agiles1978 17.09.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 No właśnie mam takiego fachowca ale ma się dopiero u mnie sprawdzić. Jeżeli się spisze to oczywiście go polecę. Wykonuje więźbę i pokrycie blacho dachówką. Zdecydowałem się na ciemny matowy grafit, i chyba z "pruchnik" cena jest bardzo przyzwoita a jakość podobna niezła, opcją jest jakaś japońska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 17.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bede wdzieczny za kontakt jak sie sprawdzi oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erkopy 19.09.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witam po dluzszej nieobecnosci.Piszac ostatnio mialem dylemat z dzialka.Na dzien dzisiejszy jest dzialeczka,pozwolenie na budowe i wielkie checi aby juz rozpoczynac budowe wlasnego kata.Jako ze wiekszosc z Was ma w mniejszym lub wiekszym stopniu doswiadczenia budowlane skromnie licze na wasza pomoc.Na dzien dzisiejszy chcialem podpytac o dobrego kierownika budowy,ktory cos podpowie,doradzi itd,ewentualne namiary i stawki cenowe jakie sobie kierownicy zycza za prowadzenie budowy.Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam serdecznie forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.09.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja skorzystam z kierownika mariusz_radom po rozmowie wydaje sie osoba znajaca sie na temacie.Porozmowie z kilkoma KB z anonse ten Pan byl bezkonkurencyjny.A mialem jeszcze od kogos chyba od wilko polecenie tego Pana.Jak chcesz to wysle Ci numer.Cena to 1200zl za 10wizyt lub 1500 za 15.W anonsach bylo taniej,ale juz po rozmowie nie chce miec z tymi ludzmi nic do czynienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erkopy 19.09.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 TiA oczywiscie poprosze o namiary na tego kierownika na priv.Ja dzis rowniez podzwonilem z anonsow po kb ktorzy sie oglaszaja i mam wrazenie ze nie wiedza o czym z nimi rozmawiam.Co prawda ceny dosc atrakcyjne w porownaniu z 1200-1500 bo okolo 700-800 zl ale chyba warto doplacic komus kto zna sie na rzeczy i spac spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mariusz chyba ma tego samogo kierownika co ja Szczerze polecam Pana Roberta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 19.09.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mariusz chyba ma tego samogo kierownika co ja Szczerze polecam Pana Roberta! To chyba wszyscy go mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Cieszę się, że mogłam go polecić i ze inni też są zadowoleni. Kilkorgo naszych znajomych też z Jego uslug skorzystało. Dodam jeszcze tylko, że robił nam tez odbiór.Zero problemów, minimum spraw do załatwienia. Praktycznie tylko podpisałam dokumenty i dostałam pozwolenie na zamieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 20.09.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Ten KB to nie ode mnie. Ja swojego raczej nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.09.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Moze sie pomyliłem,moze to było od mayland mniejsza o to,ale mialem polecenie od paru osob.U mnie budowa jeszcze na etapie projektowania,ale juz sie dogadalismy z Panem Robertem.Po wstepnej rozmowie jestem nastawiony pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 21.09.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 T i A Również mogę polecić pana Roberta.Ja też dostałem kontakt od Mayland. Ogółem: bardzo kompetentny i pomocny KB. Gelus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.09.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Prawda jest taka, że kontaktami którymi warto to sie dzielę. Tych których nie polecam to o nich nie piszę.Mogę polecić:-stolarza do kuchni i szaf wnekowych-stolarza do schodów, tarasów i wyrobów z drewna-glazurnika-wylewki-chłopaków od elewacji-hydraulika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 21.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Mam nadzieje,ze sie nie zawiode.mayland Prosilbym o kontakty do wykonawcow.Dobry hydraulik tez jest na wage zlota,znajomi zawsze na nich narzekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cexar 28.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam Potrzebuje balustrady balkonowe kute możecie polecić jakiegoś wykonawce ?Będę wdzięczny za informacjePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.09.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Mariusz chyba ma tego samogo kierownika co ja Szczerze polecam Pana Roberta! Dokładnie tego samego. A ode mnie ma go jeszcze kilku moich "prywatnych" pozaforumowych znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ooooooo musże sie o prowizję upomniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 29.09.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witam, zaglądam znowu zza płota, czy nie macie może namiaru na producenta okien w kolorze olcha lub zbliżonym? - generalnie jaśniejsze od złotego dębu szukam takich po internecie z marnym skutkiem, na razie w grę wchodzą zarówno drewniane jak i plastiki, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie proszony jest o cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 29.09.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 KamaG zapytaj tutaj: http://www.plastsystem.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mary_c 30.09.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 HEJ! jestem w trakcie budowy domku i szukam info na temat okien dostępnych w Radomiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mary_c 30.09.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 co myślicie o oknach z trzema szybami, czy to zdrowe mieszkać w tak szczelnym domu?czy macie jakieś doświadczenia z radomskimi firmami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts