Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc.

Gdzie w MM lub okolicach dostane najkorzystniejsza oferte na okna dachowe?

Pozdrawiam

Ja swoje kupiłem w Siedlcach w firmie Kobo. Z porównań cenowych wypadły najlepiej. Tel. wysyłam na prv. Zbierz sobie oferty i porównaj.

dzieki Bamse

Szukam hydraulika, ktoś z szanownych kolegów/koleżanek może mi kogoś polecić?

Pozdrawiam.

Ja jestem na etapie hydrauliki jak chcesz to mogę ci przesłać numer do "mojego" majstra pochodzą z łukowa.

POSZUKUJĘ !

Poszukuję osoby która buduje dom SZKIELETOWY na ul.Polnej (chyba). Zjeżdża się z głównej (Kościelna chyba) co leci do Górek w lewo, jeszcze przed mostkiem i jakieś 500 m po prawej, lekko w głębi.

Jest może tutaj inwestor ? Bo mam 1001 pytań :oops:

Witam

Mam - w gm. Dębe Wielkie - do zbycia "budkę", którą wykorzystywałem w czasie budowy jako składzik, zamiennik "blaszaka". Wymiar ok. 2,5 m X 2,0 m, wys ok. 2,30 m. Zainteresowanym zdjęcia podeślę na e-mail.

Pozdrawiam

Podciągam, nadal aktualne:

Odsprzedam stemple (długość ok. 3 m, liczba ok 400 szt.) i przyczepkę kempingową Niewiadów 126 (tzw. "zapiekanka").

Oddam tanio bo chcę uporządkować działkę.

Do odbioru w Dębem.

Szukam hydraulika, ktoś z szanownych kolegów/koleżanek może mi kogoś polecić?

Pozdrawiam.

co prawda montowali mi tylko grzejniki ale zrobili naprawdę dobre wrażenie 506-160-362

za rok lub dwa dębę robił c.o. na górze domu i zamierzam z nich korzystać

Gietarki mają na ul.Bocznej w Mińsku.Zamawiałam kiedyś u nich blaszane daszki na murki w ogrodzeniu klinkierowym.Wykonali w terminie i bez zarzutu. Giętarki nie pożyczą ale wykonają usługę na miejscu.
Sprzedam:

- deski (szalunkowe calowki i grubsze), dl. od 1,5 do 6 m

Ceny na PW.

Wciaz aktualne.

Przyjme ziemie na podniesienie terenu. Moze byc z drobnym gruzem.

pozdro,

mp

Może ktoś w was potrzebuje używane łóżko.

Czasem trzeba się przespać w nowo budowanym domu, a nie ma na czym.

Mam do sprzedania, bardzo tanio.

Łóżko można obejrzeć (i odebrać) po uprzednim uzgodnieniu w Dębem (blisko urzędu Gminy)

Kontakt do mnie: tel. 0502-362-395

Witam, poszukuje sprawdzonego facvhowca od wykanczania wnetrz. Potrzebuje ulozyc glazure, terakote, zrobic zabudow g-k. podwiesic armaturke, oprawic jkedne drzwi wejsciowe.

Polecicie kogos sprawdzonego??? Tylko poprosze o jakichs fachowcow, bo juz mam dosc poprawiania po partaczach :cry:

pzodro,

mp

polna bedzie sie robic juz na dniach. jeden z mieszkancow załatwił tzw destrukt i bedzie polna lekko korytowana, sypany asfalt skrobany z remontowanych nawierzchni i ujezdzany walcem.

A widzieliscie/mieliscie okazje jechac najnowsza nawierzchnia asfaltowa na Koscielnej :lol: Normalnie czuje sie jak w metropolii :wink:

Teraz czas na Polna :p

[quotm pudlo napisał

Przyjme ziemie na podniesienie terenu. Moze byc z drobnym gruzem]

o ziemie zapytaj przy ul marsa firma pol-aqua. Mpże Ci przywiozą gratis kilka wywrotek ponieważ nie mieli gdzie wozić :wink:

papcio chmiel napisał

polna bedzie sie robic juz na dniach. jeden z mieszkancow załatwił tzw destrukt i bedzie polna lekko korytowana, sypany asfalt skrobany z remontowanych nawierzchni i ujezdzany walcem. :o

a ja nic o tym nie wiem :evil:

a może ktoś potrzebuje dobrej firmy do założenia i pielegnacji zieleni?

polecam 503760061 :wink: