forum_user 15.02.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Cześć Da mi ktoś namiar na firmę od wywozu nieczystości ? Mam sprawdzonego człowieka, ale się lekko poturbował na nartach i przez najbliższe kilka tygodni będzie wyłączony z działalności. Zbiornik 6m3 więc wóz musi być w okolicach 7-8m3. No i cena dobra Zważywszy na pogodę i ilość śniegu to samochód musi być odpowiedni coby się przez te zaspy śniegu przedarł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Almax, SIta, Radkom. Na moją wieś przyjeżdża Almax. Śnieg panom niestraszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.02.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Almax mi odbiera śmieci - nie wiedziałem, że wyciągają też nieczystości ze zbiornika typu szambo. A jeśli już, to pewnie ceny kosmiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 16.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam Ma ktoś z was okna z pakietem trzyszybowym np. Veka Alphaline? Tak właśnie się zastanawiam czy dopłacać te 2tys do pakietu trzyszybowego.. Witam, Jeśli myslisz o tych na normalnym profilu to raczej odradzam. Zresztą tak mi radzila kiedyś większość sprzedawców okien. Pakiet 3 szybowy jest bardzo cięzki i co za tykm idzie potrzebuje dużo solidniejszego profilu jak i bardzo mocnych okuć okiennych. Moim skromnym zdaniem tylko okna do domów pasywnych czyli takie o grubości zdaje się 92 mm z ociepleniem mają wystarczająco mocny i szeroki profil usztywniajacy aby wytrzymać ciężar 3 szyb. Ja bym nie experymentował tylko wziął sprawdzony pakiet 2 szybowy dobrej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.02.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wiecie co, ja nie zatrybiłam przepraszam. Myslałam, ze o śmieci chodzi No nic, nastepnym razem przeczytam wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelus 17.02.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam Ma ktoś z was okna z pakietem trzyszybowym np. Veka Alphaline? Tak właśnie się zastanawiam czy dopłacać te 2tys do pakietu trzyszybowego.. Ja mam pakiet 3-szybowy Jezierskiego.. Był w promocji. Co do jego działania się nie wypowiem, bo namacalnie trudno stwierdzić W domu jeszcze nie mieszkam, w środku 16-18 st, jeszcze się nie zdażyło żeby w środku para na szybach lub wilgoć. To tyle ze spostrzeżeń. Ważny sztywny profil. Okna dość ciężkie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 17.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wesprzyjcie prosze pomysłem, kontaktem, telefonem. Znajomi robią remont mieszkania przed narodzinami juniora i zrywają stary parkiet. Okazało się, że pod spodem jest tak zwany subit - czarna masa na którą klejono deszczułki. Dziś wiadomo, że jest rakotwórcza. Znajomi chcą to fachowo usunąć, ale jak sprawdzili, tylko jedna firma z Krakowa zajmuje się tym zawodowo. No i firma zawołała ponad tysiąc złotych za 20 m. kw. podłogi. Nie znacie w radomiu albo okolicach firmy, która tym się zajmuje? Tak naprawde chodzi o frezarkę do betonu o potężny odkurzacz przemysłowy i kogoś, kto z głową i z zachowaniem zasad bezpieczeństwa to wykona. Będę wdzięczna, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 17.02.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wesprzyjcie prosze pomysłem, kontaktem, telefonem. Znajomi robią remont mieszkania przed narodzinami juniora i zrywają stary parkiet. Okazało się, że pod spodem jest tak zwany subit - czarna masa na którą klejono deszczułki. Dziś wiadomo, że jest rakotwórcza. Znajomi chcą to fachowo usunąć, ale jak sprawdzili, tylko jedna firma z Krakowa zajmuje się tym zawodowo. No i firma zawołała ponad tysiąc złotych za 20 m. kw. podłogi. Nie znacie w radomiu albo okolicach firmy, która tym się zajmuje? Tak naprawde chodzi o frezarkę do betonu o potężny odkurzacz przemysłowy i kogoś, kto z głową i z zachowaniem zasad bezpieczeństwa to wykona. Będę wdzięczna, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 17.02.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Wesprzyjcie prosze pomysłem, kontaktem, telefonem. Znajomi robią remont mieszkania przed narodzinami juniora i zrywają stary parkiet. Okazało się, że pod spodem jest tak zwany subit - czarna masa na którą klejono deszczułki. Dziś wiadomo, że jest rakotwórcza. Znajomi chcą to fachowo usunąć, ale jak sprawdzili, tylko jedna firma z Krakowa zajmuje się tym zawodowo. No i firma zawołała ponad tysiąc złotych za 20 m. kw. podłogi. Nie znacie w radomiu albo okolicach firmy, która tym się zajmuje? Tak naprawde chodzi o frezarkę do betonu o potężny odkurzacz przemysłowy i kogoś, kto z głową i z zachowaniem zasad bezpieczeństwa to wykona. Będę wdzięczna, jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 17.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 jakiś psikus komputerowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akro16 17.02.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam właśnie planuje wykonać generalny remont domku jednorodzinnego, i prosił bym o pomocy w szukaniu dobrej ekipy. Chodzi mi o ekipe remontowo-budowlaną, do wewnątrz, -ekipe do ociepleń domu-dobrego hydraulika który podłączy piec gazowy i całą instalacje Jeszcze jak ktoś się orientuje to jaka może być cena za bramę z domofonem i cały osprzęt tzn. siłowniki itd (napęd do bramy)Za pomoc z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecky007 19.02.2010 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 witam Czy ktos moze ma namiar na dobrego stolarza i z sensownymi cenami? potrzebuje łuków w drewnie , takich grubych ram itd....i okien okragłych o małej średnicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.02.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam Czy ktos moze ma namiar na dobrego stolarza i z sensownymi cenami? potrzebuje łuków w drewnie , takich grubych ram itd.... i okien okragłych o małej średnicy... Witam, Na priv. wysłałem Ci namiar na stolarza. Jak się powołasz na mnie to powinna być dobra cena. Lokalizacja: PIONKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 26.02.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam właśnie planuje wykonać generalny remont domku jednorodzinnego, i prosił bym o pomocy w szukaniu dobrej ekipy. Chodzi mi o ekipe remontowo-budowlaną, do wewnątrz, -ekipe do ociepleń domu -dobrego hydraulika który podłączy piec gazowy i całą instalacje Jeszcze jak ktoś się orientuje to jaka może być cena za bramę z domofonem i cały osprzęt tzn. siłowniki itd (napęd do bramy) Za pomoc z góry dziękuje Witaj Akro, Wszystkie namiary wysłałem na Priv. Sorry, że tak późno ale nie było mnie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaello12 26.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 Witam Poszukuję inwestorów z gminy Jedlińsk , zainteresowanych dofinansowaniem instalacji solarnych... Byłem dziś w gminie... Jedna myszka nic nie poradzi... ale jakby znalazło się więcej... Pozdrawiam Witam Ja na wiosnę zaczynam swoją inwestycję w Jedlińsku, też myślę o solarach. Choć na konkrety chyba jeszcze za wcześnie. pozdrawiam Rafał W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafaello12 01.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Witam Czy ktoś może zna firmę z okolic Radomia która sprzedaje/montuje rolety zewnętrzne w tzw. systemie RKS Proszę o info na e-maila [email protected] Z góry dzięki pozdrawiamRafał W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 01.03.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 znam jedna z radomia - METROL - nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 09.03.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam, poszukuję kierownika budowy i dlatego jeśli ktoś z Was miał konkretnego,umiejącego doradzić i podpowiedzieć a nie tylko wpisy w dzienniku uzupełniać to b.proszę o namiary . Nasz dom zbudujemy na Godowie i jak wszystko się dobrze ułoży to niedługo ruszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 09.03.2010 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam budującą na Godowie tel do kierbuda poszedł na priva Wreszcie ktoś na forum z mojej dzielnicy pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 09.03.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 powiedzcie gdzie kupić nowy (szalet, kibelek,latrynę) drewnianą taki jak na budowy się kupuje lub na działkę. Potrzebuje nowy poniewaz bedzie sluzył w firmie czyli non stop a nie na okres budowy. Jest jakis producent takich wynalazków u nas w radomiu lub okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts