest na tematPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts