nika3077 07.01.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzięki jane215 Być może przyszłej sąsiadce Z tym planem to trochę lipa ale i tak się rozejrzę Mam nadzieję,że te spadające samoloty to tylko czasem są atrakcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nakoto 07.01.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Mayland@ tam co kiedys mi gdzies pisalas w rajcu gdzies ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 U Pana Przerwy z Pionek 603799915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 07.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Dzięki jane215 Być może przyszłej sąsiadce Z tym planem to trochę lipa ale i tak się rozejrzę Mam nadzieję,że te spadające samoloty to tylko czasem są atrakcją Nika poszła wiadomośc na Priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 08.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki Wilko. Dopiero zbieram wiadomości i cieszy mnie każda sugestia.Z chęcią się przejadę i pozwiedzam Twoje(jak sądzę)strony.A nóż- widelec................ Właśnie zajrzałam na zumi sporo wolnych terenów tam koło Ciebie.Warto zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki Wilko. Dopiero zbieram wiadomości i cieszy mnie każda sugestia.Z chęcią się przejadę i pozwiedzam Twoje(jak sądzę)strony.A nóż- widelec................ Właśnie zajrzałam na zumi sporo wolnych terenów tam koło Ciebie.Warto zajrzeć Dokładnie. : Teren jeszcze dość rozległy, zabudowa niezbyt gęsta, wszystkie media w ulicy, położenie na wzniesieniu, dojazd do miasta z kazdej strony, szkoła, kosciół, ludzie też ok. Do pełni szczęścia brakuje tylko lasu:-) No ale jeśli ktoś chce mieć blisko las to trzeba z Mayland pogadać. Wg mnie to bardzo dobra lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 O tak, las i woda to coś, czego mi nie brakuje Poza tym, u nas nawet sklepu nie ma, ze o szkole, kościele, ośrodku zdrowia nie wspomnę. Ale mamy za to stacje benzynową z alkoholem 24h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 08.01.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 O tak, las i woda to coś, czego mi nie brakuje Poza tym, u nas nawet sklepu nie ma, ze o szkole, kościele, ośrodku zdrowia nie wspomnę. Ale mamy za to stacje benzynową z alkoholem 24h Czyli to co najwazniejsze jest na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 08.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dzięki Wilko. Dopiero zbieram wiadomości i cieszy mnie każda sugestia.Z chęcią się przejadę i pozwiedzam Twoje(jak sądzę)strony.A nóż- widelec................ Właśnie zajrzałam na zumi sporo wolnych terenów tam koło Ciebie.Warto zajrzeć Ja tez te tereny - kanalizacja jest, woda jest - samoloty zima nie lataja - latem czasami potrafia byc upierdliwe - ale da sie wytrzymac - planu nie ma - plany zagospodarowania wydawane w zaleznosci od dzialek zabudowanych obok - strona w kierunku makowca tansza od tej w kierunku szkoly i ok.ul.ziembickiego, bankowej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja się Wam troche narażę ale..... Wczesniej mieszkałam na Ustroniu. Samoloty były jednym z powodów dla których wyprowadziliśmy się stamtąd Były upierdliwe i już. No i bałam się, ze któryś sie nie wyrobi i zleci na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 08.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Po las i wodę to najbliżej do Siczek i tam też się przejadę Dzięki Wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi.Wszystko jeszcze przede mną ale Wam zazdroszczę ,że macie już swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.01.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Po las i wodę to najbliżej do Siczek i tam też się przejadę Dzięki Wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi.Wszystko jeszcze przede mną ale Wam zazdroszczę ,że macie już swoje miejsce U nas drogie działki I nie ma prawie wcale ofert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate74 08.01.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Po las i wodę to najbliżej do Siczek i tam też się przejadę Dzięki Wszystkim za odpowiedzi i podpowiedzi.Wszystko jeszcze przede mną ale Wam zazdroszczę ,że macie już swoje miejsce możesz jeszcze okolice na dojeździe do Domaniowa od strony PRZYTYK, ZAKRZEW.ostatnio widziałam dość atrakcyjne cenowo działki okolice Oblasu,Przytyka.(woda i las w zasiegu wzroku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nika3077 09.01.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wszędzie się robi drogo niestety Rzeczywiście ofert niewiele znalazłam jedną dość ciekawą ale w Jedlni Letnisko Chyba się robię na stare lata aspołeczna bo ja to bym chciała tak na uboczu,żeby mi nikt w okna nie zaglądał W Domaniowie straszny tłok w lato chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Domaniów niekoniecznie jest zatłoczony. Wszyscy mysleli, że całe miasto tam będzie latem walić. A tu nie. Jest poprostu za daleko. Blizej są Borki i Siczki. No i w Siczkach coraz wiecej imprez latem nad zalewem się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiaczek_9 09.01.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam serdecznie Ja z prośbą do Mayland Jeśli można prosiłabym o namiary na stolarza, zarówno do szaf, mebli kuchennych itp jak i zajmującego się schodami oraz podłogami. Ponadto proszę jeszcze o nr do glazurnika bo też wyczytałam że ma Pani sprawdzonego. Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 12.01.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 no właśnie, jak w temacie. Czy ktoś zgłaszał ostatnio odbiór domu do nadzoru w Radomiu? Jak wyglądają formalności? Czy poza dziennikiem budowy, oświadczeniem kierbuda, kominiarzem, elektrykiem, geodetą i audytem (nie mamy gazu więc bez gazownika) trzeba coś jeszcze? I ile kosztuje ta przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.01.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Mi odbiór załatwiał kierbud. Nic mnie nie interesowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T i A 12.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Wszędzie się robi drogo niestety Rzeczywiście ofert niewiele znalazłam jedną dość ciekawą ale w Jedlni Letnisko Chyba się robię na stare lata aspołeczna bo ja to bym chciała tak na uboczu,żeby mi nikt w okna nie zaglądał W Domaniowie straszny tłok w lato chyba? W Domaniowie jest sporo ładnego miejsca jeszcze.Jezeli nie przeszkadza Wam odległość do miasta to polecam.Dojazd jest szybki,napewno 1/2 czasu dojazdu do siczek oczywiście po przekroczeniu ronda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.01.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 TiA nie przesadzaj Poza szczytami jadę 7 minut do domu od ronda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts