Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witajcie Moi Drodzy :-))

Potrzebuje Panow-Odbiornikow:

Pana Odbiornika Elektryka i Pana Odbiornika Kominiarczyka. Podrzuccie jakies namiary.

Czy jest ktos chetny na te stojaki do workow????? Widzialam cos tego typu w Castoramie, cena podobna, wykonanie duzo gorsze i bez klapy.

Pozdr.

Ktoś z szanownych grupowiczów szukał może więźby z modrzewia i udało mu się go dostać w naszej okolicy?

Pozdrawiam.

+

czy ktoś z Was brał więźbe z SKR Trzemuszka? Jak z równością ich cięcia?

Pozdrawiam.

Ktoś z szanownych grupowiczów szukał może więźby z modrzewia i udało mu się go dostać w naszej okolicy?

Pozdrawiam.

+

czy ktoś z Was brał więźbe z SKR Trzemuszka? Jak z równością ich cięcia?

Pozdrawiam.

dla mnie ok, majster nie narzekał, a nawet chwalił ;-)

Sprzedam:

gazobeton biały H+H 600, 24x24x59, na paletach zafoliowane - 5 palet

cegłe pełna - 1 paleta

Atrakcyjna cena, odbiór osobisty z Sulejówka.

509 465 143

Jak atrakcyjna, żeby opłaciło się nająć transport z HDSem, bo ze składów transpotr jest gratis?

Ktoś z Was kojarzy jak się nazywa (a najlepiej ma numer) do tartaku zaraz za Mińskiem Mazowieckim w kierunku Terespola?

Pytam dlatego, że z tego co pamiętam mają u siebie impregnacje ciśnieniową.

Pozdrawiam.

Witam,

Ja również rozpoczynam jesienną wyprzedaż. Mam do sprzedania:

- 14 palet pustaków 24cm - Solbet

- 1 paleta pustaków 12cm - Solbet

- 4 wiadra 20kg Dysterbit

- 2 wiadra 20kg lepik na zimno

- około 100 szt. stempli

Odbiór z Dębego Wielkiego. Kontakt na PRV.

akapap

Jeśli chodzi o skład w Osinach, to ja nie widziałem tam niczego do impregnacji ciśnieniowej. Ja więźbę kupiłem w Siedlcach.

akapap

Jeśli chodzi o skład w Osinach, to ja nie widziałem tam niczego do impregnacji ciśnieniowej. Ja więźbę kupiłem w Siedlcach.

Dzisiaj się do nich przejechałem i rzeczywiście tylko zanurzeniowo.

W ,,naszej okolicy'', choć to prawie koło Garwolina jest tartak Dębecka Teresa Zakład Stolarski i z tego co udało mi się ustalić przez telefon mają impregnacje ciśnieniową.

Z Siedlec miałeś więźbę z impregnacją ciśnieniową?

Pozdrawiam.

Niestety impregnowaną zanurzeniowo. Ale za to w 1 tydzień była cała więźba i w wg. mnie w dobrej cenie . Jeden gość z Węgrowa mnie wystawił i musiałem mocno szukać. Nie wiem, czy w okolicach Mińska jest tartak z impregnacją ciśnieniową. A i koszt jest większy...

CZEŚĆ sąsiady!!!

Się przywitać chciałem, no wiem że powinienem raczej z dobrym winkiem wpaść lub innym szklanym opakowaniem ale to może w przyszłości ;)

Otóż się zamierzamy z żonką i małym berbeciem osiedlić w okolicach MM dokładnie gmina Jakubów zaczeliśmy w lutym tego roku a jeszcze papierów wszystkich nie załatwiliśmy bleeeeee :(

no ale jest już działka , naotariusz, geodeta, warunki zabudowy, wodociag (do zrobienia przyłącze) prąd (też do podciągniecia jest umowa) projekt (mały stodołowaty ale własny :) ) dużo chęci , determinacja i 16zł z wczorajszego losowania Lotto.

Najsłabszym ogniwem jest bank no ale tu sie rozwodził nie będę każdy wie jak jest.

Wczoraj miałem spotkanie z wykonawcą przedstawił wstepny projekt kosztorysu do stanu surowego. Do dewelopersiego trzeba doliczyc okolo 55% tej kwoty. do tego jeszcze oczyszczlania ścieków, jakaś wiata na samochód, podjazd pare kwiatków, choinek , żywopłot i tuje....

W poniedziałek składamy wniosek o pozwolenia na budowę no i zaczynamy z bankiem. Przy optymistycznych założeniach na wiosnę wystartujemy

No nic nie ma co gadać tylko trzeba robić pozdrawiam wszystkich!!!