mjeziorska 15.07.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 MAM do sprzedania folie wiatroizolacje DELTA VENT N 1,5 x 50 m 120n g/m2 4 rolki 300 m2 odsprzedam za 190 zl za rolke - odbior w Okuniewie tel. 502361976 Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 15.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 dla wszystkich budujacych lub mieszkających w gminie Halinów http://www.halinow.pl/135-40dabc6dc2597-13302.htm Jestem w 100% chętna. Może nasza gmina też by się za taki wniosek wzięła jesli ją pogonimy? Są inni, co lubią mieć solary i nie wydawać kasy na to, co można mieć za darmo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 15.07.2010 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Są inni, co lubią mieć solary i nie wydawać kasy na to, co można mieć za darmo?? No baaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 16.07.2010 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 No baaaa... my również jesteśmy chętni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.07.2010 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 [/i]4.3 Ochrona powietrza, energetyka (konkurs zamknięty bez preselekcji)Nabór wniosków: wrzesień 2010 - październik 2010 Allokacja: 30 000 000 Euro Rodzaje konkursów Wyróżnia się dwa rodzaje konkursów:1. Zamknięty – wnioski można składać tylko w okresie wskazanym w ogłoszeniu, tzn. w terminie od dnia X do dnia Y. Konkurs zamknięty ma datę otwarcia i datę zamknięcia.2. Otwarty – wnioski można składać od dnia ogłoszenia konkursu, aż do jego zamknięcia. Znany jest termin otwarcia ale nie jest określony z góry termin zamknięcia. Konkurs zamyka się, jeżeli złożone wnioski osiągną pewną, z góry określoną wartość (z góry założony procent) przeznaczoną na dany konkurs (np. 130% alokacji). Nabory (konkursy) można podzielić na konkursy z preselekcją oraz bez preselekcji. Konkurs z preselekcją polega na złożeniu we wskazanym terminie tylko wniosku z harmonogramem jego realizacji. Pozostałe dokumenty składane są w zależności od zakwalifikowania wniosku do realizacji. W przypadku wniosków bez preselekcji wnioskodawca zobowiązany jest złożyć wniosek wraz z kompletem dokumentów, tzn. między innymi ze studium wykonalności, dokumentacją środowiskową, zabezpieczeniem środków na realizację inwestycji itp.[/i] W tej sytuacji nie wiem czy nasza gmina podoła takiej dokumentacji... Mamy tu kogoś kto sie na tym trochę zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boinga 16.07.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 ESSA Mam pytanie dostałaś już pismo z sądu o zmianie w Kw? pytam ponieważ przeglądałam swoja księgę przez internet i zmieniono tylko oznaczenie z gruntów ornych na tereny mieszkaniowe a w części budynek nic nie wpisano , dlatego chciałam zapytać czy u Ciebie wpisano budynek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.07.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Bo oni tak właśnie wpisują, że budynek nie jest ujawniany w księdze. Pytałam panią w sądzie o tę sprawę - budynek wpisywany jest w przypadku wieczystego użytkowania gruntu, a w przypadku własności działki nie jest. A swojej księgi jeszcze nie mam. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boinga 16.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 Czyli jak zwykle wszystko pokręcone . :)w internecie przeglądałam i właśnie rożnie było że czasem wpisuja tylko oznaczenie a czasem i budynek.Trudno sie w tym wszystkim połapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Caren 19.07.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam,Szukam 800 m3 piachu z wykopu, takiego łatwo zagęszczalnego do zasypania ław fundamentowych. Budowę mam w Wilanowie Zawadach. Nie sądziłam, że z piachem będzie taki kłopot. Może ktoś mi może pomóc. Z uwagi na ilość najchętniej piach przyjmę a zapłacę za transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Szukam ekipy murarskiej, która zrobi nam fundament pod ścianę samonośną długości około 4-5 mb.Może ktos ma na budowie taką ekipę i przewiduje w najbliższym czasie kilkudniową przerwę technologiczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visMajor 19.07.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Szukam firmy zajmującej się badaniem wody ze studni; dobraniem i zamontowaniem odpowiednich filtrów do odżelazienia i zmiękczenia wody. Przydomowa stacja uzdatniania wody. Jeśli ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę to proszę o informację. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meadeo 20.07.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Zostało po budowie: - stemple 300szt (długie ponad 3m) - 3zł- pustaki stropowe 200szt (keramzobeton) - 3 zł Jak widać sprzedaję bardzo tanio. Dla chętnego na całość: obniżka. Przy szybkiej decyzji: extra obnizka. Odbiór osobisty w Dębe Wielkie. tel: 606 45 92 91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 26.07.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Czy ktoś może mi napisać po ile biorą kierownicy budów w okolicach Mińska? W sobotę mam spotkanie z potencjalnym kierownikiem. Obiecał, że nie weźmie ode mnie więcej niż konkurencja. Tylko ile bierze konkurencja ? Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 26.07.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 1500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes3677 26.07.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Czy ktoś może mi napisać po ile biorą kierownicy budów w okolicach Mińska? W sobotę mam spotkanie z potencjalnym kierownikiem. Obiecał, że nie weźmie ode mnie więcej niż konkurencja. Tylko ile bierze konkurencja ? Dzięki za informacje. Ja zapłaciłem 1500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 26.07.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Przyjmę gruz do utwardzenia drogi dojazdowej, najchętniej z okolic Górek k/Dębe Wielkie. Proszę o kontakt 511 479 643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 26.07.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja zapłaciłem 1500zł moj brał 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visMajor 27.07.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Płaciłem 1tys.zł, w tym jego 4 wizyty na budowie i wielokrotnie jeździłem do niego na konsultacje techniczne, za które nic nie płaciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 28.07.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Witam budujemy w Targówce. Interesują mnie obecne ceny za punkt hydrauliki w naszych okolicach i metr tynków wewnętrzych cem - wap z materiałem ? 1. Proszę na priv polecanych hydraulików i ekipy tynkarskie do cem-wap, z góry dziękuję Aha ja również z czystym sumieniem polecam do budowy P. Bogdana z Jakubowa ! B. miły człowiekTen sam który stawiał dom u Ewy i Leszka na Huberta. Domek postawili w miesiąc, solidnie i terminowo i co najważniejsze przystępni cenowo ! chociaż na brak pracy nie narzekają. Namiary mogę wysłać na priv, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 02.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Szukam fachowca od metalowcy barierek, moze kogos polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts