mhk 09.03.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Proponuje isc do jakiegos stolarza - nie widzialam jeszcze takich kibelkow w sprzedazy - w sumie to nie takie trudne do zrobienia moze sie jednek skusicie na zrobienie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 10.03.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 wiem ,wiem ale jak ja to mialbym zrobic to byłaby masakra. Jak już latryna to chociaż niech ma jakis wygląd. Np. producent w łodzi:http://www.allegro.pl/item920205288_kabina_wc_ubikacja_wychodek_kibel_latryna.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 W Rajcu jest cieśla który robi np. budy dla psów (po lewej stronie jadąc od Radomia). Po przeciwnej stronie zaraz robią meble ogrodowe, altany. Sądzę, że jeden i drugi zrobi latryne. Na Kozłowie też robią takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boodzisz 11.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 dziekuję za podpowiedź. A i powiedzcie jeszcze gdzie kupic rolety antywłamaniowe? oczywiscie w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 12.03.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 NIEWIELKI II dzięki za dobre chęci ale nic nie doszło .Nic to będę szukać dalej. Obecnie rozglądam się za materiałami po składach budowlanych i muszę poszukać desek na ławy. Może polecicie tartak, gdzie dobre drewno mają (to tak w kontekście przyszłej więźby).A gdzie najlepiej kupić stal. Za wszelkie podszepty z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 NIEWIELKI II dzięki za dobre chęci ale nic nie doszło .Nic to będę szukać dalej. Obecnie rozglądam się za materiałami po składach budowlanych i muszę poszukać desek na ławy. Może polecicie tartak, gdzie dobre drewno mają (to tak w kontekście przyszłej więźby).A gdzie najlepiej kupić stal. Za wszelkie podszepty z góry wielkie dzięki. Zajrzyj na pw Stal kupowałam w Sambudzie na ul. Chorzowskiej. Drewno brałam z Zadobrza ale ceny jak wszędzie były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Mi najlepszą cenę na stal dali w Kadexie na Kieleckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.03.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 A gdzie jeszcze pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 12.03.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 NIEWIELKI II dzięki za dobre chęci ale nic nie doszło .Nic to będę szukać dalej. Obecnie rozglądam się za materiałami po składach budowlanych i muszę poszukać desek na ławy. Może polecicie tartak, gdzie dobre drewno mają (to tak w kontekście przyszłej więźby).A gdzie najlepiej kupić stal. Za wszelkie podszepty z góry wielkie dzięki. kier bud 606 901 104 gość starej daty bardzo porządny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 12.03.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Kupowałem w ubiegłym roku a pytałem w Centrostalu, Manexie i Vimexie. Podczas rozmów dobra cenę zaproponował mi Vimex ale że blisko z pracy mam do Kadexu to zajechałem tam spytać. Podali mi cenę wyższą niż w Vimexie, pokręciłem nosem no i zeszli z ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kashia 12.03.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Zajrzałam dzięki. Wszelkie podpowiedzi skrzętnie zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 15.03.2010 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witajcie, przymierzamy się wreszcie do pozbycia się błotka sprzed drzwi, czyli kostkę będziemy kłaść. Podpowiedzcie proszę na co zwrócić uwagę, żeby było dobrze, bo u nas glina jest straszna. Trochę boję się, że sama podsypka nie wystarczy. Sąsiad, który jest moim guru budowlanym zrobił na klincu, i prawie się przekonałam, tyle, że to trochę drogie jest. No i gdzie kupić kostkę ładną i w miarę tanią, a przede wszystkim niezłej jakości? Myślałam o brukbecie, lub czymś podobnym, jadar wszyscy odradzają. I lepiej samemu kupować, czy zdać się na wykonawcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.03.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 A czemu Jadar odradzają? Pierwsze słyszę Jadar wprowadził nowe wzory, te z posypką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilko 15.03.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No właśnie co jest nie tak z Jadarem?Wg mnie mają najlepszy sprzęt i w dodatku Techmatik robi im teraz wszystkie maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Techmatik to robi maszyny prawie wszystkim którzy robią kostkę Zresztą Techmatik to Jadar przecież Najpierw mieli swoje fabryki kostki w Polsce. Potem je sprzedali za dobre pieniadze jak branża rozkwitała a teraz ci co kupili biorą od nich maszyny i części zamienne Przemysleli to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gelo_26 15.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 No przemyśleli ale początki to nie za ciekawe mieli Ale kostkę to jedną z najlepszych mają, tak zawsze słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NIEWIELKI II 16.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witajcie, przymierzamy się wreszcie do pozbycia się błotka sprzed drzwi, czyli kostkę będziemy kłaść. Podpowiedzcie proszę na co zwrócić uwagę, żeby było dobrze, bo u nas glina jest straszna. Trochę boję się, że sama podsypka nie wystarczy. Sąsiad, który jest moim guru budowlanym zrobił na klincu, i prawie się przekonałam, tyle, że to trochę drogie jest. No i gdzie kupić kostkę ładną i w miarę tanią, a przede wszystkim niezłej jakości? Myślałam o brukbecie, lub czymś podobnym, jadar wszyscy odradzają. I lepiej samemu kupować, czy zdać się na wykonawcę? Witojcie Mnie właśnie w sobotę przywieźli nostalit z Jadaru jak tylko mrozy puszczą to wybieram 30 cm ziemi i sypię mielony gruz betonowy (ok 20-25 zł za tonę) na to dobiero piach z cementem oczywiście wszystko zawibrowane zagęszczarką. W razie potrzeby służę namiarem do dotawcy kostki (info na pw.) ceny jak dla mnie rewelacyjne. A mam zamiar oczywiście sam to układać, no może z wujem budowlańcem, pozdrawiam MW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Niewielki skad masz taki mielony gruz betonowy? Chętnie kupiłabym kilka ton na utwardzenie drogi. Mogę prosić o namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pms 16.03.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Jeśli macie jakąś godną polecenia ekipę tynkarzy (tynki cementowo-wapienne) i wylewkarzy - oczywiście maszynowych bo czas nagli to proszę na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronkitrzy 16.03.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Tak nam powiedziała pani projektant, ale może rzeczywiście niepotrzebnie się sugerowaliśmy. Z Jadaru podoba mi się arco właśnie z posypką. Uprzejmie poproszę o namiar na punkt sprzedaży. Chętnie też poproszę o info w sprawie mielonego gruzu. Podobnie jak Mayland myślę o utwardzeniu drogi przed bramą, ale jeszcze nie na stałe, bo podejrzewam, że w ciągu dwóch lat będą drogę przekopywać jeszcze doprowadzając instalacje i media do kolejnych działek, sąsiedzi dalej chcą się budować, więc ciężkie wozy będą tędy jeździć. Tak czy inaczej muszę utwardzić, bo inaczej utoniemy w glinie na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts