mayland 23.03.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Z okolic Skaryszewa. Robił kuchnie juz kilkorgu znajomym. Każdy jest zadowolony. Ma normalnie firmę, młody chłopak i taki dostępny. Z tym tylko, że terminy ma czasem długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 ok, dzieki bardzo. I dziekuję za pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 U męża kupowaliście? Jeśli tak to bardzo mi miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Tak, i to dopiero pierwszy ze sprzętów. Niestety z braku tego i owego zakupy sprzętów robimy na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Kupujcie bo ceny idą cały czas w górę. Znów wchodzą nowe cenniki. Zdjecia mojej kuchni i szafek w łązience (tych w lakierze) są w miom dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Niestety wiem, ale pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Twoja kuchnię znam (czasem zaglądam ) , ale zdjęcia sa obecnie niedostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 na 6stronie jest link do albumu (12 luty). Acha i kredyty konsumenckie idą w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 23.03.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 dzieki bardzo,pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 24.03.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Po sąsiedzku rosnie nowa budowa. Po tym co zobaczyłem to niech się inwestor mocno trzyma i szybko uczy bo będzie tragedia. Wiecie co ja już mam zboczenie zawodowe że wszędzie muszę spojrzeć żeby wyszukać baboli. Nie wiem czy wy też tak macie? Poza tym mam znajomości w hurtowni elektrycznej z dobrymi rabatami. Jakbyscie jakichś kabelków potrzebowali to dam namiar na odpowiedniego goscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anitka_radomianka 25.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzieki za informacje o wentylacji mechanicznej, nie wiem kto jest na bieżąco, w związku z tym iż zaczynamy budować w tym roku i szukamy dobrej ekipy, po wstępnej analizie zastanawiamy się z mężem czy stawki nie są wygórowane?? 50000 za wybudowanie całego domu stan surowy otwarty - zaznaczam robocizna. A wy jakie macie informacje w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.03.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzieki za informacje o wentylacji mechanicznej, nie wiem kto jest na bieżąco, w związku z tym iż zaczynamy budować w tym roku i szukamy dobrej ekipy, po wstępnej analizie zastanawiamy się z mężem czy stawki nie są wygórowane?? 50000 za wybudowanie całego domu stan surowy otwarty - zaznaczam robocizna. A wy jakie macie informacje w tym temacie Anita wszystko zależy jaki projekt i z czego (materiał) chcecie budować. Cena dosć wysoka zatem i wykonawcy chyba ci z górnej półki? Macie juz projekt domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 25.03.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Mayland wysłałem ci wiadomość na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k_u_b_a 25.03.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 dzieki za informacje o wentylacji mechanicznej, nie wiem kto jest na bieżąco, w związku z tym iż zaczynamy budować w tym roku i szukamy dobrej ekipy, po wstępnej analizie zastanawiamy się z mężem czy stawki nie są wygórowane?? 50000 za wybudowanie całego domu stan surowy otwarty - zaznaczam robocizna. A wy jakie macie informacje w tym temacie Co do wyceny robocizny sa duże różnice Po świętach ruszam z budową, co prawda niedaleko Otwocka a nie w Radomiu ale... Za dom w którym mam 350m2 ścian nośnych i 100m2 scian działowych, bez więźby murarze krzyczeli mi od 40 tys do 92 tys Ważne jest z czego sie buduje, jesli robił bym z u220 dodawali ok 15% Za porotherm lub gazobeton w duzych bloczkach robocizna tańsza. Dlatego też buduje z porothermu a nie z u220, w sumie na jedno mnie wyjdzie. Zmieniłem strop monolityczny na terrive i tu też mi zeszli z ceny W sumie ich wycena pierwotna 52 tys a stanęło na 41 Targuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta_82 25.03.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam wszystkich! Jestem nowa na forum, zaczynamy w kwietniu budowe pod Radomiem. Dom będzie wg projektu M30 (Ciepłe wspomnienia) z Muratora. Czy może ktoś z radomskiej grupy buduje taki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgolka 27.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Witam.Mam na imię Agata i szukam kontaktu z osobami, które ogrzewają dom pompą ciepła.Bardzo chciałabym swój planowany dom ogrzewać pompą, jednak chciałabym skonsultować, zobaczyć na żywo, posłuchać opinii użytkowników. Chodzi też o przekonanie męża-sceptyka. Jeśli macie zainstalowaną pompę lub znacie takie osoby proszę, piszcie na konto forumowe lub na maila [email protected]pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 27.03.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 hey dajcie znac z ktorego w Radoiu sklepu ogrodniczego korzystacie w ktorym pracuje PAN/PANI - DOBRA RADA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.03.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja kupuję ma Kozienickiej i Kieleckiej. To ta sama firma. Zawsze mi coś doradzą i są chyba najdłużej w mieście w tym biznesie więc wiedzą co sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tossca 29.03.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 hej Tym razem szukam kogoś do ocieplenia balkonu ogrzewanego, w tym sensie,że pod nim jest mój wykusz. Już naczytałam się jakie problemy mogą wyniknąć ze źle ocieplonego balkonu Może znacie kogoś, kto u Was robił podobne rzeczy i sprawdziło sie ocieplenie, albo macie doświadczenie w tej dziedzinie, jak prawidłowo powinno wyglądać takie ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2009 U mnie był tak ocieplony wykusz. Dodatkowo w srodku jest jeszcze podklejony styropian. Sufit w wykuszu jest przez to wykonany z kg i jest niższy. Ale wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 31.03.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Cześć wszystkimZajrzałem po kilku latach i widzę znajome nickiLonly,przeprowadziłeś się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts