m-mormon 06.04.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Też mam stemple jednorazowo używane. Zimowały w zadaszonym domu w stanie surowym. Długość 3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 06.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 w jakiej miejscowości masz do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 07.04.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 oj dawno mnie tu nie było i się nazbierało tematów. na dziś potrzebuję:1) sprzedać dom w mieni 80m2, działka 5600m22) może ktoś ma w domku terakotę/gres w grafitach lub szarościach - muszę to zobaczyć w realu bo zaraz zwariuje podejmując decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1a 08.04.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 witam czy ktoś w dębem a szczególnie w okolicach polnej przerabiał temat budowy takiej oczyszczalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kraina Chichów 09.04.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 witam poszukuje kierownika budowy-może macie jakiegoś sprawdzonego godnego polecenia?Poszło na P.W Czy ja też mogę prosić o namiar na kierownika budowy? Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.04.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 oj dawno mnie tu nie było i się nazbierało tematów. na dziś potrzebuję: 1) sprzedać dom w mieni 80m2, działka 5600m2 2) może ktoś ma w domku terakotę/gres w grafitach lub szarościach - muszę to zobaczyć w realu bo zaraz zwariuje podejmując decyzję jesli drewnopodobna terakota tez wchodzi w gre to zapraszam do Siedlec Prawie cały dół mam szary. A na górze łazienkę w minimalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 09.04.2010 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam wszystkich i mam pytanko ? Poszukuje jakiegoś dobrego i nie drogiego "Studniarza" Do wywiercenia studni głębinowej na Chrośli. A może ktoś tam, wiercił taką studnie ? Jaką i na jakiej głębokości trafiliście na wodę w tej okolicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 10.04.2010 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 jesli drewnopodobna terakota tez wchodzi w gre to zapraszam do Siedlec Prawie cały dół mam szary. A na górze łazienkę w minimalu. A mnie zestrzeliłaś, tej opcji nie brałam pod uwagę, dziękuje za ofertę ale zanim ruszyłabym do Sieldce (troszkę kawałek) to może masz jakąś fotkę dla zachęty - chociaż na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.04.2010 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 A mnie zestrzeliłaś, tej opcji nie brałam pod uwagę, dziękuje za ofertę ale zanim ruszyłabym do Sieldce (troszkę kawałek) to może masz jakąś fotkę dla zachęty - chociaż na priv http://forum.muratordom.pl/blog.php?77598-***pod-zielonym-dachem***&tag=serenissima hej, tu masz w trakcie układania. jeszcze cos powinno byc u mnie w dzienniku, łazienka na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 10.04.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 http://forum.muratordom.pl/blog.php?77598-***pod-zielonym-dachem***&tag=serenissima hej, tu masz w trakcie układania. jeszcze cos powinno byc u mnie w dzienniku, łazienka na pewno. wiesz, chyba dawno nie byłam w Siedlcach . piękny wybór. ja szaleję za tymi szarościami ale obawiam się ciemnicy we wnętrzu. Na dzień dzisiejszy trudno mi się wyrwać ale mam nadzieję, że będziemy w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.04.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 wiesz, chyba dawno nie byłam w Siedlcach . piękny wybór. ja szaleję za tymi szarościami ale obawiam się ciemnicy we wnętrzu. Na dzień dzisiejszy trudno mi się wyrwać ale mam nadzieję, że będziemy w kontakcie. u mnie zero ciemnicy Będziemy w kontakcie, będziemy. Dziś i tak nie mam głowy na forum, pies mi zachorował. Co do podłogi to ja chciałam własnie drewnopodobną a ta była według mnie najładniejsza. Nie jest ciemna i łatwo ja utrzymac w czystości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 11.04.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 witamDo sprzedania mam deski raz uzywane do szalunkow 1,5 m3 rozne dlugosci,szerokosci czesc jest pozbijane w blaty nie rozbijalem moze sie przydadza do ogrodzenia Oraz kompletna skrzynke elektryczna budowal ja czlowiek z zakladu energet. wiec nie bedzie problemu z jej odbiorem. Do skrzynki jest takze slup drewniany. W komplecie znajduje sie wszystko co potrzebne, napinacze, warkocz mocowania zaciski, izolacja na slupieCo do ceny sie dogadamy 693-074-849 pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.04.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam bliższych i dalszych sąsiadów. Właśnie zakończyły się u mnie roboty brukarskie - podjazd, taras i schody. Jeśli ktoś poszukuje solidnego i pomysłowego wykonawcy to polecam swojego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarex 13.04.2010 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 witam czy ktoś w dębem a szczególnie w okolicach polnej przerabiał temat budowy takiej oczyszczalni Witam wszystkich, również mam w planach budowę przydomowej oczyszczalni ścieków w Górkach, przyłączam się do pytania - czy ktoś robił wycenę bądź budował takie cudo. Wiem, że poziom wód gruntowych i gleba nie sprzyjają standardowym rozwiązaniom ale technologie są różne i zasadniczo podobno na każdym terenie da się wybudować oczyszczalnie. Pozdrawiam, DK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1a 13.04.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 z tego co ja się dowiadywałem wysoki poziom wód gruntowych to nie problem szczególnie przy POŚ biologicznych z czynnym złożem wódę oczyszczoną można odprowadzać rów ,oczko wodne,studnia chłonna itp.co do kosztów to około 10tyś. ale jest jeszcze możliwość dofinansowania z FOŚproblemem w naszej gminie podobno jest plan zagospodarowania terenu który przewiduje odprowadzenie ścieków do kanalizacjitylko z tego co widzę to tej kanalizacji moje dzieci się nie doczekają dlatego moje pytanie czy już ktoś przerabiał ten temat bo może jest jakiś sposób jakaś furtka żeby załatwić zezwolenie na POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 13.04.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Odpowiedź odnośnie stempli (pytanie od prezes 3677). Miejsce sprzedaży: bliska okolica Dębe Wielkie/Chrośla. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSTAG 13.04.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami działki na ul.Polnej . Aktualnie będziemy kłaść dach - poszukujemy cieśli sprawdzonego możecie kogoś polecić? Z góry dziękuję za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 15.04.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 WitamPoszukuję ekipy do ocieplenia poddasza - jeśli ktoś mógłby polecić solidnego wykonawcę z góry serdecznie dziękujęPozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sowa113 16.04.2010 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam Mam na zbyciu budkę, która służyła jako składzik gratów w czasie budowy. Wymiary ok. 2,00 m x 2,50 m. Dla zainteresowanych zdjęcia na e-mail. Lokalizacja - gm. Dębe WielkiePozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 19.04.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Witajcie, chetnie sprzedam deski o grubosci 4 cm. Jest to towar na łaty (lub kontrlaty, zawsze zpominam, w kazdym badz razie tego, czego idzie wiecej przy konstrukcji dachu). Towaru jest na co najmniej jeden dach. Deski byly impregnowane, choc po sezonie pod golym niebem pewnie juz nie ma znaku po impregnacie. Dla powaznie zainteresowanych jestem gotow pociac deski na laty (kontrlaty). Cena za m3 lub za mb wycietej laty. Mysle, ze bedzie atrakcyjna.Odbior w Debe Wielkie. pozdro,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts