MAWA70 06.02.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Witam. W jakich cenach w naszej okolicy jest ocieplenie elewacji i tynki tradycyjne cementowo-wapienne. Czy może ktoś polecić jakieś dobre ekipy. Pozdrawiam. Witaj, ocieplenie około 40 zł za m2 ,a tynki 19 zł m2 a więcej informacji pod nr.tel 503-936-506 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 07.02.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 hej , z góry przepraszam jeśli padło już te pytanie, od ostatniej mojej wizyty na forum powstało wiele stron na naszym wątku chciałam się zapytać o okna? skąd braliście? gdzie w naszej okolicy warto kupić okna? kompletnie nie wiem które wybrać, nie potrzebujemy markowych okien, tylko takich które będą solidne i ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 07.02.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 racja, NA polnej w debem tylko Interwan. TPSa olewa ludzi a o drugie nie ma wolnych linii nawet dla tych co mieszkają od lat przy samej drodze. Ja próbowałem inernetu w Plusie, Erze i Orang i dupa. Interwan śmiga jak burza a mam tylko 2 Mega. Zawiesił mi sie przez rok ze 3 razy ale po restarcie kompa rusza. Nie mialem nigdy przerwy dłuższej niż 3 godziny. Ja na Polnej też odbieram:) TPSA nie wchodziło w grę, choć linię mamy 40 m od działki, to instalacja numeru wymagałaby inwestycji... kilka lat. ORANGE bezprzewodowy mam... tragedia, dramat, pieniądze wywalone w błoto. To się nawet do ściągania poczty nie nadaje, choć ratuje życie, jak nie ma prądu (a wyłączają przynajmniej raz w miesiącu na cały "pracujący" dzień). Jak ktoś chce naprawdę korzystać z internetu, to tylko interwan. U nas działa całkiem przyzwoicie. Zdarzają się jakieś "przywieszki", ale nie ma tragedii. Płacimy abonament coś koło 70 zł. pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 08.02.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam wszystkich "troché dalszych" sąsiadów, czy ktoś ma może sprawdzoną ekipę do projektu i wykonania odwodnienia (drenaż opaskowy)? Będę również wdzięczna za namiar na dobrą ekipę od elektryki (skomplikowanej oraz ekipę od instalacji wod-kan. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 08.02.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Witam wszystkich "troché dalszych" sąsiadów, czy ktoś ma może sprawdzoną ekipę do projektu i wykonania odwodnienia (drenaż opaskowy)? Będę również wdzięczna za namiar na dobrą ekipę od elektryki (skomplikowanej oraz ekipę od instalacji wod-kan. Dziękuję! Hej Bami, -od drenażu nie mam nikogo bo takiego nie robiłam. -od elektryki moge polecić Rafała Adamczyk tel. 502640580. On robił u nas i tez duzo fajnych rzeczy zrobił. Mąż powymyślał różne cuda a dal niego nie byłorzeczy niemożliwych. wszystko zrobił czysto i szybko. - od instalacji wod-kan - nie wiem co dokładanie masz na myśli ale jeśli chodzi o hydraulikę w domu to tez miałam fajnego faceta Andrzej Zdunek 607580087 a jesli chodzi ci o kanalizację to jeszcze to przedemną i nie mam narazie niekogo. Tych co podałam to mogę z czystym sumieniem polecić bez rzadnego ale. Pozdrowionka, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia8208 08.02.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Poszukuję namiarów na kogoś solidnego do wykonania mebli do kuchni pod zabudowę. sprawdzonych i oczekiwiście z cennikiem w granicach rozsądku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edpi 09.02.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam wszystkich. Potrzebuję solidnej firmy do zbudowania domu w Chrośli w stanie surowym z dachem. Czy ktoś pobudował się w okolicach i może polecić dobrą ekipę? Z góry dziękuję za odpowiedź i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dzięki Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.02.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 hej , z góry przepraszam jeśli padło już te pytanie, od ostatniej mojej wizyty na forum powstało wiele stron na naszym wątku chciałam się zapytać o okna? skąd braliście? gdzie w naszej okolicy warto kupić okna? kompletnie nie wiem które wybrać, nie potrzebujemy markowych okien, tylko takich które będą solidne i ładne Kupowałam w TOM-BUDZIE ale nie polecam - klient interesuje ich tylko do momentu zapłaty, potem gdy prosi się np. o regulacje to już się jest intruzem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 10.02.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Poszukuję namiarów na kogoś solidnego do wykonania mebli do kuchni pod zabudowę. sprawdzonych i oczekiwiście z cennikiem w granicach rozsądku poszło na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 10.02.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Moje są z TOM-BUDu na końcu ul. Piłsudskiego naprzeciwko glazur ARGO, mam je druga zimę, nie wieje, nie wypacza się, cenowo byli atrakcyjni. My braliśmy z Oknoplastu Kraków - są 1 sezon i sa śliczne:) i mam nadzieję, że będą tak dobre tez użytkowo jak wizualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 11.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 My braliśmy z Oknoplastu Kraków - są 1 sezon i sa śliczne:) i mam nadzieję, że będą tak dobre tez użytkowo jak wizualnie ja kupiłem okna z firmy witraż i sa ok kuowałem w mińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 14.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Witam, czy możecie powiedzieć coś o jakości usług Pana Łukasza Pawłowskiego z Okuniewa/Sulejówka, który robi zabudowę kuchni, szafy itd? Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 16.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam, Zaczynam budowę w Górkach i chętnie odkupię stemple 3metrowe 200 szt i deski szalunkowe ok 4-5m3.Jeśli ma ktoś na sprzedaż, a nie są już potrzebne, to czekam na kontakt. donek1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 16.02.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam, Zaczynam budowę w Górkach i chętnie odkupię stemple 3metrowe 200 szt i deski szalunkowe ok 4-5m3. Jeśli ma ktoś na sprzedaż, a nie są już potrzebne, to czekam na kontakt. donek1986 Witam! Posiadam stemple po budowie, długość około 3m, 5zł/szt. Ewentualny odbiór w Górkach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Witam, Zaczynam budowę w Górkach i chętnie odkupię stemple 3metrowe 200 szt i deski szalunkowe ok 4-5m3. Jeśli ma ktoś na sprzedaż, a nie są już potrzebne, to czekam na kontakt. donek1986 Witamy Sasiada i zyczymy powodzenia Budujesz w centrum czy raczej na obrzezach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 17.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witamy Sasiada i zyczymy powodzenia Budujesz w centrum czy raczej na obrzezach? Witam, Powodzenie napewno się przyda:) A jeśli chodzi o budowę to budujemy się na Konopnickiej za szkołą - nie wiem czy to centrum czy obrzeża ale chyba obrzeża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarex 17.02.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Witam, Powodzenie napewno się przyda:) A jeśli chodzi o budowę to budujemy się na Konopnickiej za szkołą - nie wiem czy to centrum czy obrzeża ale chyba obrzeża Konopnicka to ścisłe śródmieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 17.02.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Konopnicka to ścisłe śródmieście :yes:Jak tak - to budujemy się w centrum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgoś-W 17.02.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Ojej, jak miło! W jednym miejscu tyle pozytywnie zakręconych ludzi chcących mieszkać poza miastem. A już myślałam, że ze mną coś nie tak -bo chcę się przenieść na wieś. Ale daleka droga. Na razie "prawie" kupiłam działkę... za Mińskiem. pozdrowionka wszystkim zakręconym budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts