Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KAWIARNIA KLUBOWA - cd

Gość emems

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej,

Na wkupne proponuję brandy do kawki!!

Sama też chętnie wypiję.

Śmietankę zostawię Śmietance Forum.

Zielona- ta w niebieskim sweterku to ja, w sobotę pierwszy raz z Forumowiczami, dziś pierwszy dzień na Forum, ale tyle się o Was naczytałam, że jesteście mi bardzo bliscy. Taka swojska banda odszczepieńców :lol: :lol: :lol:

Jestem początkująca więc pewnie wiele razy pochylę czoło przed Waszym doświadczeniem i o co nieco wypytam!!!

To jeszcze zdekonpirujcie tę ładną w niebieskim na ww zdjęciu. :lol:

Kasiu, a..... hmmmmm.... jakież to zamiary :roll: masz wobec niej.....? :o :o :o

Ha ... kgadzina ... już wiem ... to Kleo ... sama się zdekonspirowała ... a ja poprostu mniej więcej wszystkich zdekonspirowałam ... tylko parę osób mi brakowało ... nie mam żadnych złych zamiarów ... qrcze komu ja się tłumaczę ... największemu gadulcowi. :wink:

Miło Cię poznać Kleo. :lol:

Następny ,,tłumek" do rozgryzienia :

od prawej dobrzykowice i ivette, tuż przy filarku z podniesioną dłonią - pchelek, z torbą na pierwszym plania biegnie emems, z niebieską reklamówką...osoba towarzysząca...(mi już przez pół życia... :p ), za nią mbz i jej mąż, na lewo od logo muratora rozpoznają :Niezły, ledwo widać Mario, tomek1950,Edzia obok filarka...pomiędzy filarkami z lewej - gracje z grupy szczecińskiej w rozmowie z (nie jestem pewien) Becikiem...

http://212.244.189.200/pics/murator/005.jpg

Ckwadrat i Opalu,

Ja i Cezarr bardzo dziękujemy za zaproszonko na grzańca, z przyjemnością skorzystamy.

Czy Wasz maluch zabrał zaczątek skalniaka w postaci kamienia do domku???

Co za zapobiegliwy szkrab :lol: :lol:

Gratuluję rodzicom!!! :p :p

Niestety nie było sposobu żeby go odwieść od zabrania materiału na sklalniak. No cóż, zapobiegliwe dziecko, w końcu wyższy VAT za pasem :wink:. Wozimy go do tej pory w bagażniku. Oczywiście ten zaczątek skalniaka a nie malucha :lol:

Krzyś, żarełko takie, że proponuję ...wielkie LLLUUUUUUUUUUUU :lol:

POZDRAWIAM WSZYSTKICH, których widziałam i tych, których zobaczę za rok, mam nadzieje!