Wilko 18.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Żartowałem Mayland. Tak mi też powiedział od razu jak powołałem się na twój nick. Pochwalił się Mam nadzieję, że dostanę lepsze ceny od niego niż w innych składach Chociaż na bramę garażową mam lepszą ofertę niż wstępna od niego ale bedę się jutro osobiscie tagrował Chociaz może wyslę żonę Nie ma to jak płeć piękna Może pójdzie jej lepiej niz mnie? JAk Celtorek i Kola kupowały u niego to może jednak kobiety maja większą siłę przebicia Jutro zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No bo już zaczęłam sie zastanawiać czy na kacu był i gdzie pił, czy moze wirus go dopadł jaki, że się mnie wypiera Targuj się, pewnie Oni na rynku okien i drzwi są już kilkanaście lat. Zaczynali od małego punktu przy targu nad rzeczką a teraz przenieśli się na Obrońców. Znają rynek i nie są firmą widmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 18.02.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 TAk wiem. Istnieją jak pamiętam od ładnych kilku lat na rynku. JAk dzwonił do mnie niedawno to wydawał się trzeźwy Ale wiesz przez telefon to nie czuć JAk mi nie da lepszych cen to postraszę go tobą OK ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Tylko nie przesadź bo i ja mam do Niego interes Niebawem muszę tam podjechać do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 18.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 A jedziesz może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.02.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Niestety nie. Muszę sie zebrać a jakoś tak mi z tym schodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 18.02.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mayland wysłałem ci priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 18.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Mam koleżankę w Kratkach we wsoli. Zdaje sie że oni maja też swoich wykonawców. Co do typu i rodzaju kiominka to pewnie tez może doradzić. Jak ktoś chce to mogę namiary wysłać na priv. ja poproszę może jutro podjadę do nich rozeznać temat co i jak....może ubiję jakiś biznes w barterze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 18.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Wysłałem ci Kate na priv. namiar na kolezankę z Kratek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruncek1 20.02.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Poszukuję jak zwykle sprawdzonej przez Was ekipy do gładzi, malowania i.t.p.Ludzie pomóżcie......Jeszcze jedna sprawa. Jaki sprzęt AGD montowaliście w swoich kuchniach?Chyba najwięcej do powiedzenia w tym temacie będzie miała Mayland z racji tego, że tak jak czytałem rodzinka sprzedaje sprzęt AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To jaki sprzęt wybierzesz zależy w duzej mierze od zasobnosci portfela i "parcia " na markę U mnie akurat jest Teka, Aeg i LG . ALe ja bym się tym nie sugerowała na Twoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fruncek1 20.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Po przebadaniu forum większość użytkowników chwali AEG i Elektrolux chociaż to podobno ta sama korporacja. Z uwagi na portfel właśnie chyba płytę i piekarnik wybiorę Elektrolux, mikrofalę Samsung, zmywarkę Bosh i lodówkę Liebher lub LG. Nie wiem czy nie przekombinowałem. Zobaczymy w praniu.Co do pierwszej częsci mojego porzedniego postu....Nikt nie ma godnego polecenia fachowca od gładzi i malowania wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Myslę, ze będziesz zadowolony z tego agd Niestety nie mam ekipy do gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.02.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Mayland byłem w Hossie. Ceny raczej dobre na okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No to chyba dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 20.02.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wilko - a niby czemu trzeba obmurowywać systemy kominowe? Z informacji jakie ja posiadam od kilku osób które stawiają takie kominy jak i od producenta kominów tych się nie obmurowuje. Jeśli np. chciałbyś aby nad dachem wyglądały jak obmurowane cegłą to tuż przed wyjściem z dachu montujesz specjalna płytę a potem obklejasz komin cegła klinkierową 6cm. albo możesz obkleić nad dachem komin wełną a następnie na wełnę przykleić płytki klinkierowe należy też pamiętać aby wsunąć w otwory pustaka pręty zbrojeniowe ale to już nad dachem ja mam kominy systemowe - kupowalam na chorzowskiej w consmarkecie - bardzo jestem zadowolona z obslugi w tym sklepie - nigdy nie mialam z nimi zadnego problemu - daja tez znizki!! komin systemowy kupilam razem z pustakami specjalnie do takich kominow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 21.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Ale ty MHK miałaś kominy systemowe obmurowane cegłą klinkierową z tego co pamiętam z dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 21.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Witam mhk - Hmm właśnie chciałem sobie twój dziennik poczytać obejrzeć zdjęcia ale chyba serwer na którym masz zdjęcia nawalił bo fotek brak Mam pytanie gdzie kupowaliście bloczki fundamentowe? W jakich składach budowlanych zazwyczaj robiliście zakupy i czy byliście zadowoleni z "obsług"i w tych składach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 21.02.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Gelo na pewno na Mokrej bedziesz miał dobre bloczki.Możesz też popytać w Brat-budzie w Zenonowie (za Sołtykowem). Mają tam nową wibroprasę i bloczki mają też dobrej jakości.NA pewno nie bierz bloczków w "okazyjnej" cenie. Te zazwyczaj nie maja w sobie kruszywa lub mają tylko śladowe jego ilości. Myślałeś już nad stropem i dachem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 21.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2009 Co do stropu to myślałem i robię lany, drut już kupiłem a co do dachu to cóż konstrukcja więźby pewnie tak jak w projekcie może coś tam się zmieni co do krycia to najbardziej podoba mi się blachodachówka z posypką mineralna ale niestety jest za droga więc pewnie zostanie zwykła blachodachówka a reszta to pełne deskowanie + folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts