edpi 18.05.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ponawiam temat. Czy możecie polecić firmę wykonującą przyłącze wody? Ja próbowałam w firmie Wodex z Choszczówki, ale niestety nie udało mi się zainteresować ich. Umawiają się, że przyjadą na miejsce obejrzeć i wycenić, nie przyjeżdżają. Ma moje telefony nie oddzwaniają. Zero zaangażowania z ich strony, nie rozumiem, jeśli nie wykonują tego typu pracy albo nie są nią zainteresowani, to grzeczność wymaga chociaż poinformowania o tym, a nie całkowitego ignorowania. Czy oprócz tej firmy możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 18.05.2011 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Mam do oddania ziemię na podwyższenie terenu. Ziemia nie nadaje się jako wierzchnia warstwa tylko poniżej ponieważ jest to glina. Jest tego ok. 1-2 wywrotek. Transport i załadunek w gestii odbierającego. Kontakt na priva lub 502753464. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 18.05.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Czy może komus nie zostało kilka sztuk takich bloczków. Poszukuje takich własnie bloczków kontakt do mnie 693-074-849 z góry dzieki za pomoc Jakich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 18.05.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ponawiam temat. Czy możecie polecić firmę wykonującą przyłącze wody? Ja próbowałam w firmie Wodex z Choszczówki, ale niestety nie udało mi się zainteresować ich. Umawiają się, że przyjadą na miejsce obejrzeć i wycenić, nie przyjeżdżają. Ma moje telefony nie oddzwaniają. Zero zaangażowania z ich strony, nie rozumiem, jeśli nie wykonują tego typu pracy albo nie są nią zainteresowani, to grzeczność wymaga chociaż poinformowania o tym, a nie całkowitego ignorowania. Czy oprócz tej firmy możecie kogoś polecić? Ja korzystałam z firmy Pana Tomasza Witkowskiego tel. 509772412 wszystko szybo i solidnie. Kompleksowo zalatwili wszystko lacznie z cala papierologia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 18.05.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 czy moze ktos polecic kogos od balustad?? gdzie kupowalicie kaloryfery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 18.05.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Jakich ? przepraszam bloczki fundamentowe ( takie szare ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edpi 19.05.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ja korzystałam z firmy Pana Tomasza Witkowskiego tel. 509772412 wszystko szybo i solidnie. Kompleksowo zalatwili wszystko lacznie z cala papierologia. Dzwoniłam, ale w gminie Dębe Wielkie ten Pan nie wykonuje przyłączy, tylko Halinów i Sulejówek. W każdym razie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.05.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Edpi,zadzwon do naszej gminy. Przeciez ktos robil ludziom przylacza, jak kladli wodociag. Niech ci dadza namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 19.05.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 przepraszam bloczki fundamentowe ( takie szare ) Mi zostało jeszcze 2 palety bloczków certusa , jeśli nadal potrzebne proszę o kontakt na priv. Pozatym jeszcze mi zostało trochę gazobetonu "SOLBET" I stali wszelkiej średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 19.05.2011 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Witajcie, po dzisiejszej wizycie w gminie, w dziale inwestycji, dopadło mnie zrezygnowania. Po szumnych zapowiedziach o budowie kanalizacji i kolejnym roku oczekiwań postanowiliśmy z żoną wpaść do gminy i dowiedzieć, co jest przyczyną tak dużego opóźnienia. Co się okazało! Otóż kilku właścicieli działek przy ulicy Armii Krajowej nie wyraziło zgody na przeprowadzenie rurociągu! Gmina jest w patowej sytuacji, ponieważ starostwo powiatowe nie zezwoliło na poprowadzenie inwestycji w drodze. Mieszkańcy Polnej, kolejnych ulic i całych Górek chyba jeszcze długo nie skorzystają z cywilizacyjnego dobrodziejstwa tego rozwiązania. Wciąż będziemy wąchać latem przy grillu wylewane za dom fekalia... Ręce mi opadły... PS A wywóz 10 m3 nieczystości kosztuje już 200 zł... I na pewno będzie drożał z każdym miesiącem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 20.05.2011 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 edpi, nam (w Dębe) przyłącze wody razem z całą dokumentacją robił Pan Wasilewski - 602 553 910 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarecka 20.05.2011 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Mieszkańcy Polnej, kolejnych ulic i całych Górek chyba jeszcze długo nie skorzystają z cywilizacyjnego dobrodziejstwa tego rozwiązania. Wciąż będziemy wąchać latem przy grillu wylewane za dom fekalia... Gmina poddała się? Czy coś można zdziałać w tej kwestii? Kiedy pikieta pod urzędem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarex 20.05.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Witajcie, po dzisiejszej wizycie w gminie, w dziale inwestycji, dopadło mnie zrezygnowania. Po szumnych zapowiedziach o budowie kanalizacji i kolejnym roku oczekiwań postanowiliśmy z żoną wpaść do gminy i dowiedzieć, co jest przyczyną tak dużego opóźnienia. Co się okazało! Otóż kilku właścicieli działek przy ulicy Armii Krajowej nie wyraziło zgody na przeprowadzenie rurociągu! Gmina jest w patowej sytuacji, ponieważ starostwo powiatowe nie zezwoliło na poprowadzenie inwestycji w drodze. Mieszkańcy Polnej, kolejnych ulic i całych Górek chyba jeszcze długo nie skorzystają z cywilizacyjnego dobrodziejstwa tego rozwiązania. Wciąż będziemy wąchać latem przy grillu wylewane za dom fekalia... Ręce mi opadły... PS A wywóz 10 m3 nieczystości kosztuje już 200 zł... I na pewno będzie drożał z każdym miesiącem... Żal.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 25.05.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witajcie sąsiedzi,Potrzebuję pomocy. Muszę poprawić wylewki po mojej "super ekipie" i wylać tak ok 20m2.Czy u kogoś z Dębego / okolic Polnej są lub będą w najbliższym czasie robione wylewki mixokretem lub może znacie kogoś kto to robi z okolic Dębego i byłby skłonny zająć się takim detalem. Liczę na Waszą sąsiedzką pomoc/podpowiedź.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 25.05.2011 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Witaj Darkol.Ja będę robił wylewki w Górkach, ale dopiero za jakiś miesiąc.Pozdr.A czy może znacie ekipę godną polecenia do wykończenia poddasza, chodzi o ocieplenie wełną i płyty karton/gips.Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 25.05.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 ja mogę polecić Dariusz Świątek 606251383 robi wykończenia jest mega dokładny. Płyte gipsowa i wełnę i gładzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 26.05.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Macie jakąś dobrą ekipę, która solidnie położy legary? Tylko legary na nierównej wylewce betonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 26.05.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 witam przyszłych sąsiadów, za kilka miesiecy zaczynamy z mężem budowe domu w Górkach koło debego przy ulicy hutniczej (jadac od Debego pierwsza uliczka w lewo tuż za mostkiem nad Mienią. Bardzo Was prosze o informacje nt dobrej ekipy ktora budowała w okolicy. Mam oferty od 2 wykonawców w debego i oklic ale zawze warto popytać osoby bardziej doswiadczene w budowaniu. Szukamy ekipy niepijącej, takiej która myśli a nie tylko robi ślepo zgodnie z planem.Proszę o odpowiedzi ale na priva. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarex 27.05.2011 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 witam przyszłych sąsiadów, za kilka miesiecy zaczynamy z mężem budowe domu w Górkach koło debego przy ulicy hutniczej (jadac od Debego pierwsza uliczka w lewo tuż za mostkiem nad Mienią. Bardzo Was prosze o informacje nt dobrej ekipy ktora budowała w okolicy. Mam oferty od 2 wykonawców w debego i oklic ale zawze warto popytać osoby bardziej doswiadczene w budowaniu. Szukamy ekipy niepijącej, takiej która myśli a nie tylko robi ślepo zgodnie z planem. Proszę o odpowiedzi ale na priva. Kasia Wiele ekip jest pewnie godnych polecenia ale z tym " Szukamy ekipy niepijącej" może być problem. Jak u mnie ekipa budowała to nigdy nie widziałem żeby ktokolwiek był pijany / pił a po budowie SSO wywiozłem 2 wory butelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 27.05.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hej poszukuję instalatora wod-kan, buduję pod Dębe Wielkie, może macie kogoś godnego polecenia?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts