a-k-a 13.05.2006 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 witam. ceny były ok. bardzo ok. Właściciel przyjechał po forsę po 3miesiącach! zanim zdecydowaliśmy się na nich obdzwoniłam kilkanaście ekip , wypytując o technikę układania (bo to też jest ważne ) i ile lat to robią inni odpadali po krótkiej rozmowie. pozd. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunia 16.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Od dłuższego czasu czytuję forum. Wraz z mężem we wrześniu ubiegłego roku rozpoczęliśmy budowę naszego domku(fundamenty). W tej chwili "budują się ściany". Szukamy dobrej i niedrogiej ekipy od dachów(konstrukcja + krycie). Jeśli moglibyście podzielić się własnymi doświadczeniami, ew. polecić nam kogoś sprawdzonego, to będziemy bardzo wdzięczni. Budujemy prosty domek http://www.postawdom.pl/produkt.php?dz=01_budynki%20jednorodzinne&nazwa_projektu=W-27.12 , w Radomiu przy ul. Działkowej... Mam nadzieje że wytrwamy i doczekamy szczęśliwego końca tego całego przedsięwzięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 17.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witaj na forum!!U mnie konstrukcję dachu robiła ekipa spod Szydłowca ale jako podwykonawcy. Niestety namiary mi się nie zachowały ale dach zrobili fachowo. Namiary na ekipę od krycia wysyłam Ci na priwa. Też jestem zadowolony. Co do cen to niestety nie wiem jakie mają obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 22.05.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Potrzebuję sporo pospółki i dobrej ziemi.Może ma ktoś namiary?Lonly!Co tam u Ciebie?Ja już maluję w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 23.05.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witaj Pattaya Robie opaskę wokół domu. Chce wykorzystać przed posadowieniem szamba piasek który leży w jego miejscu. Tak więc krawężniczki, piasek, geowłóknina a na to warstwa keramzytu, który mi został z ocieplenia podłóg. Zostało mi tez ok1/3 m3 perlitu luzem. Jezeli ktoś jest zainteresowany ociepleniem wkładu komina albo stropu to jest do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.05.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 A gdzie kupujesz szambo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 23.05.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 A to jest jeszcze sferze rozważań bo tam gdzie sugerowałeś to suma sumarum jest jednak najdrożej a zastanawiam się tez nad typem: Jednokomorowe - dwukomorowe ale wtedy mam dwie komory 5,5 m3 i 3 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 23.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Mam do sprzedania:-garaż blaszak z rozmaitościami w środku(stara betoniarka,jakaś dmuchawa itp.)-skrzynkę-prowizorkę elektryczną z gniazdami 380V , 220V i bezpiecznikami.Może ktoś potrzebuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 04.06.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Rozrosla sie grupa radomska a ja wciaz w lesie...( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpysio 09.06.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witam,mieszkam w radomiu, ale spadam na wieś, buduję drewniaka za jedlnią letnisko, pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Nio!Mam odbiór techniczny.Pora się zameldować i zacząć myśleć o przeprowadzce.Zostało mi jeszcze do pomalowania piętro,zrobienie wjazdu do garażu i obsypanie domu ziemią.Od sobotu są drzwi wewnętrzne na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 11.06.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Wiecie,że są już grzyby?Rosną u mnie na działce.Kozaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 12.06.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Jak lubisz pieczarki to zapraszam !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 12.06.2006 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wpadnij to zobaczysz drzwi wewnętrzne.No i wejście mam zrobione.Najlepiej jak będzie widno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 13.06.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Wpadnij to zobaczysz drzwi wewnętrzne. No i wejście mam zrobione. Najlepiej jak będzie widno. Chętnie ale nie powiem Ci kiedy. Wcześniej dryndnę Wiem, że jesteś "po" a więc w temacie: gdzie najtaniej kleje do płytek (gres)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.06.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Maxbud p.Dziocha w Rajcu .Kleje Toggler.Tańsze od większości a dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 13.06.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 qurcze słyszałem ale gdzie to dokładnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 13.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Jedziesz na Siczki.Jakieś 500m po prawej za tym cmentarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lonly 13.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dzięki Ok Jadę na Siczki .......za przeproszeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basset 29.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Nio! Mam odbiór techniczny. Pora się zameldować i zacząć myśleć o przeprowadzce. Zostało mi jeszcze do pomalowania piętro,zrobienie wjazdu do garażu i obsypanie domu ziemią. Od sobotu są drzwi wewnętrzne na dole. Gratuluje i zazdroszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts