Zaciszny 08.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam, Szukam solidnego hydraulika do wykonania instalacji CO, CWU i kanalizacji. Będę wdzięczny za namiary. ------------- Krzysztof W Cegłowie jest sprawdzony Sławomir Szostak polecam tel.694015798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia trąbicka 08.02.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 witam moge polecis p Sławka 507927988 nazwiska nie pamiętam robiłu mnie i u mijego znajomego hydraulike z pieca ogrzewanie podłogowe ukryte grzejniki jak by podłowa nie wydała ta cała rozdzielnia czy coś w tym stylu miły da sie dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 09.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Niniejszym przyłączamy się (my=2+2) do załogi budującej. Będziemy się budować na Targówce - to wschód od Mińska, a jak widać to na forum większość to zachód Mińska, ale może znajdzie się jakiś sąsiad z naszej okolicy. Więc zaczynamy: szukamy porządnej ekipy budowlanej. Będziemy wdzięczni za wszelkie namiary. Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.02.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam serdecznie, rzeczywiście coś słabo udzielają się budowniczy ze wschodniej strony Na razie mieszkam w Mińsku a buduję w Budach Janowskich. Tu na forum w ub. roku ktoś polecał Mikusków z Mieni - ojciec z synem tel.025 757 00 21 lub 025 757 08 07 i pana Bogusława z Jakubowa tel.503965769. Sporo fachmanów ogłasza się w mińskiej lokalnej prasie - kryzys nastał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.02.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ktoś może potrzebuje prowizorke -brame na budowę -oddam za tabliczkę czekolady trzymałam dla sąsiadki co miała się budowac ale coś jej nie śpieszy się z tą budową więc chętnie komuś oddam , nam służyła sprawnie jest na zawiasach , szeroka -wystarczy wkopac ją we wjeździe i można działke zamykac...... Jak komuś pasuje i po drodze to zapraszam ....Joanna wygląda tak http://images25.fotosik.pl/324/3cb18775fba1775dm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ja chętnie, nawet w najbliższą sobotę ale dokładnie gdzie to jest? A ta czekolada to jaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.02.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wieczorem Essa=Asia potwierdzi mi czy chce to brac jak nie to oddam za czekoladę z orzechami hhihihi , bo lubię i na rozum zdrowa a ja ostatnio zapominam siię.....moja wieś Poświętne to lezy jakbyś jechała na wołomin z stanisławowa jeśli patrzec od mińska maz. jeśli patrzec od sulejówka to za Okuniewem na Zabraniec i główną na Poświętne-centrum gminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Wieczorem Essa=Asia potwierdzi mi czy chce to brac jak nie to oddam za czekoladę z orzechami hhihihi , bo lubię i na rozum zdrowa a ja ostatnio zapominam siię.....moja wieś Poświętne to lezy jakbyś jechała na wołomin z stanisławowa jeśli patrzec od mińska maz. jeśli patrzec od sulejówka to za Okuniewem na Zabraniec i główną na Poświętne-centrum gminy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 10.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 na wschodniej czesci to my sie pobudowalismy - w tzw. Barcelonie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 10.02.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 I ja na wschodzie. Bo tam cywilizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.02.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 na wschodniej czesci to my sie pobudowalismy - w tzw. Barcelonie.. Mieszkam w Mińsku od urodzenia ale pierwszy raz słyszę o Barcelonie Gdzie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 11.02.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Mieszkam w Mińsku od urodzenia ale pierwszy raz słyszę o Barcelonie Gdzie to jest? Barcelona = Barcząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia9 12.02.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam serdecznie, rzeczywiście coś słabo udzielają się budowniczy ze wschodniej strony Na razie mieszkam w Mińsku a buduję w Budach Janowskich. Tu na forum w ub. roku ktoś polecał Mikusków z Mieni - ojciec z synem tel.025 757 00 21 lub 025 757 08 07 i pana Bogusława z Jakubowa tel.503965769. Sporo fachmanów ogłasza się w mińskiej lokalnej prasie - kryzys nastał. Witam, Pan Mirek Mikusek budował mi dom rok temu, polecam z całą odpowiedzialnością, lepszej ekipy nie znam, szybko i solidnie, tylko z tego co wiem są zawaleni robotą, my czekaliśmy na nich 1,5 roku, ale było warto.... A tak z innej beczki, potrzebuję kilka wywrotek ziemi z wykopu w dobrej cenie, na podniesienie terenu, może ktoś coś słyszał.... Poszukuję ponadto ekipy do wykonania 100m ogrodzenia, wykop + fundament oraz front ok. 30m z klinkieru, pozostałe - siatka. Najchętniej kwiecień/maj. Będę wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msawik 12.02.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Witam wszystkich Ja jestem nowy na forum i zwracam się z prośbą o namiar na sprawdzonego elektryka z okolic Mińska Maz. Niedługo ruszam z budową domku w Chrośli i będę potrzebował tzw. prowizorki budowlanej. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Może ktoś chce sie pozbyć desek szalunkowych, pozbijanych blatów, stempli w przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 13.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Mieszkam w Mińsku od urodzenia ale pierwszy raz słyszę o Barcelonie Gdzie to jest? Barcelona = Barcząca dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robek70 16.02.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 I ja na wschodzie. Bo tam cywilizacja Witam ,ja też na wschodzie Budy Barcząckie. ps. jestem tu nowy jak coś nie tak wybaczcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 17.02.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak całkowicie z innej beczki: może ktoś poleci pewny i niedrogi warsztat samochodowy? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona_1981 17.02.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Witam, Dotychczas się nie udzielaliśmy na forum, chociaż wraz z mężem rozpoczęlismy na jesieni budowę domku w okolicach Mińska. Na początek aktywności na forum mam pytanie: jakie mamy szanse na wprowadzenie sie do swojego domu jeszcze w tym roku? Na razie stoją fundamenty i w zasadzie tylko tyle, na placu jest trochę materiału. Dom jest duży bo prawie 200 m2. Proszę o odpowiedź zaawansowanych budowniczych lub mieszkających już u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.02.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Tak całkowicie z innej beczki: może ktoś poleci pewny i niedrogi warsztat samochodowy? Pozdrawiam. Zależy do jakiej marki, mogę z zamkniętymi oczami polecić do Toyoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts