Essa 06.11.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 1. Ostatnio kupowalam tarcice w składzie przy Trakcie Brzeskim 136 w Sulejówku, w tym deski wiatrowki 5 mb. Telefon latwo wygooglasz w necie. Moze cos Ci doradza.2. Jesli dobrze zrozumialam o co Ci chodzi, to takie deski ma na plocie czlowiek, ktory w Debem wozi zwir i koparkuje. Dom po lewej stronie Koscielnej, za przejazdem, jadac do Gorek, plot z kamienia lupanego + deski, sam domek w stylu rustykalnym. Oni ten plot robili w ostatnim sezonie, zapytac nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 07.11.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Tak, właśnie o takie deski mi chodzi. Sęk w tym, że ostatnio nie ma mnie na miejscu więc nie mam jak gościa zaczepić a czas goni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fischcar 07.11.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam Wszystkich Forumowiczów! Dziś złożyłam wniosek o PnB , co oznacza, że wkrótce nasze marzenia nabiorą realnych kształtów Chętnie będę korzystać z waszych doświadczeń i podpowiedzi... Na początek mam pytanko: rozglądamy się z mężem za jakąś ekipą budowlaną, solidną i porządną - w związku z tym chciałabym się dowiedzieć kim Waszym zdaniem warto się zainteresować a kogo sobie od razu odpuścić. Pozdrawiam! prosze o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fischcar 07.11.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Witam, Czy możecie polecić jakąś porządną ekipę od wylewek (na podłogówce) i tynków. Po moich dotychczasowych kiepskich doświadczeniach z ekipą budującą SS wolę nie eksperymentować. Termin byłby na czerwiec-lipiec 2011, bo teraz wyjeżdżam "za tzw. chlebem", a chcę być na miejscu gdy będą robili (niestety mam złe doświadczenia). Pozdrawiam jezeli nadal poszukiwana pisz [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 12.11.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Essa dzięki za pomoc. Skontaktowałam się już z producentem (Marek Puścion przedsiębiorca z Płatkownicy pod Brokiem). Jutro będę składać konkretne zamówienie, bo dostałam dobrą ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ramzess 13.11.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2010 Witam, poszukuje kierownika budowy tylko takiego co interesuje się budową nie statystę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia8208 14.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Dalej poszukuję garażu blaszaka 3x5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karas123 14.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2010 Witam, poszukuję kogoś do ułożenia płytek na schodach-zadaszone (o ile nie za późno) i wstawienie drzwi. Może ktoś "kogoś" polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 15.11.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Witam,poszukuje namiarów na dobrego stolarza, czy macie może jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 16.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Sprzedam 5 rolek welny Rocwool Toprock 15 cm i 4 paczki styrpianu podloga/dach 5 cm genderka Tanio Okolice Halinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 17.11.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Gdzie towarzystwo zaopatruje się w eko-groszek? Najlepiej by był suchy, wiem że późno pytam, ale teraz dopiero zamontowałem piec I w jakich cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.11.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 A skąd jest pytający? Ja kupowałam na Targówce po 800zł ale jeszcze w upały lipcowe więc jest baardzo suchy i pali się nieporównywalnie lepiej niż kupowany w ub. roku zimą ale generalnie mają dobry węgiel. 2-3 tygodnie temu był po 880zł, na Mariance i w Ryczołku przed Kałuszynem sprzedają taniej ale ruski, małokaloryczny; nie kupowałam w Choszczówce chociaż w ub. inni go chwalili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 17.11.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Pytam z Mrozów . Dzięki za "Targówkę", dzwoniłem mają paczkowany po 880zł za tonę. Suchy raczej nie jest bo lało ostatnio strasznie, ale trzymają go pod plandeką, więc zawsze jakaś ochrona, może nie będzie tragedii :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.11.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Witam, poszukuję kogoś do ułożenia płytek na schodach-zadaszone (o ile nie za późno) i wstawienie drzwi. Może ktoś "kogoś" polecić? mnie niedawno układał mój spec od kominka ( zdjęcia w dzienniku) ale teraz to już za późno, bo za tydzień ma być zima;)a fugować przy takiej pogodzie można dopiero po 2-3 tygodniach jak dokładnie wyschnie klej bo jeśli wcześniej to "wychodzi " chemia powodująca trwały mleczny nalot widoczny zwłaszcza na ciemnych fugach. Bez fugi znowu na zimę nie powinny zostać, lepiej poczekać do wiosny dodatkowy zysk że płytki nie będą się niszczyć przy odśnieżaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 18.11.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 19.11.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 ESSA, no i po szarościach na moich podłogach. Kupilam za namowa ok. 15 osob ogladajacych i testujacych wypozyczone plytki gres Nowa Gale Signum 02, a to oznacza jasny beż, jedyne szarosci zostaja mi na wiatrolap (tez nowa gala tylko szary odcien) http://www.nowa-gala.pl/pl/index/html/id:3/collection:625/SIGNUM . Teraz kolej na lazienke-nie daruje szarosciom. moze polecicie miejsce i marke gdzie mozna kupic w naszych okolicach:1. podloge egzotyczna (rozwazam lapacho i bambus - jak macie to prosba o opinie)2. wklad kominkowy a propo: kupilismy na allegro stelaze GEBERIT Duofix (te najmocniejsze) po ok. 500zł - gość z Poznania (super sprzęt i szybka dostawa) a w Mińsku kosztują ok. 1tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 20.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Witam, czy wiecie gdzie mozna kupic drewno suche do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 Drewno to nie wiem gdzie, ale wiem gdzie kupić dobry brykiet do kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropka2 21.11.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Sprzedam styropian grubości 10cm (twardy na podłogi), 10 opakowań, 32 zł za opakowanie. odbiór w Dębem Wielkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 21.11.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Drewno to nie wiem gdzie, ale wiem gdzie kupić dobry brykiet do kominka. W takim razie poprosze kontakt i cene. Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts