Agacka1719499039 23.02.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 teraz modniejsze są ekhm kurwiki [/color] że co przepraszam? pewnie nie jestem w temacie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzyk czy wiesz,że masz przechlapne u mojego dziecka? I to ciężko?Ja również. Dziecko,jak może pamiętasz chlipało przez cały nasz taniec. Następnie w czasie drogi powrotnej robiło mi wyrzuty pt: -Dlaczego mi TO zrobiłaś? -Ale co? -No tańczyłaś z NIM?Kto to był? -Kolega.Dobrzykowice. -To ja nie chcę,żebyś z tym kolegą tańczyła. Buuuuuuu -Ale dlaczego? -Bo powinnaś ze mną,buuuuuuu -Synku,ale mi było bardzo miło.Kolega dobrze tańczy,a ja tak dawno nie tańczyłam... -Nie wolno Ci tego robić,buuuuuuu Znajdę sobie inną mamę.Wymienię na nową. Buuuuuuuu W niedzielę była powtórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.02.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 na 250000 i 1800 mbz http://www.champagne-bollinger.fr/us/img/les_vins/photo_grande_annee.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 23.02.2004 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ale była inpresssssssssska !! nic tylko zazdrościć i szykować się na następną Żałuję że nie byłam ale zdjątka ukazują chociaż namiastkę zabawy. Superrrrrrr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzyk czy wiesz,że masz przechlapne u mojego dziecka? I to ciężko?Ja również. Dziecko,jak może pamiętasz chlipało przez cały nasz taniec. Jejku to z mojego powodu ??!! Następnie w czasie drogi powrotnej robiło mi wyrzuty pt: -Dlaczego mi TO zrobiłaś? -Ale co? -No tańczyłaś z NIM?Kto to był? -Kolega.Dobrzykowice. -To ja nie chcę,żebyś z tym kolegą tańczyła. Buuuuuuu -Ale dlaczego? -Bo powinnaś ze mną,buuuuuuu -Synku,ale mi było bardzo miło.Kolega dobrze tańczy,a ja tak dawno nie tańczyłam... -Nie wolno Ci tego robić,buuuuuuu Znajdę sobie inną mamę.Wymienię na nową. Buuuuuuuu W niedzielę była powtórka. aż mi się nie chce wierzyć, że to prawda....naprawdę ?? Dobrze że chociaż C2 nie dołozył się do tego potoku pretensji....bo chyba nie dołożył ?? acha i sorki za te qrwiki, nie mogłem się powstrzymać...następnym razem ugryzę sie w palucha..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dobrzyku - biegnij po kawior, łososia i szampana i udobruchaj Opalkę. Ale już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.02.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 [quote name="dobrzykowice acha i sorki za te qrwiki, nie mogłem się powstrzymać...następnym razem ugryzę sie w palucha.....[/color] To nic nie da ... lepiej w język. Co to była za piwnica, w której cała impreza się odbywała. Zostaliście zamknięci w jakiś lochach i Redakcja kazała wam pokazać czy umiecie tynkować ... zgadłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A zresztą... sam pobiegłem po kawior. Opalko - proszę.... http://www.gastronomie.pl/produkty/kawior/zdjecia/kawior5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.02.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A kto to, ta ładna osóbka w niebieskim sweterku?http://212.244.189.200/pics/murator/008.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzyk,jak nie wierzysz spytaj c2, który z kolei nie miał nic przeciwko Mogą być kurwiki,tym bardziej,że mnie od razu przyszło to na myśl.Mamy podobne skojarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dzieki Kochani Zalapalam sie na jednym zdjeciu, a wlasciwie to bardziej moj maz i czubek mojej glowy. Na zdjeciu chyba 5, podpisanym "tlum", centralnie posrodku pod tablica, tam gdzie ten blysk to moj maz No właśnie, a ta zasłaniająca cię blondynka z niebieską reklamówką...to moja osobista małżonka... , mnie też widać czubek głowy bo się schylam po żarełko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A zresztą... sam pobiegłem po kawior. Opalko - proszę.... ] lizus A Opalka ma obiecany co najmniej godzinny taniec podczas następnego spotkania - oczywiście jak bedzie miała ochotę - nic na siłę ... no i jak przyjdzie sama, ostatecznie tylko z C2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.02.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzyk,jak nie wierzysz spytaj c2, który z kolei nie miał nic przeciwko Mogą być kurwiki,tym bardziej,że mnie od razu przyszło to na myśl.Mamy podobne skojarzenia. he he, coraz bardziej żałuję, że tak króciutko byliśmy ze sobą ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 23.02.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Krystian, no to sie zesmy odnalezli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Dzięki za kawior,mniam. dobrzyk,już się cieszę.Synka oddam na przechowanie w tej sytuacji,bo jeszcze gotów naprawdę mnie wymienić,a i Tobie się dostanie(dzieci rosną wszkaże)C2 zabiorę-jeszcze Ci podziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 23.02.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 dobrzyk,jak nie wierzysz spytaj c2, który z kolei nie miał nic przeciwko Mogą być kurwiki,tym bardziej,że mnie od razu przyszło to na myśl.Mamy podobne skojarzenia. he he, coraz bardziej żałuję, że tak króciutko byliśmy ze sobą ;P Nie wiem,co masz na myśli,moje skojarzenia dotyczyło ogników.Ale takie ma chyba cała Polska od jakiegoś czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.02.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ponawiam swoje pytanko. Co to były za lochy/piwnica, w których całe spotkanie się odbywało. Pokazówka ... jak wygląda odkryta instalacja ... czy siedziba redakcji Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 lizus... ...... skąd wiedziałeś Dobrzyku? http://www.pfeifenrauchen.de/images/zunge.GIF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Zielona - jest to specjalny wystrój na to spotkanie - ściany z instalacjami na wierzchu, betonowe schody, itd - abyśmy się czuli jak u siebie...na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 maksiu - ta sympatyczna kobieta której nie rozpoznajesz na zdjęciach w KK obok gagi2 (z prawej) - to Joskul... chyba się nie obrazi za dekonspirację... http://212.244.189.200/pics/murator/086.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts