mpudlo 23.02.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Woda juz sie przelewa we wschodniej czesci Polnej przez droge i mostki. W mojej, zachodniej, jeszcze jakos trzyma sie w rowie. Ale ma dzis i jutro padac deszcz Jakos tak niepewnie sie czuje... pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwkaS 24.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 U nas już się nie da podjechać pod dom - łąki zalane, droga zalana. Mieszkamy w gębi od Polnej a teraz musimy zostawiać samochód na Polnej, kaloszki i piechotką do domu...Zastanawiam się tylko jak szambiarka i śmieciarka dojedzie...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 24.02.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Szukaj dobrego i niedrogiego stolarza, który wykona drzwi zewnętrzne. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 24.02.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Może ktoś wie i podpowie gdzie w okolicy można kupić węgiel EKO-groszek Pieklorz orginalnie pakowany i suchy, przechowywany pod dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 25.02.2010 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Może ktoś wie i podpowie gdzie w okolicy można kupić węgiel EKO-groszek Pieklorz orginalnie pakowany i suchy, przechowywany pod dachem? Spróbuj tu, ale zaznaczam, że nie wiem jak jest przechowywany ani czy oryginalny. http://www.carbon.net.pl/cennik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Michał 26.02.2010 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hej gdyby ktoś z Was potrzebował podaję namiary do sprawdzonego gościa od wykończenia poddaszy - ocieplenie, płyty G-K , szpachlowanie itp. oraz montaż parapetów i drzwi, chłopaki robią we dwóch, numer do jednego z nich:p. Darek 507 463 144mozna się na mnie powołać pozdrawiamOla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.02.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 hej gdyby ktoś z Was potrzebował podaję namiary do sprawdzonego gościa od wykończenia poddaszy - ocieplenie, płyty G-K , szpachlowanie itp. oraz montaż parapetów i drzwi, chłopaki robią we dwóch, numer do jednego z nich: p. Darek 507 463 144 mozna się na mnie powołać pozdrawiam Ola A jakie ceny mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.03.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Pilnie poszukuję namiarów na tynkarzy robiacych cem-wapienne Adam Tatala z synem Grzegorzem. Może ktoś wie gdzie mieszka , gdzie obecnie robi lub nr telefonu - zgubiłam swój telefon z wszelkimi kontaktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 01.03.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 bylismy zobaczyc jak ma sie nasza dzialka w trakcie roztopow i jestesmy troche przerazeni, stan wod na Polnej jest naprawde wysoki, woda z rowow wdarla sie na dzialke... obawiam sie,ze budowa ruszy pozniej jak sobie poradziliscie z tym probleme w Debem? czy podwyzszenie terenu i udroznienie rowu wystarczy? (wiedzialam,ze tam moze tak byc,ale nie,ze az w takim stopniu) pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 01.03.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 bylismy zobaczyc jak ma sie nasza dzialka w trakcie roztopow i jestesmy troche przerazeni, stan wod na Polnej jest naprawde wysoki, woda z rowow wdarla sie na dzialke... obawiam sie,ze budowa ruszy pozniej jak sobie poradziliscie z tym probleme w Debem? czy podwyzszenie terenu i udroznienie rowu wystarczy? (wiedzialam,ze tam moze tak byc,ale nie,ze az w takim stopniu) pozdrawiam! Ja w tamtym roku przywiozlem pod koniec sierpnia z 5 wywrotek ziemi. I, niestety, do teraz lezy ona nierozgarnieta, bo na dzialce przez caly ten czas bylo tak mokro, ze nie mozna bylo wjechac koparka. O dziwo Teraz w roztopy ziemie na podworku "polyka" wode w dosc szybkim tempie, a bloto jest zdecydowanie mniejsze niz jesienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 07.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam, poszukuję TYNKARZY "prostych i gładkich" Bardzo proszę o namiary na godne polecenia ekipy od tynków tradycyjnych. Będę bardzo wdzięczna za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 07.03.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Z tego co ja widzę -> w ostatni wtorek woda przelewała sie w dwóch miejscach przez droge na Górki; rowy wypełnione na full, wody Mieni płynęły równo z brzegami, były nawet dwa rozlane zakola rzeczki; pole przy ul. Nadrzecznej zamienione w rozlewisko...Minęło kilka dni i wszystko wróciło do normy, rowy wypełnione w połowie, koryto rzeki również. Dramat pewnie jest tam, gdzie działka jest gliniasta, ale ogólnie nasza okolica raczej leży na piaskach i dobrze sobie poradziła z tak ogromna iloscią śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 08.03.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam, czy mozecie powiedziec cos dobrego lub zlego o tym hydrauliku p. Sławomir Celej Kolonia Górzno 59a pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
exwamac21 11.03.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam! Pytanie z innej beczki. Może byłby ktoś zainteresowany kupnem działki w Olesinie?? Mam do sprzedania takową o pow.1163m2 z warunkami zabudowy. Ogłaszam się tutaj bo nie mam czasu na bieganie po agencjach nieruchomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 15.03.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam! Pytanie z innej beczki. Może byłby ktoś zainteresowany kupnem działki w Olesinie?? Mam do sprzedania takową o pow.1163m2 z warunkami zabudowy. Ogłaszam się tutaj bo nie mam czasu na bieganie po agencjach nieruchomości A jaka cena ?? Pytam bo znajomy szuka działki w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pobik 15.03.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witamnie macie może kogos sprawdzonego do polecenia do ułozenia kostki brukowej ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 15.03.2010 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam poszukuje jakiegoś sprawdzonego i nie drogiego transportu do przewiezienia kilkudziesięciu ton gruzu betonowego z Warszawy na Chroślę. Może ktoś z was ma kogoś takiego, jakiegoś dobrego "przewoźnika" z tych okolic. Proszę o jakąkolwiek informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 15.03.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Artus70, spróbuj zadzwonić do p.Biernackiego tel. 503-99-77-21.To facet z okolic Dębego. Ma duże samochody, którymi piach mi woził. Ogólnie (jeśli nie ma prac polowych) jest chętny do wszelkiej wsółpracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 17.03.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam Mam na zbyciu budkę, która służyła jako składzik gratów w czasie budowy. Wymiary ok. 2,00 m x 2,50 m. Dla zainteresowanych zdjęcia na e-mail. Lokalizacja - gm. Dębe Wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 17.03.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witam, Czy ktoś z Was orientuje się, jakie są koszty wykonania przyłącza kanalizacyjnego?(oczywiście materiały +robocizna) dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts