mayland 25.04.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Mieszalnik Beckersa mają na Młodzianowskiej (w okolicach ul. Tartacznej)Mieszalnik Pary na ul. Sienkiewicza (obok katedry)Mieszalnik Tikkurili na ......chyba to jest Tartaczna ale wjazd od ul. Wierzbickiej. Trzeba skręcić za Michalczewskim i chyba 1 zjazd w lewo. W każdym razie jest oznakowane, da się trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 27.04.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzięki Mayland. Zerkam czasami do twojego dziennika. Super domek. Podziwiam konsekwencję w wystroju. Napisz, jak tam twój taras. Ja przymierzę się, ale dopiero w przyszłym roku niestety. Kryzys zjadł nam fundusze. ale też myślę o drewnianym na murkach oporowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.04.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzięki wronkitrzy Taras mój się robi właśnie. Modrzewia impregnowałam olejem Tikkurili. Stolarz to teraz docina u przykręca na legary. Dziś zaczął Zobaczymy co wyjdzie z tego tarasu Modrzew nie jest tani. Ja kupowałam w tartaku (za pośrednictwem stolarza) i potem stolarz mi drewno wyrabiał. Można zrobić ze świerka, taniej wyjdzie. O egzotykach nie wspominam bo to inna bajka.... Jakby co to służę namiarem na mojego stolarza. Wie kto, gdzie i jakie drewno sprzedaje, gdzie warto kupić a gdzie lepiej sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 27.04.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Dzięki Mayland, ale jak wspomniałam, mój taras to śpiew przyszłości. Na razie pozerkam do twojego dziennika i popodziwiam. Upomne się o kontakt do stolarza na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 30.04.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Mieszalnik Beckersa mają na Młodzianowskiej (w okolicach ul. Tartacznej) Beckers to teraz Tikkurilla a więc na Mlodzianowskiej jest dostępny prawie od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.05.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Cześć Macie może namiary na ekipy rozbiórkowe ? Mam do rozebrania budynek garażowy wybudowany z suporka, powierzchnia około 30m2 - przykryty płytami "żerańskimi". W budynku dwie duże metalowe bramy - około 2,5 x 3m każda. PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Taras skończony http://lh3.ggpht.com/_5EbJjBbVicM/SgBUJmnoZUI/AAAAAAAABGo/f-yy2hBLVrs/s640/DSC03518.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gratuluje !! Wygląda świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 05.05.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Mayland, wyszedł super. O takim marzę, ale cóż, kryzys za to za rok (mam nadzieję, że mi wybaczysz) bezczelnie skopiuję pomysł. Powiedz tylko, piszesz, że mieliście wylany betonowy taras. Na nim stolarz położył legary? ja nie mam jeszcze nic, zastanawiam się, czy wylewać płytę, czy tylko stawiać murki oporowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.05.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Jesli planujesz drewniany taras to wystarczą murki. My zmienilismy plany i niepotrzebnie taras był wylewany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 06.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Dzięki, jestem właśnie na etapie zerowym, mogę jeszcze zdecydować czy wylewana płyta, czy murki czy... podpory betonowe pod legary. Dzisiaj wyczytałam w jednym czasopiśmie dla budujących (tytułu nie podaję bo to konkurencja dla Muratora że tak też można. Szukam oszczędności i pomysłów. Mayland przypomnij mi proszę, czy szafki łazienkowe robił u ciebie pan Janusz stolarz, czy pan Paweł od kuchni? Mam oba numery z twoich postów i nie wiem do którego zadzwonić. A, i jeśli mogę prosić na priva, na kogo mam się powołać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.05.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 Paweł od kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 07.05.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mayland taras świetny sam zacząłem rozważać zrobienie takiego ale to narazie odległe plany jak już przystąpię do działania to w tedy spytam jak się ten twój taras sprawował przez ten okres. Ja dziś odwiedzałem ZEORK koszmar... Wszyscy mówią że teraz jest dobry okres do budowy domu dochodzę do wniosku że dla tych którzy albo wzięli kredyt w ubiegłym roku albo mają za co budować . Bo niby materiały trochę staniały i usługi ale gorzej z finansowaniem budowy Pozdrowienia dla wszystkich budujących i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 07.05.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Mayland dzięki za kontakt do pana Pawła. Niestety muszę poszukać kogoś innego, bo moje dwie szafki pod umywalki to nieco za mała robótka i pan Paweł nie chce się podjąć. Więc znów nawołuję: ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie można niedrogo szafki pod umywalki to ja chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.05.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 No tak... Mi kuchnie robił i szafę pod schodami. A robóty ma dużo.W Antoniówce, zaraz za stacją lpg po prawej stronie od Radomia jest producent mebli. Robi na tych samych frontach. Podjedź tam i zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 07.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 oki, tak zrobię, zwłaszcza, że jestem niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.05.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Polecam ten zakład. Robili mi kilka pomniejszych robótek i wszystko było OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rybkaplum3 19.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witajcie. W temacie okien...bo nigdzie nie mogę znaleść opinii o tej firmie. Czy ktoś wstawiał okna w Plast system z Czachowskiego? Bardzo prosze jeśli mzna o opinie na ich temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.05.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Miałam je w mieszkaniu w bloku. Wszystko ok. To dobre okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts