yania 05.12.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 WitamPoszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 08.12.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witajcie! Wiem, że jest tu dużo osób z Dębego... CZY WIECIE, CZY KTOŚ SPRZEDAJE DZIAŁKI W DĘBEM???? (najlepiej blisko ulicy Polnej). Przyjaciele obecnie poszukują działki około 1000m2. Proszę o wszelkie info na priva! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 08.12.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... i druga sprawa:Szukam ziemi bez gruzu do podniesienia terenu! Czy macie jakies namiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-mormon 08.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Rozejrzyj sie gdzie robią wykopy. Można załatwić dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasus 08.12.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witajcie! Wiem, że jest tu dużo osób z Dębego... CZY WIECIE, CZY KTOŚ SPRZEDAJE DZIAŁKI W DĘBEM???? (najlepiej blisko ulicy Polnej). Przyjaciele obecnie poszukują działki około 1000m2. Proszę o wszelkie info na priva! Na Allegro widziałam trochę ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman11 10.12.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witam Poszukuję ekipy murarskiej do wykonania nadbudowy domu. Czy moglibyście kogoś polecić? Znam solidną ekipę. Facet prowadzi firmę budowlaną od kilkudzisięciu lat i jest z Mińska. 5 lat temu budował też mój dom. Andrzej Sikorski tel. 609-736-256 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironman11 10.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 przyjmę lub odkupię płyty chodnikowe mogą być połamane, popękane, itp. Na utwardzenie terenu przy bramie wjazdowej. Ewentualnie kostkę po demontażu. Może ktoś z Was ma kogoś znajomego z takim towarem? Pozdrawiam tel. 502-019-030 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 16.12.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 czy ktos z Was kupowal okna Stollaru? jestem ciekawa co z jakoscia bo ceny maja dosc konkurencyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek i Ewa 21.12.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Sprzedam bloczki YTONG 36,5 do budowy ścian jednowarstwowych, wym 60x20x36,5 2,5 palety około 80 sztuk - Atrakcyjna cena . Do odbioru w składzie budowlanym MAX -BUD w Mińsku Mazowieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 21.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam,może buduje się ktoś w Siennicy lub bliskich okolicach? Ma może ktoś namiary na architekta z tamtych okolic z przystępnymi cenami? Jeśli ktoś już się buduje może mi powiedzieć ile mu się zeszło ze wszystkimi papierkami do pozwolenia na budowę? Czy urzędy szybko się z tym wszystkim sprężają? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 http://moje-kartki.com.pl//kartki/46/6/d/605.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 29.12.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Jeśli ktoś będzie poszukiwał ekipy do elewacji i podbitki, to z czystym sumieniem polecam swoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 01.01.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 Czy gracie gdzies w siatkowke w okolicy Dębego? Czas sie poruszac pozdro w Nowym Roku, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AbramV8 02.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam! Potrzebuje podnieść troszkę teren ale na sporej powierzchni. W związku z tym przyjmę ziemię jak ktoś chciałby się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AbramV8 02.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Witam! Potrzebuje podnieść troszkę teren ale na sporej powierzchni. W związku z tym przyjmę ziemię jak ktoś chciałby się pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TARCHOMIN 03.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam Proszę o namiary na solidnych i sprawdzonych glazurników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 06.01.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam, Wpadłam się przywitać i poczytać co u Was, niektórzy (włącznie ze mną to już mieszkają na swoim), a tym co w trakcie to życzę powodzenia i cierpliwości. My też od listopada NA SWOIM. Poki co jedyni na naszej "odnóżce" od Polnej a działek jest 14 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 06.01.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Oj spokojnie tu troszkę mało się dzieje,, to chyba przez tę biała kołderkę za oknem. Ja jednak już myślę o następnym sezonie:) W tym planuję okna? moze wiecie gdzie dobre okna i przystepne ceny? elektryke juz mam z super elektrykiem:) no i hydraulik i dach czeka tez prosze o kontakty jesoli ktos ma sprawdzonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu.ka 07.01.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Oj spokojnie tu troszkę mało się dzieje,, to chyba przez tę biała kołderkę za oknem. Ja jednak już myślę o następnym sezonie:) W tym planuję okna? moze wiecie gdzie dobre okna i przystepne ceny? elektryke juz mam z super elektrykiem:) no i hydraulik i dach czeka tez prosze o kontakty jesoli ktos ma sprawdzonych? My właśnie zamówiliśmy okna w Oknoplast Kraków. Promocja ze zniżkami do 33% w dowolnym punkcie sprzedaży. Promocja była do 31.12, ale właśnie zobaczyłem że ją przedłużyli do 7.01, czyli do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 07.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Witam.Poszukuję namiarów na sprawdzonego stolarza, który podejmie się ułożenia niewielkiego kawałka podłogi z klepki (była mała przebudowa i muszę dorobić z 1 m^2) oraz wycyklinuje kilka metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts