Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

Ja ocieplałam sama więc nie mam kogo polecać. No chyba, że siebie :wink: :lol: A do kg miałam 2 chłopaków a nie ekipę i dlubali sie z tym długo.

A skład to faktycznie ten przy drodze na Kozienice. Kupowałam na różnych składach ale tam mi sie spodobała obsługa i fakt, że rabaty dają i wogóle ida na rękę czy to z rozliczeniami czy dostawami.

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

W Sambudzie wychodziło mi drożej o 400zł :) w końcu kupiłem w Kadexie na Kieleckiej na miejscu jeszcze 200zł opuścili żeby wyrównać cenę z ceną z Vimexu :). We wtorek mają mi ją przywieść..

Teraz pozostało mi szukanie jakiś tanich pustaków z ceramiki ( poroton, poroton itp ) i systemów kominowych narazie w Kadexie powiedzieli mi 6,2zł/szt za porotherma

Pozdrawiam

Grzesiek

Własnie problem z tymi terminami. Moja ekipa własnie przyjeła lepsza zlecenia stwierdziła ze moze kogos przesunąć na pózniejsze terminy.

Pozdrawiam

UUUUUuuu... kiepsko.Poczatek nie za ciekawy :-(

Ale głowa do góry. Nie oni jedni na świcie.

Mam jeszcze jedną ekipę którą mogę polecić ale oni też mogą mieć już terminy zajete.

Własnie problem z tymi terminami. Moja ekipa własnie przyjeła lepsza zlecenia stwierdziła ze moze kogos przesunąć na pózniejsze terminy.

Pozdrawiam

Mam jeszcze jedną ekipę którą mogę polecić ale oni też mogą mieć już terminy zajete.

To poproszę o namiary tej ekipy. Moze lepsze terminy zaproponują .

Pozdrawiam

To poproszę o namiary tej ekipy. Moze lepsze terminy zaproponują .

Robgaj wysłałem Ci tel. do budowlańców na P.W.

Ja mam okna plastikowe, drzwi metalowe i brame segmentową. Wszystko kupowałam w Hossie na Obrońców. Drzwi wewnętrzne także tam.

Dzięki Mayland,

A coś więcej na ten temat?

Okna -producent?

Drzwi zew. i wew.- producent?

Brama garażowa - producent?

Wszystko miałaś chyba razem z montażem z tego co czytałem w dzienniku.

Jaka opinia o sklepie i montażu?

JAk z uzytkowaniem drzwi i okien?

Brama garażowa jest ok?

Z góry dzięki.

Okna na profilach Brugmana ale na Vece też mają w sprzedaży. Kupowałam z montazem. Kolor w masie jednostronny dąb bagienny. Szybko, sprawnie. Brałam tez u nich parapety - wewnetrzne z konglomeratu imitujacego marmur a zewnetrzne stalowe, malowane proszkowo na kolor wg. mojego zamówienia. Po roku mam jedno skrzydło do wyregulowania i to wszystko. Wiecej nic się nie dzieje.

Drzwi zew. mam KMT. Nie były drogie (niecałe 2tys) a jestem bardzo z nich zadowolona. Też brałam z montażem.

Brama przemysłowa Wiśniowskiego segmentowa, automatyka, kolor aluminium, rozmiar niestandardowy. Dlatego przemysłowa bo mam podwyższony garaż. Była droga. Dałam za nią tyle co za wszystkie okna ale nie miałam wyjścia. Nie szukałam też oszczędnosci bo to ważny element i duzy. Nie chcieliśmy potem mieć z nią problemów żadnych. Montaż ok.

Drzwi wewnętrzne Porta i PolSkone. Reklamowałam PolSkone. Wada producenta. Wymienili mi wszystkie skrzydła na nowe. Montaż ok.

W sprawie zamówienia polecam kontaktować sie z P.Konradem i powołać na forum :lol:

Moje drzwi są pokryte naturalnym fornirem hebanowym. Były przebarwienia tego forniru. Wyglądało to jak ślady po palcach ale nie była to wina montażu a takie wyszły z linii produkcyjnej. Wada nie rzucała sie zbyt w oczy ale mi to bardzo przeszkadzało więc zgłosiłam i wymienili.

Koleżanki i koledzy jakie u siebie macie okna w domkach?

Lepiej PCV czy drewniane?

Jakiej firmy polecacie?

Gdzie najlepiej kupić okna, drzwi i bramy garażowe?

Dziękuję za info.

My mamy

-okna z firmy plastsystem, mieli najtańszą ofertę z szybami p4 - wszystko ok polecam

-drzwi wejściowe drewniane producent Stolpaw, sprzedawca oknobud Przytyk

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM jednego i drugiego. Drzwi mam ok 1,5 roku i 4 raz reklamuję. Drugi raz na 100% nie kupię takich drzwi.

-drzwi wewnętrzne Hossa z Obrońców wszystko ok, polecam

-brama wiśniowski segmentowa, mam ją krótko ok 2 miesiące, do tej pory wszystko ok

Witaj Celtorek,

Dzięki za info.

Z nieba mi spadasz:-)

Wczoraj oglądałem drzwi Stolpaw. Wygladał pięknie i solidnie ale widzę że tylko na wygladzie się kończy.

Co miałas z nimi nie tak?

A z Oknobudem co było nie tak? Nie chcieli przyjać reklamacji??

Bramę garazową kupowałaś w Hossie? Można wiedzieć cenę?

Muszę tam koniecznie jechać bo i Mayland też ich chwaliła.

Powiem, że wy dziewczyny mnie przysłałyście:-)