papcio chmiel 21.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 witam, p. Siporski robił kostke u mnie w altanie a u szwagra cały wjazd do garazu. Wyszlo ok, nic sie nie zapada w dół wieć moge go polecic równiez z czystym sumieniem ale z terminami to raczej u niego cienko. cena jak ustalona na poczatku bez głupich niespodzianek. papcio Pilnie poszukuję sprawdzonych brukarzy, możecie kogoś polecić? 603 181 549 p. Siporski, moj kolega z technikum, para sie tematem od kilku lat, pewnie moze byc problem z terminem, jakby cos to powiedz ze telefon od Roberta:) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 21.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Maszyna ruszyła ). Projekt zamówiony (miał być inny ale docelowo będzie taki http://www.z500.pl/projekt/z56/podwarianty.html). Kierbud obgadany (i dodatkowo załatwia cała papierologię huuurrra).Na wiosnę będzie coś "rosło" na Polnej ).Pozdrawiam Witamy kolejnego forumowicza Sąsiada Ponieważ Polna długa i szeroka to czy pochwalisz się z gdzie na Polnej urośnie Twój domek, czy mamy poczekać do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwieczor 21.09.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Chciałem tylko przypomnieć, że nadal Poszukuję ekipy do budowy garażu trzystanowiskowego. Poprzednia wystawiła mnie do wiatru. Będę dźwięczny za namiar na konkretnych fachowców. Czyżby to była prawda, że nikt już nie dostrzega ludzkiego cierpienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 22.09.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam sasiadow, Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa Skrzynka to: - gniazda 2 x 230 V - gniazdo siłowe - bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A) - trzy bezpieczniki topikowe - przewod w rurce pcv (ok. 6 m) Cena na priv. pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivek 24.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 może ktoś polecić dostawcę oleju opałowego - taniego i dobrej jakości oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.09.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Pilnie poszukuję sprawdzonych brukarzy, możecie kogoś polecić? 603 181 549 p. Siporski, moj kolega z technikum, para sie tematem od kilku lat, pewnie moze byc problem z terminem, jakby cos to powiedz ze telefon od Roberta:) pozdr Dzięki, rzeczywiście termin nieciekawy. W zaprzyjaźnionej hurtowni dali mi namiary na innego, który wciśnie mnie w grafik na październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Może ma ktoś niepotrzebne rynny tak ok. 6mb? chcę tymczasowo odprowadzić deszczówkę z jednej rynny żeby nie lało się po całym gliniastym podwórku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwieczor 24.09.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Chciałem tylko przypomnieć, że nadal Poszukuję ekipy do budowy garażu trzystanowiskowego. Poprzednia wystawiła mnie do wiatru. Będę dźwięczny za namiar na konkretnych fachowców. Czyżby to była prawda, że nikt już nie dostrzega ludzkiego cierpienia? Strasznie dziękuję wszystkim forumowiczom, którzy tak chętnie pospieszyli mi z pomocą w znalezieniu ekipy budowlanej. To było wspaniałe przeżycie, móc uczestniczyć w tak solidarnej społeczności. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 24.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 To było wspaniałe przeżycie, móc uczestniczyć w tak solidarnej społeczności. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów. My Tobie również! facet chyba podziałal mi na nerwy skolatane budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 24.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mamy do sprzedania kompletna RBT-ke z licznikiem. Skrzynka troche znekana zyciem, ale srodek prawie nowka, uzyty tylko na naszej budowie. Licznik bardzo nam sie przydal do rozliczenia z sasiadem, od ktorego bralismy prad budowlany. BTW, rzadko tu teraz zagladam, ale wykonczeniowka robiona wlasnymi rekami wykancza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 24.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 pierwszy sezon ogrzewania domku przed nami. wobec tego szukam namiaru na tani i dobry ekogroszek. ewentualnie : polecony dostawca [720 tona, kopalnia Chwałowice , 501-538-428], nie przyjął naszego zamówienia - bo za małe. szukamy wspólników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 29.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Sąsiedzi, poszukuję wykonawcy szaf wnękowych. Możecie kogoś polecić? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 29.09.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam Wszystkich Forumowiczów z okolicy i nie tylko.Poszukuję SPRAWDZONEJ ekipy lub ekip do wykonania : - tynku cienkowarstwowego- podbitki- parapetów zewnętrznych i wewnętrznych- ułożenia kostki na drodze dojazdowej i podjeździe- studni kręgowej Za wszystkie namiary z góry dziękuję PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arol_62 29.09.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam, zostalo mi po tynkach zewnetrznych 20 workow po 25 kg tynku zementowo-wapiennego Maxit ip 18 ml .Stosowany do tynkow wewnetrznych jak i zewnetrznych (do tynkow maszynowych albo recznych). Cena do uzgodnienia .Odbior w Sulejowku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 30.09.2009 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam sąsiadów, Poszukuję sprawdzonej ekipy/ekip do postawienia SSO z możliwością rozszerzenia zamówienia (w zależności od współczynnika zadowolenia Inwestora ).Prace planuję rozpocząć ok. maja 2010. Za wszystkie namiary będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 01.10.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam sasiadow, Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa Skrzynka to: - gniazda 2 x 230 V - gniazdo siłowe - bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A) - trzy bezpieczniki topikowe - przewod w rurce pcv (ok. 6 m) Cena na priv. pozdro, mp aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 01.10.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Poszukuje dobrego, sprawdzonego speca od mebli kuchennych. Dziekuje bardzo za informacje Proszę bardzo: Jerzy Żywicki 503124232 z woj. Podlaskiego ale dużo działa na terenie mazowieckiego Warszawa - Mińsk Maz. - Siedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 01.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Sąsiedzi, poszukuję wykonawcy szaf wnękowych. Możecie kogoś polecić? Z góry dzięki info jak we wcześniejszym poście, dodatkowow poszło PW pozdrawiam Sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 05.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Witam sasiadow, Chetnie sprzedam kompletna RB-tke, swiezo zdjeta ze slupa Skrzynka to: - gniazda 2 x 230 V - gniazdo siłowe - bezpiecznik nadmiarowo-prądowy 25A (lub 16A) - trzy bezpieczniki topikowe - przewod w rurce pcv (ok. 6 m) Cena na priv. pozdro, mp aktualne I jeszcze: - SPRZEDAM betoniarke - po jednej budowie, stan przyzwoity (pojemnosc musze sprawdzic) - KUPIE welne mineralna 10 lub 15 cm (jeszcze dokladnie nie wiem ile) pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariuszj 05.10.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 sprzedam steple ok 150 szt okolice halinowa cena do negocjacjitel 660675138 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts