kot_behemot 11.05.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Poszukuję wywrotki ziemi do ogródka - najlepiej gliny, torfu, ogrodowej - takiej co by na niej trawa urosła, bo mojego piacho-iłu nie lubi. Może być z waszej działki albo namiar na jakiegoś Pana z wywrotką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistrzkaskader 11.05.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Poszukuję wywrotki ziemi do ogródka - najlepiej gliny, torfu, ogrodowej - takiej co by na niej trawa urosła, bo mojego piacho-iłu nie lubi. Może być z waszej działki albo namiar na jakiegoś Pana z wywrotką. Bardzo proszę ja od nich biorę od murowania do zasypywania ceny przystępne http://www.kopalniapiasku.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salsa24 14.05.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 WitamCzy ktoś wykonywał adaptację projektu u Pana z firmy Limix? I czy ten Pan był, a może jest u kogoś kierownikiem budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artus70 17.05.2012 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam Czy ktoś wykonywał adaptację projektu u Pana z firmy Limix? I czy ten Pan był, a może jest u kogoś kierownikiem budowy? Tak u nas przerabiał trochę projekt budowlany , i jest kierownikiem budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chaffinch 20.05.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 WITAM!Do sprzedania ok. 200 sztuk stempli sosnowych, długość od 2,30 do 3,00 metra. Niektóre stemple przedłużane (zbite deskami). Użyte 1 raz, jesienią. Cena 3 PLN za sztukę. Odbiór osobisty w Sulejówku. NIEAKTUALNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 23.05.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Tak u nas przerabiał trochę projekt budowlany , i jest kierownikiem budowy. siotra korzystała z ich usług i była zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 24.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam sąsiadów.Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy od elewacji (ocieplenie + tynk + podbitka + cokół z płytki klinkierowej).PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msawik 24.05.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Witam,Pozostało mi po budowie 12 sztuk płyt gipsowo - włóknowych Fermacell o gr. 12,5mm i wymiarach 1,2x2,6m. Sprzedam za pół ceny tj 35 zł / szt (normalnie 70zł). Materiał zdecydowanie lepszy niż zwykłe płyty g-k. Odbiór osobisty w Chrosli. 793-384-479pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 24.05.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Drodzy sąsiedzi z Polnej w Dębem... Ci od strony południowej... Czy też przechodziliście przez koszmar z załatwieniem pozwolenia na wybudowanie mostka/zjazdu na działkę? Okazuje się ,że przydrożny rów dla urzędników ma taką rangę jak rzeka. Poza projektem na mostek konieczne jest uzyskanie zgody z Wydziału Melioracji i opracowanie operatu wodnoprawnego. Dopiero wtedy można złożyć w Starostwie pozwolenie na budowę. A Starostwo za wydanie decyzji jeszcze dorzuca opłatę skarbową w wysokości 217zł.!!! Koszty tych wszystkich papierków są prawie dwukrotnie wyższe niż wykonanie owego mostka. PARANOJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 25.05.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Drodzy sąsiedzi z Polnej w Dębem... Ci od strony południowej... Czy też przechodziliście przez koszmar z załatwieniem pozwolenia na wybudowanie mostka/zjazdu na działkę? Okazuje się ,że przydrożny rów dla urzędników ma taką rangę jak rzeka. Poza projektem na mostek konieczne jest uzyskanie zgody z Wydziału Melioracji i opracowanie operatu wodnoprawnego. Dopiero wtedy można złożyć w Starostwie pozwolenie na budowę. A Starostwo za wydanie decyzji jeszcze dorzuca opłatę skarbową w wysokości 217zł.!!! Koszty tych wszystkich papierków są prawie dwukrotnie wyższe niż wykonanie owego mostka. PARANOJA! Współczuję. Na pocieszenie moja historia. Ponad 2 lata "walczyłem " z Gminą o wycięcie drzew z drogi gminnej (tak żeby energetyka mogła postawić słupy i doprowadzić prąd), na którą musiałem oddać spory kawałek swojej działki przy podziale. Drzewa wycięte w 2011, później kilka miesięcy papierologii z "odlesieniem", prąd "w trakcie realizacji"... może do końca roku doprowadzą, a mostek? ... gminny, a gmina nie ma funduszy, a ja jeżdżę starą dróżką przez pola tzn. przez 2 działki (dobrze że rodzinne, ale rodzina też wreszcie może zacząć pobierać myto ). Życzę optymizmu i wytrwałości na biurokratycznej ścieżce przeszkód w drodze do własnego "miejsca na Ziemi". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małgoś-W 26.05.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Drodzy przyszli sąsiedzi, potrzebuję deski szalunkowe, najchętniej używane - cena:), nie zostało Wam jakieś drewno po budowie? pozdrawiam,usiłująca zacząć budowę pomimo wiecznych przeciwności losu:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 27.05.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Zostało mi po budowie sporo drzewa na więźbę trochę krokwi 6x16 i 8x18 oraz sporo różnego rodzaju słupów, murłat itp. o wymiarach 14x14, 16x16, 16x18, 18x18 18x20 i jeszcze jakieś większe. Nie mierzyłem jeszcze długości, ale w razie zainteresowania mogę pomierzyć. Drzewo jest sezonowane. Oddam w atrakcyjnej cenie. Oferta aktualna do około 10 lipca, później wszystkie pozostałości wyjeżdżają do rodziców. Od piszę, że nie mam desek Kontakt na priv. Lokalizacja: Dębe Wielkie, możliwość obejrzenie w przyszłą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 28.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Drodzy Forumowicze... Czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego do wykonania drzwi wewnętrznych nietypowych (o wymiarach 2,40 x 1,15, ukrytych w ścianie pod fototapetą czyli bez widocznych zawiasów i bez opaski - wszystko na równi ze ścianą). Oczywiście szukam fachowca nie szalejącego cenowo Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
literkas 28.05.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 poszukuję ekipy do ułożenia bruku klinkierowego ( tarasy, ścieżki). Nie mogę znaleźć nikogo w okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 28.05.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Ktoś z Was analizował temat dostępności internetu bezprzewodowego w okolicy Dębe Wielkie/Celinów? Interwan odpada. Zostają jedynie technologie dużych operatorów. I teraz, kogo wybrać? Ktoś z Was robił testy jakości połączeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 29.05.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Witam sąsiadów. Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy od elewacji (ocieplenie + tynk + podbitka + cokół z płytki klinkierowej). Pozdrawiam Darek Jeżeli terminy naszych prac nie kolidują , to mogę polecić ekipę która będzie robiła elewację u mnie. Ekipa sprawdzona robiła kilka domów w mojej okolicy, z czego jeden dom jest na wprost mojego. W razie coś to szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 29.05.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Ktoś z Was analizował temat dostępności internetu bezprzewodowego w okolicy Dębe Wielkie/Celinów? Interwan odpada. Zostają jedynie technologie dużych operatorów. I teraz, kogo wybrać? Ktoś z Was robił testy jakości połączeń? Ja co prawda jeszcze nie mieszkam, ale już robiłem pierwsze testy na GSM . W Dębe orange łapie 3G, ale potrzebna jest dodatkowa antena. Nie był to demon prędkości, ale już da się pracować. Przy okazji następnej wycieczki do Dębe chcę przetestować innych operatorów, bo zależy mi na postawieniu małego rejestratora z 4 kamerami z możliwością zdalnego podglądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 29.05.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 W Dębe orange łapie 3G, ale potrzebna jest dodatkowa antena. Może i łapie, tylko o której godzinie? Bo jak wieczorem mąż pocztę ściąga, to mi się żadna strona www nie otwiera. I tak przez kwadrans. W Górkach orange to porażka. Interwan przy tym to śmigał jak błyskawica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dzień dobry!poszukuję elektryka z uprawnieniami z rejonu ZE Mińsk Maz. do wykonania przyłącza oraz załatwienia wszystkich formalności z tym związanych.Poszukuję także wykonawcy ogrodzenia: kilkaset metrów siatki na podmurówce. Czy ktoś z Was może mi pomóc i polecić jakieś osoby? Z góry dziękuję za pomoc!Pozdrawiam, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mistrzkaskader 29.05.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Dzień dobry! poszukuję elektryka z uprawnieniami z rejonu ZE Mińsk Maz. do wykonania przyłącza oraz załatwienia wszystkich formalności z tym związanych. [/b] Czy ktoś z Was może mi pomóc i polecić jakieś osoby? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, A. Bardzo proszę: Pan Andrzej 502-333-175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts