Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

W październiku kupowałem po 500, skład jak się jedzie w kierunku Wawy, w Koniku Starym, po prawej stronie (hałdy piachu i ziemi za płotem), tam jest też nr tel., ten pierwszy od Dębego.
  • Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam grupę :wink:

Mam pytanie - gdzie kupić tanie i dobre bloczki na fundament - w Makrobecie w Mrozach są po 3.40 zł za sztukę. Brać?

I gazobeton biały, orientujecie sie może gdzie najtaniej i na jaką cenę można liczyc

dzięki

witam grupę :wink:

Mam pytanie - gdzie kupić tanie i dobre bloczki na fundament - w Makrobecie w Mrozach są po 3.40 zł za sztukę. Brać?

I gazobeton biały, orientujecie sie może gdzie najtaniej i na jaką cenę można liczyc

dzięki

Bloczki w Mrozach mozesz brac netto bez faktury. gazobeton najtaniej w replinie.

moj sasiad ma pusty garaz na budowie w debem - spytam sie go.

powidzcie mi ile placiliscie za duza wywrotke z piaskiem ktory wsypuje sie do fundamentu albo pod kostke. Chodzi mi o taki pojazd 30 tonowy. Pytam sie bo mam okazje kupic 5 wywrotek po 700 zł i nie wiem czy to drogo czy ok ?/

papcio chmiel

to dosc dobra cena jak za 30 ton czystego piasku

Mogę polecić pana, ktry robił u mnie

Tadeusz Olczak 505-233-716

Ten Pan próbował u mnie ocieplać elewację styropianem i niestety okazało się że nie ma o tym zielonego pojęcia. Kasa w błoto generalnie. Piszę tak na wszelki wypadek, może dzięki temu ktoś nie popełni mojego błędu.

Pozdrawiam.

Mogę polecić pana, ktry robił u mnie

Tadeusz Olczak 505-233-716

Niestety potrzebuje ekipy na kwiecien/maj, a ten Pan ma juz zajete terminy.

Moze ktos ma jeszcze jakies namiary?

Mam do sprzedania stal żebrowaną fi 12 i 14 w sztangach po 6m (pozostałosc po budowie) Leży pod dachem teraz.

Jest tego około 40 sztang większość fi12 - oddam tanio.

Odbiór własny z Dębego Wielkiego.

Pozdrawiam

Słuchajcie Ziomkowie! Od 13 lutego producenci betonu komórkowego podnoszą ceny o 1-1,20zł na sztuce - wiem to od przedstawiciela handlowego H+H. Obdzwoniłam składy i wszyscy to potwierdzają, teraz można kupić po 8zł/szt, u niektórych jest możliwość małej negocjacji ceny oraz przetrzymanie na składzie.
Tak ludzie mówili, ale teraz to pewnik, bo pracuję w biurze dużej firmy budowlanej, która bierze materiały bezpośrednio od producentów i przekazuję co mówił przedstawiciel handlowy obsługujący nasz region. Ja też się buduję i nie mam interesu w tym żeby innych namawiać tylko dzielę się z współtowarzyszami niedoli budowlanej tym co się dowiem :wink:

Witajcie

Poszukuje kogos sprawdzonego do :

- ocieplenie styro lub welna lukarn z zewnatrz

- wykonawcy przylacza gazowego ( od ogrodzenia do chalupy i w srodku ) , projekt juz mam zrobiony

za pomoc wielkie dzieki

Pavulon