visMajor 27.05.2011 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Hej poszukuję instalatora wod-kan, buduję pod Dębe Wielkie, może macie kogoś godnego polecenia? pozdrawiam Witam, Ja korzystałem z firmy Viking z Mińska, kontakt do szefa Pan Wójcik tel. 600 652 889 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1a 31.05.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 czy ktoś przy ulicy polnej zakładał już oczyszczalnie przydomową jak tak to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarecka 31.05.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 Można polecać?Bo obiecałam murarzom że ich będę wychwalać za dobrą robotę a lubię dotrzymywać obietnicy. Szybko, sprawnie, trzeźwo(!), nieodtwórczo, samowystarczalnie. Roman 608 642 560. P.S. Dobrą robotą określam mój wybudowany dom. Równiutko rok temu wbili pierwszą łopatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarecka 31.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 czy ktoś przy ulicy polnej zakładał już oczyszczalnie przydomową jak tak to proszę o info Przymierzaliśmy się ale znajomy instalator odradził ze względu na wysokie wody gruntowe. Ja bym kazała Ci się dobrze zastanowić nad nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria.k 02.06.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dowiedzieliśmy się z mężem, że aby wybudować studnię wierconą do 30 m, należy przygotować projekt studni. Możecie polecić jakiegoś architekta, który zrobi to sprawnie i tanio? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 02.06.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Oddam nieodpłatnie 3 worki gładzi gipsowej. Do tego dorzucę paczkę wieszaków do g-k za symboliczną kwotę 20 zł (wieszaków jest ok 100 sztuk). Odbiór w okolicy Halinowa. Osoby zainteresowane proszę o kontak na priwa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 02.06.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Dowiedzieliśmy się z mężem, że aby wybudować studnię wierconą do 30 m, należy przygotować projekt studni. Możecie polecić jakiegoś architekta, który zrobi to sprawnie i tanio? Pozdrawiam Co to znaczy "projekt studni"? Zawsze studnia były wrysowywana na planie zagospodarowania działki będącym częścią projektu i miała postać kółka. A coś takiego to sama sobie narysujesz na mapce kupionej w geodezji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 02.06.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Co to znaczy "projekt studni"? Zawsze studnia były wrysowywana na planie zagospodarowania działki będącym częścią projektu i miała postać kółka. A coś takiego to sama sobie narysujesz na mapce kupionej w geodezji. Niestety teraz powinien być również Opis Techniczny i szkic/przekrój projektowanej studni (nawet kopanej). Ja mam coś takiego jako element Projektu Budowlanego. Może to wykonać projektant z uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 02.06.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Co to znaczy "projekt studni"? Zawsze studnia były wrysowywana na planie zagospodarowania działki będącym częścią projektu i miała postać kółka. A coś takiego to sama sobie narysujesz na mapce kupionej w geodezji. Możemy pomóc w opracowaniu projektu. Proszę o kontakt 607 251 195. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 03.06.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2011 czy ktoś przy ulicy polnej zakładał już oczyszczalnie przydomową jak tak to proszę o info Jak to oczyszczalnię? A sprawdzone, co stoi w miejscowym planie zagospodarowania przestrzennego, którym objęta jest ul. Polna? pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 06.06.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam, Poszukuję firmy, która sprawnie i we w miarę rozsądnej cenie wykopie studnię w Górkach.Macie może kogoś wartego polecenia????Zastanawiamy się jeszcze czy wiercić abisynkę czy głębinówkę. Jak to się sprawdza u was ??? P.S. Mam również do sprzedania ok. 150 szt stempli budowlanych. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anak314 06.06.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 witam.Możecie polecić stolarza do drzwi wewnetrznych. bardzo prosze o kontakt. i jak możecie to kogoś do kuchni.z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.06.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Poszukuję firmy, która sprawnie i we w miarę rozsądnej cenie wykopie studnię w Górkach. Macie może kogoś wartego polecenia???? Zastanawiamy się jeszcze czy wiercić abisynkę czy głębinówkę. Jak to się sprawdza u was ??? Pisałam jak jest u nas kilka stron temu. Poza tym podpytaj najbliższych sąsiadów jakie maja studnie. U nas sprawdza się abisynka, wykonawca był ok - ogłoszenie ze słupa przy PKP Nowe Dębe, chyba 608 137-290 (tak mam w telefonie pod :"Studniarzem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 06.06.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Pisałam jak jest u nas kilka stron temu. Poza tym podpytaj najbliższych sąsiadów jakie maja studnie. U nas sprawdza się abisynka, wykonawca był ok - ogłoszenie ze słupa przy PKP Nowe Dębe, chyba 608 137-290 (tak mam w telefonie pod :"Studniarzem" Oj niestety najbliższy jest tylko jeden i on pobiera wodę z 18m. A jeśli mogę spytać ile sobie liczył ten twój u Ciebie za metr ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.06.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 A jeśli mogę spytać ile sobie liczył ten twój u Ciebie za metr ???? wykopanie studnia+filtr (abisynka 22 m głębokości) -> 1300 pln, cena IX 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 06.06.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam, Poszukuję firmy, która sprawnie i we w miarę rozsądnej cenie wykopie studnię w Górkach. Macie może kogoś wartego polecenia???? Zastanawiamy się jeszcze czy wiercić abisynkę czy głębinówkę. Jak to się sprawdza u was ??? P.S. Mam również do sprzedania ok. 150 szt stempli budowlanych. Pozdrawiam, U nas jest abisynka, wykonawce polecono mi ponieważ bardzo dobrze znał okoliczne tereny. Powiedział że nie warto wiercić głębinówki ponieważ może być problem z zatamowaniem wody( wybija w górę z ciśnieniem około 0,5 atmosfery). Cena za metr bieżący to 60zł z materiałami. Tak było rok temu. Poszukam namiarów i podeślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 06.06.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Oddam (gratis) ok 20 sztuk Porothermu PW 25 i 11,5 plus kilka bloczkow fundamentowych. Po szczegoly prosze pisac na priwa. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 06.06.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2011 Witam, Poszukuję firmy, która sprawnie i we w miarę rozsądnej cenie wykopie studnię w Górkach. Macie może kogoś wartego polecenia???? Zastanawiamy się jeszcze czy wiercić abisynkę czy głębinówkę. Jak to się sprawdza u was ??? P.S. Mam również do sprzedania ok. 150 szt stempli budowlanych. Pozdrawiam, Studnie. J.Majszyk 608 137 290. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 07.06.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Dzięki, będę dzwonił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarecka 07.06.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 witam. Możecie polecić stolarza do drzwi wewnetrznych. bardzo prosze o kontakt. i jak możecie to kogoś do kuchni. z góry dziękuje Polecam mojego wykonawcę: http://kurek.com.pl/okna_drzwi/kontakt.html Jego lokalizacją się nie sugeruj. Ma dużo zleceń w Warszawie i okolicach. Drzwi od p. Kurka czekają u mnie na montaż a stolarka zewnętrzna sprawuje się od listopada. Zastrzeżeń nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts