paulowawa 25.11.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 oddam w dobre ręce za free ok 30 pustaków stropowych terriwa 2. zainteresowanych prosze o knotakt na priva. Odbiór osobisty w Stojadłach k. Minska Mazowieckiego witajcie, pustaki juz znalazły własciciela (jutro rano je odbiera) więc nie piszcie w ich sprawie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 26.11.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 potrzebuję zrobić tynk na kominach i na ściankach szczytowych przed położeniem blachy na dach - czy macie jakieś namiary na sprawdzoną ekipę ? Zależy mi na tym aby zrobili to w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 26.11.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 potrzebuję zrobić tynk na kominach i na ściankach szczytowych przed położeniem blachy na dach - czy macie jakieś namiary na sprawdzoną ekipę ? Zależy mi na tym aby zrobili to w tym tygodniu. o tej porze roku to strach tynkowac kominy (zima za pasem) jesli nie kładziesz blachy w tym roku to lepiej się wstrzymaj do wiosny. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 27.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 jeśli piszesz że strop sie opuścił to nic nowego. Każdy tak ma i wystarczy wejść na drabinę i strzelić okiem abż sie przekonać że na środku kazdego jest nieco upuszczony - nie przejmuj się tym bo praw fizyki nie uszukasz. Kazdy strop się ugina w dół pod swoim ciężarem i całego poddasza. ... Strop może się opuścić tylko tyle, ile potem można tynkiem poprawić. Powiedzmy maksymalnie 1,5 cm. W starym (monolit) i nowym (teriva) budownictwie nie widziałem stropów opuszczonych na tyle, aby było to widoczne bez drabiny. Wykonawca na środku pomieszczeń powinien stemplować wyżej, tak, aby po zdjęciu szalunków(nie wcześnie jak po 30 dniach) uzyskać poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zozolek 27.11.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Strop może się opuścić tylko tyle, ile potem można tynkiem poprawić. Powiedzmy maksymalnie 1,5 cm. W starym (monolit) i nowym (teriva) budownictwie nie widziałem stropów opuszczonych na tyle, aby było to widoczne bez drabiny. Wykonawca na środku pomieszczeń powinien stemplować wyżej, tak, aby po zdjęciu szalunków(nie wcześnie jak po 30 dniach) uzyskać poziom. No u nas niestety widać to gołym okiem po położeniu tynków. teraz jak już wyschły to mniej. Ja to już i tak za każdym razem bedę widzieć.. No ale cóż zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salsa24 28.11.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Gdzie w Mińsku lub w okolicach mogę kupić cegłę-porotherm 25,w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 28.11.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Gdzie w Mińsku lub w okolicach mogę kupić cegłę-porotherm 25,w dobrej cenie? witaj, najlepsze ceny sa w Replinie i u Kowalczyka w Koniku. Sąsiedzi płacili miesiąc temu w Replinie po 4,30 brutto. Cena najlepsza w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Likom 29.11.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Witam, Mam do sprzedania w dobrej cenie płyty firmy steico pod panele, lub podłogę 3-warstwową. Grubość płyt 5,5 mm, orginalnie zapakowane, 11 paczek tj. ok76m2. Jedna paczka to niecałe 7m2. Cena 300 złotych. Tel. 503 53 85 21 Odbiór Otwock - Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodeek 03.12.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Na przeciwko Kowalczyka pustak po 4,00 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aps121 03.12.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam właśnie dołączylam, rozpoczelam nowa dyskusję, ale widzę ze "życie" toczy sie w tym wątku.Mam pytanie o plytki undefasa calacatta, czy ktoś ma, widział, wie gdzie można obejrzeć. Znalazłam je w sklepie internetowym na zdjęciach wyglada super ale wiemy wszyscy ze obecnie to na prawdę o ńiczym nie świadczy;)Będę wdzięczna za podpowiedź gdzie sa / jak wyglądają itp.Ps. Buduje w Chrosli, Pozdrawiam wszystkich budujących w okolicy Mińska A może polecacie ekipy wykończeniowe, za chwile będę na etapie podłóg, gres parkiet (jak kasa pozwoli) sufity podwieszane itp. Wiem ze może powinnam przejrzeć wszystkie strony wątku ale może będzie ktoś tak miły i poleci bezpośrednio mi ekipę z której był bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 03.12.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam właśnie dołączylam, rozpoczelam nowa dyskusję, ale widzę ze "życie" toczy sie w tym wątku. (...) A może polecacie ekipy wykończeniowe, za chwile będę na etapie podłóg, gres parkiet (jak kasa pozwoli) sufity podwieszane itp. Wiem ze może powinnam przejrzeć wszystkie strony wątku ale może będzie ktoś tak miły i poleci bezpośrednio mi ekipę z której był bardzo zadowolony. My również witamy! Polecam parkiet z Wołomina Stol-Dom. Średnio cena parkietu dębowego wyszła mi 55zł/m2. Można z nimi negocjować ceny, szczególnie gdy bierze się końcówki magazynowe. Natomiast mój parkieciarz brał 40zł/m2. Dokładny, ale bardzo wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 07.12.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Na przeciwko Kowalczyka pustak po 4,00 zł. Na przeciwko Kowalczyka nie jest porotherm po 4 zł tylko jakiś inny szajs - tzw. podróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 07.12.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 jakiś czas temu ktoś przekierowywał na link opisujący jego własną akcję "odbiór domu", czy ktoś z forumowiczów wie gdzie to było bo nie mogę znaleźć? A może ktoś chętny "w pigułce" opisze przebieg takiej procedury? Dziś olśniło nas, że musimy się z kopyta zabrać za odbiór domu, w poniedziałek wybieram się do starostwa w mińsku i pewnie wiele się dowiem, ale do kwietnia musimy to załatwić a póki co nie wiemy jak to ugryźć Proszę o wskazówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 08.12.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Nie starostwo, tylko strona Nadzoru budowlanego. Nie ma sensu jechać, sprawdź ich strone - tam powinna być lista wymogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 08.12.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Na przeciwko Kowalczyka nie jest porotherm po 4 zł tylko jakiś inny szajs - tzw. podróbki masz racie. Sami tez wczoraj widzieliśmy to badziewie po 4 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 08.12.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Nie starostwo, tylko strona Nadzoru budowlanego. Nie ma sensu jechać, sprawdź ich strone - tam powinna być lista wymogów. po prostu zadzwoń do swojego kierownika budowy i on powie dokładnie. Ma to w małym palcu o ile jest z naszego powiatu. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 08.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Witam wszystkich, mam do sprzedania ładny gres wloskiej firmy w dobrej cenie 20m2 http://www.italiantilewarehouse.co.uk/index.php?page=viewproduct&pid=155taki jak na zdjęciu w linku tylko rozmiar 45x45 w razie chęci obejrzenia jak leży na tarasie mogę przesłać zdjęcia jak jest ułozony u mnie. Bardzo ładny i pożadny w dobrej cenie - ZAPRASZAM NA priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 09.12.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 jakiś czas temu ktoś przekierowywał na link opisujący jego własną akcję "odbiór domu", czy ktoś z forumowiczów wie gdzie to było bo nie mogę znaleźć? A może ktoś chętny "w pigułce" opisze przebieg takiej procedury? Dziś olśniło nas, że musimy się z kopyta zabrać za odbiór domu, w poniedziałek wybieram się do starostwa w mińsku i pewnie wiele się dowiem, ale do kwietnia musimy to załatwić a póki co nie wiemy jak to ugryźć Proszę o wskazówki:) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130041-Powr%C3%B3t-do-korzeni-czyli-buduj%C4%99-Planet%C4%99-2/page10 o to chodziło ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 10.12.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?130041-Powr%C3%B3t-do-korzeni-czyli-buduj%C4%99-Planet%C4%99-2/page10 o to chodziło ?? o tak, o to mi chodziło, wielkie dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.12.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Jakże mi miło że zostałam ekspertem odbiorowym:yes: jeśli komuś nie chce się czytać mojego dziennika to polecam strony dotyczące samego odbioru z 05 lipca 2010r, 31.01.2011r, 22.03.2011r. Certyfikat energetyczny zrobiła mi pani Joanna Wielgopolan tel. 605-281-217 [email protected] za całe 69zł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts