Zielona 23.02.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Krystian. Tak przypuszczałam, że specjalnie na to spotkanie ... zdrapano tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Krystian - Joskul się nie obrazi..... bo ja ją tez widziałem i rozmawialiśmy. Więc jakby co to ją we dwóch zdekonspirowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.02.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 To jeszcze zdekonpirujcie tę ładną w niebieskim na ww zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 No to spróbujmy opisać ten tłumek : od lewej Mąż Edzi, ,,Redakcja", Edzia, całkiem z prawej plecy pchelka... , w środku plecy kaKa za nim żona... http://212.244.189.200/pics/murator/087.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 23.02.2004 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Hej, Na wkupne proponuję brandy do kawki!! Sama też chętnie wypiję. Śmietankę zostawię Śmietance Forum. Zielona- ta w niebieskim sweterku to ja, w sobotę pierwszy raz z Forumowiczami, dziś pierwszy dzień na Forum, ale tyle się o Was naczytałam, że jesteście mi bardzo bliscy. Taka swojska banda odszczepieńców Jestem początkująca więc pewnie wiele razy pochylę czoło przed Waszym doświadczeniem i o co nieco wypytam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 To jeszcze zdekonpirujcie tę ładną w niebieskim na ww zdjęciu. Kasiu, a..... hmmmmm.... jakież to zamiary masz wobec niej.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.02.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Macie może coś do jedzenia??? Zgłodniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A witaj Kleo... , ładny wierszyk ułożyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 No tom się spóźnił z Kleo..... Ale żarełko na czas podam Zaczniemy deliktanie od tegoooooooo..... http://steki.pl/przepisy/zdjecia/p504.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.02.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witajcie. Kleo, pamiętaj, że umawialiśmy się na grzańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 23.02.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 A zaraz potem toooooo.....http://steki.pl/jagniecina/images/BARB_KABAB.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.02.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 To jeszcze zdekonpirujcie tę ładną w niebieskim na ww zdjęciu. Kasiu, a..... hmmmmm.... jakież to zamiary masz wobec niej.....? Ha ... kgadzina ... już wiem ... to Kleo ... sama się zdekonspirowała ... a ja poprostu mniej więcej wszystkich zdekonspirowałam ... tylko parę osób mi brakowało ... nie mam żadnych złych zamiarów ... qrcze komu ja się tłumaczę ... największemu gadulcowi. Miło Cię poznać Kleo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 23.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ckwadrat i Opalu, Ja i Cezarr bardzo dziękujemy za zaproszonko na grzańca, z przyjemnością skorzystamy. Czy Wasz maluch zabrał zaczątek skalniaka w postaci kamienia do domku??? Co za zapobiegliwy szkrab Gratuluję rodzicom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 23.02.2004 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witaj Kleo Ksyś.. czy mogę prosić coś bardziej konkretnego bo te danko wyżej to na mój jeden ememsowy ząbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.02.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Następny ,,tłumek" do rozgryzienia : od prawej dobrzykowice i ivette, tuż przy filarku z podniesioną dłonią - pchelek, z torbą na pierwszym plania biegnie emems, z niebieską reklamówką...osoba towarzysząca...(mi już przez pół życia... ), za nią mbz i jej mąż, na lewo od logo muratora rozpoznają :Niezły, ledwo widać Mario, tomek1950,Edzia obok filarka...pomiędzy filarkami z lewej - gracje z grupy szczecińskiej w rozmowie z (nie jestem pewien) Becikiem... http://212.244.189.200/pics/murator/005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kleo 23.02.2004 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 I mała poprawka Dziękuję Wszystkim za miłe powitanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 23.02.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Kleo Jak już wdepniesz w forum Muratora .... to już przepadłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 23.02.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Ckwadrat i Opalu, Ja i Cezarr bardzo dziękujemy za zaproszonko na grzańca, z przyjemnością skorzystamy. Czy Wasz maluch zabrał zaczątek skalniaka w postaci kamienia do domku??? Co za zapobiegliwy szkrab Gratuluję rodzicom!!! Niestety nie było sposobu żeby go odwieść od zabrania materiału na sklalniak. No cóż, zapobiegliwe dziecko, w końcu wyższy VAT za pasem . Wozimy go do tej pory w bagażniku. Oczywiście ten zaczątek skalniaka a nie malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.02.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Kap,kap kapie mi.....a brzuszek przykleił się do kręgosłupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.02.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Krzyś, żarełko takie, że proponuję ...wielkie LLLUUUUUUUUUUUU POZDRAWIAM WSZYSTKICH, których widziałam i tych, których zobaczę za rok, mam nadzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts