mpudlo 03.08.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Szanowni Sąsiedzi, chciałem wszystkich serdecznie zaprosić do korzystania z wypożyczalni pomiarowego sprzętu budowlanego. Mam nadzieję, że jest to ciekawa inicjatywa, pozwalająca za nieduże pieniążki wykonać samodzielnie dużą część prac pomiarowych, za którą w normalnych warunkach trzeba słono płacić geodetom lub innym specjalistom branżowym. Do końca września na hasło "mierzymy.pl" przy wypożyczeniu dowolnego urządzenia na co najmniej 3 dni otrzymacie Państwo specjalny upominek. Szczegóły działania wypożyczalni i oferta sprzętu pomiarowego. Życząc miłego dnia, pozdrawiamMarek Pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 03.08.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Jeśli zostanie Wam po budowie porotherm 25 belki i pustaki teriva stemple i co wam tylko jeszcze zostanie proszę o kontakt 500121591 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolda 09.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Witam,Czy mogłabyś przysłac mi namiary na p. Bogdana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DieMare 10.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Witam serdecznie mam do pozbycia się w konkurencyjnej cenie około 100 szt. dachówki Koramica L-15 w kolorze naturalnym (ceglastym) zainteresowanych proszę o kontakt 608155377 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda102 11.08.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam wszystkich Forumowiczówszczególnie pozdrawiam sąsiadów z okolic Dębe Wielkieobecnie nasz etap budowy zbliża się do stropuznależliśmy w internecie dwóch bardzo tanich sprzedawców Terivy (oraz innych materiałów budowlanych)niestety nasz strop jest za mały, żeby opłacał się transportszukamy pilnie chętnych do wspólnego zamówienia w celu podzielenia się kosztami transportupustak 3 komorowy z keramzytu 2,92zł bruttopod tym linkiem mozna zrobic wycenehttp://www.mega1000.pl/materialy-konstrukcyjne/stropy.htmlna naszym stropie 60m2 róznica jest 1000zł,między ceną brutto z Mega1000 a cenami netto okolicznych producentówdrugi większą ilość przywiezie nawet w ceniezainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny501 841 172 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 11.08.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam.Jestem zainteresowany stemplami. Jesli aktualne prosze o kontakt 511-479-643 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 11.08.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam wszystkich, jeśli zostały wam , po budowie stemple i deski, chętnie odkupie. Proszę o info . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 12.08.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, Mam 165 sztuk stempli o wymiarach ok 2,50 - 2,80cm. Sprzedam po 2 zł. Odbiór Długa Szlachecka, możemy pomóc w załadunku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasus 13.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, pozostały mi trzy wiaderka tynku silikonowego Bolix - kolor 11F, baranek 1,5. Chętnie go odsprzedam - powinien wystarczyć do otynkowania niewielkiego budynku (np. garażu). Jeżeli ktoś potrzebuje więcej, to można domieszać. Świeżutki - wymieszany w ubiegłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 14.08.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Tym razem ja powracam z tematem wywozu ścieków... Potrzebuję namiarów na szambowóz do 3 m3 - podobno takie sa montowane na starach. Poratujcie proszę jakimś kontaktem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 16.08.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 -> Essa To chyba nie ma znaczenia czy szambowóz jest na 8, 12 czy 3m^3. Ważne czy zapłacisz za 3 m^3 skoro masz 3 czy zapłacisz za 8m^3 pomimo tego, że chcesz wybrać tylko 3. Spróbuj u tego: 607 226 866. Powiedz tylko, że chcesz wybrać 3m^3 i ani metra więcej. -> Mieszkańcy Polnej w Dębem Czy tylko ja czy Wy również czujecie jak ktoś wylewa szambo w nocy gdzieś na pola? Nie da się spać przy otwartym oknie. Zaczynam się tym wnerwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 16.08.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 [ -> Mieszkańcy Polnej w Dębem Czy tylko ja czy Wy również czujecie jak ktoś wylewa szambo w nocy gdzieś na pola? Nie da się spać przy otwartym oknie. Zaczynam się tym wnerwiać. Tu podobno takie zwyczaje;) Na mojej części Polnej szambiarka to rzadki widok. Jak do mnie przyjeżdża, to czuję się trochę nieswojo z tego powodu... A po otwarciu okna tak śmierdzi, ze masakra... pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 16.08.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Tu podobno takie zwyczaje;) Na mojej części Polnej szambiarka to rzadki widok. Jak do mnie przyjeżdża, to czuję się trochę nieswojo z tego powodu... A po otwarciu okna tak śmierdzi, ze masakra... pozdro, mp Ja mieszkam po drugiej stronie Polnej niż Ty i też wali. Cholera, sprowadziłem się ze wsi w której wszyscy mieli szamba i nigdy do głowy by nikomu nie przyszło żeby szambo wylewać na pole lub żeby chociaż komu się przelało. Wszyscy brali szambiarki. A tu.... Normalnie taka wiocha, że aż wstyd mi przed żoną bo ja ją sprowadziłem w te rejony. Nie chcę mieć konfliktów z miejscowymi, ale jak się wkurzę to tak łatwo nie odpuszczę. Mam nadzieję, że nie zlinczują Cię za tą szambiarę. I jeszcze pewnie faktury bierzesz - skandal!!! A ja miałem wątpliwości czy przydomowe oczyszczalnie ścieków powodują zabrudzenie wody. A to przecież minimalny problem w porównaniu z tym co się tu dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 16.08.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mnie najbardziej wkurzają wezwania z gminy na okazanie się fakturami za wywóz nieczystości. Czy tylko "nowi-nabyci" muszą to robić? Bo jeśli nie, to czym wykazują się mieszkańcy, którzy nie wywożą nieczystości ze swoich szamb? pozdro,mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 16.08.2010 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Mnie najbardziej wkurzają wezwania z gminy na okazanie się fakturami za wywóz nieczystości. Czy tylko "nowi-nabyci" muszą to robić? Bo jeśli nie, to czym wykazują się mieszkańcy, którzy nie wywożą nieczystości ze swoich szamb? pozdro, mp Można by ich zapytać. Poza tym, w gminie pewnie wystarczy pokazać kilka faktur i tam już nie wnikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.08.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 -> Mieszkańcy Polnej w Dębem Czy tylko ja czy Wy również czujecie jak ktoś wylewa szambo w nocy gdzieś na pola? Nie da się spać przy otwartym oknie. Zaczynam się tym wnerwiać. Ja wprawdzie nie z Polnej ale też czuję problem. Jeden z moich sąsiadów robił dochodzenie i wyszło że to oczyszczalnia robi nocą zrzuty nadwyżek do rowu. Pisał już w tej sprawie, ale jakoś na razie bez powodzenia. Może u was tez czuć z tego rowu. W końcu to wcale nie tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 16.08.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ja wprawdzie nie z Polnej ale też czuję problem. Jeden z moich sąsiadów robił dochodzenie i wyszło że to oczyszczalnia robi nocą zrzuty nadwyżek do rowu. Pisał już w tej sprawie, ale jakoś na razie bez powodzenia. Może u was tez czuć z tego rowu. W końcu to wcale nie tak daleko. No rów niby jest, zawiewa też niby z tamtej strony, ale bo ja wiem. Kupię sobie latarkę i może sam się nocą przejdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 17.08.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja wprawdzie nie z Polnej ale też czuję problem. Jeden z moich sąsiadów robił dochodzenie i wyszło że to oczyszczalnia robi nocą zrzuty nadwyżek do rowu. Pisał już w tej sprawie, ale jakoś na razie bez powodzenia. Może u was tez czuć z tego rowu. W końcu to wcale nie tak daleko. Gadałem z szambiarzem. Może i wylewają w oczyszczalni, ale smród w okolicy nie jest skutkiem oczyszczalni lecz okolicznych. Niemal nikt nie wybiera szamba legalnie. Większość wylewa na pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bormic 17.08.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam,mam do sprzedania garaż blaszany - 1 roczny. Wymiary 3x5m w bardzo dobrym stanie. Jak ktoś jest zainteresowany to kontakt najlepiej telefoniczny 505 166 615. Cena jaka mnie interesuje to ok 1000zł. Do odebrania/obejrzenia na Targówce koło Mińska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cloner 19.08.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czy ktoś z Państwa może polecic jakąś ekipę do ocieplenia budynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts