Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Radomska

Djack

Recommended Posts

Cześć

Da mi ktoś namiar na firmę od wywozu nieczystości ? Mam sprawdzonego człowieka, ale się lekko poturbował na nartach i przez najbliższe kilka tygodni będzie wyłączony z działalności.

Zbiornik 6m3 więc wóz musi być w okolicach 7-8m3. No i cena dobra :) Zważywszy na pogodę i ilość śniegu to samochód musi być odpowiedni coby się przez te zaspy śniegu przedarł ;)

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Ma ktoś z was okna z pakietem trzyszybowym np. Veka Alphaline?

Tak właśnie się zastanawiam czy dopłacać te 2tys do pakietu trzyszybowego..

Witam,

Jeśli myslisz o tych na normalnym profilu to raczej odradzam.

Zresztą tak mi radzila kiedyś większość sprzedawców okien.

Pakiet 3 szybowy jest bardzo cięzki i co za tykm idzie potrzebuje dużo solidniejszego profilu jak i bardzo mocnych okuć okiennych. :(

Moim skromnym zdaniem tylko okna do domów pasywnych czyli takie o grubości zdaje się 92 mm z ociepleniem mają wystarczająco mocny i szeroki profil usztywniajacy aby wytrzymać ciężar 3 szyb.

:D

Ja bym nie experymentował tylko wziął sprawdzony pakiet 2 szybowy dobrej firmy.

Witam

Ma ktoś z was okna z pakietem trzyszybowym np. Veka Alphaline?

Tak właśnie się zastanawiam czy dopłacać te 2tys do pakietu trzyszybowego..

Ja mam pakiet 3-szybowy Jezierskiego..

Był w promocji. Co do jego działania się nie wypowiem, bo namacalnie trudno stwierdzić :-) W domu jeszcze nie mieszkam, w środku 16-18 st, jeszcze się nie zdażyło żeby w środku para na szybach lub wilgoć. To tyle ze spostrzeżeń.

Ważny sztywny profil. Okna dość ciężkie.

Pozdrawiam

Wesprzyjcie prosze pomysłem, kontaktem, telefonem. Znajomi robią remont mieszkania przed narodzinami juniora i zrywają stary parkiet. Okazało się, że pod spodem jest tak zwany subit - czarna masa na którą klejono deszczułki. Dziś wiadomo, że jest rakotwórcza. Znajomi chcą to fachowo usunąć, ale jak sprawdzili, tylko jedna firma z Krakowa zajmuje się tym zawodowo. No i firma zawołała ponad tysiąc złotych za 20 m. kw. podłogi. Nie znacie w radomiu albo okolicach firmy, która tym się zajmuje? Tak naprawde chodzi o frezarkę do betonu o potężny odkurzacz przemysłowy i kogoś, kto z głową i z zachowaniem zasad bezpieczeństwa to wykona.

Będę wdzięczna, jak zwykle :-)

Wesprzyjcie prosze pomysłem, kontaktem, telefonem. Znajomi robią remont mieszkania przed narodzinami juniora i zrywają stary parkiet. Okazało się, że pod spodem jest tak zwany subit - czarna masa na którą klejono deszczułki. Dziś wiadomo, że jest rakotwórcza. Znajomi chcą to fachowo usunąć, ale jak sprawdzili, tylko jedna firma z Krakowa zajmuje się tym zawodowo. No i firma zawołała ponad tysiąc złotych za 20 m. kw. podłogi. Nie znacie w radomiu albo okolicach firmy, która tym się zajmuje? Tak naprawde chodzi o frezarkę do betonu o potężny odkurzacz przemysłowy i kogoś, kto z głową i z zachowaniem zasad bezpieczeństwa to wykona.

Witam właśnie planuje wykonać generalny remont domku jednorodzinnego, i prosił bym o pomocy w szukaniu dobrej ekipy.

Chodzi mi o ekipe remontowo-budowlaną, do wewnątrz,

-ekipe do ociepleń domu

-dobrego hydraulika który podłączy piec gazowy i całą instalacje

Jeszcze jak ktoś się orientuje to jaka może być cena za bramę z domofonem i cały osprzęt tzn. siłowniki itd (napęd do bramy)

Za pomoc z góry dziękuje

witam

Czy ktos moze ma namiar na dobrego stolarza i z sensownymi cenami? potrzebuje łuków w drewnie , takich grubych ram itd....

i okien okragłych o małej średnicy...

Witam,

Na priv. wysłałem Ci namiar na stolarza.

Jak się powołasz na mnie to powinna być dobra cena.

Witam właśnie planuje wykonać generalny remont domku jednorodzinnego, i prosił bym o pomocy w szukaniu dobrej ekipy.

Chodzi mi o ekipe remontowo-budowlaną, do wewnątrz,

-ekipe do ociepleń domu

-dobrego hydraulika który podłączy piec gazowy i całą instalacje

Jeszcze jak ktoś się orientuje to jaka może być cena za bramę z domofonem i cały osprzęt tzn. siłowniki itd (napęd do bramy)

Za pomoc z góry dziękuje

Witaj Akro,

Wszystkie namiary wysłałem na Priv.

Sorry, że tak późno ale nie było mnie na miejscu.

:(

Witam

Poszukuję inwestorów z gminy Jedlińsk , zainteresowanych dofinansowaniem instalacji solarnych...

Byłem dziś w gminie... Jedna myszka nic nie poradzi... ale jakby znalazło się więcej... ;-)

Pozdrawiam

Witam

Ja na wiosnę zaczynam swoją inwestycję w Jedlińsku, też myślę o solarach. Choć na konkrety chyba jeszcze za wcześnie.

pozdrawiam

Rafał W