Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nikt nie robił podłogowki?:yes:

Bo pytanie nie dokładne i nie w tym miejscu. Na forum (w innych wątkach) jest już wszystko napisane, o każdej instalacji ogrzewania podłogowego: wodnego, elektrycznego, powietrznego .... Tu na pewno coś znajdziesz.

• 2 weeks później...

Szukam chętnego na poniższą górę piasku. Mogę się też zamienić na ziemię lub glinę. Piasek został wydobyty dwa lata temu przy wykopie fundamentów pod nasz domek. Odbiór w zakresie własnym.

http://imageshack.us/a/img820/736/p794.jpg

proszę o opinię firmy z mińska mazowieckiego eko-plast, wcześniej na kościuszki, teraz na piłsudzkiego. czy ktoś kupował od nich okna? pytam bo mam raczej niepozytywne opinie od ludzi z okolic.
Szukam ekipy do wykonania TYNKÓW wewnętrznych cementowo - wapiennych zacieranych kwarcem i kogoś do WYLEWEK. Możecie kogoś polecić??

Jeśli termin styczniowy odpowiada, to zapraszam do kontaktu :)

Robimy 3 warstwowo - zacierany czymś lepszym od piasku......

Witam

Możecie polecić firmę od której można kupić beton w miarę normalnej cenie oraz dobrej jakości betonu ? Oczywiście okolice Mińsk Maz.

Polecam Paw-bud z Duchnowa

Pozdrawiam

Paweł

Sprzedam drewniane stemple budowlane, w dobrym stanie, bardzo solidne.

Posiadam łącznie ponad 400szt. Odbiór możliwy za ok. 2 tygodnie w Chrośli.

Do sprzedania cała paleta bloczków silikatowych grub. 24cm

Tel 664-124-360

Witam,

Sprzedam toaletę drewnianą zewnętrzną. Zabejcowana, zaimpregnowana. Wykonana z desek 2,5cm. Solidna. Wysokość około 2,5m w kalenicy. Służyła przez 4 lata jako toaleta zewnętrzna podczas budowy domu, teraz po zakończeniu prac stoi od roku nieużywana. Transport we własnym zakresie. Oferuję pomoc przy załadunku. Dodatkowo do toalety dodaję 4 płyty betonowe 40x40cm każda o wadze około 20 kg. Toaleta jest przykręcona do tych płyt na kołki rozporowe, dzięki temu żaden wiatr jej nie przewróci. Lokalizacja: Ruda, gmina Dębe Wielkie. W razie pytań proszę o kontakt 602-857-741. Na maila mogę podesłać zdjęcia. Atrakcyjna cena.

Szukam kogoś sprawdzonego od kominków, kto dobierze wkład, zamontuje obuduje...mały,prosty, raczej dekoracyjny, dogrzewający pomieszczenia.

My też jesteśmy teraz w trakcie poszukiwania kogoś do zrobienia kominka, więc chętnie się podłączę :)

Byliśmy w jednym punkcie w Mińsku, ale tam to raczej robić nie będziemy. Ale za to pozytywne wrażenie na nas zrobiła obsługa ze sklepu na Trakcie Brzeskim.

A macie może namiary na sprawdzonego glazurnika?

Moge polecić a raczej moja siostra, bo u niej robił i u znajomych różnych, p Radka z Grabiny 507 140 153, trzeba twardo i konkretnie negocjować cenę ;) ale zrobi solidnie i bez sciemy. I ew pana z Okuniewa, nie znam osobiście, polecany przez naszego elektryka/my go polecamy he he/, robił u niego tel 509 605 483 . My musimy wstrzymać sie z tym etapem, czekamy na gaz.Zatem nie molestujemy jeszcze w/w panów ...no i wychwalany na białej liście vadiol. Tel wiele razy podawany na forum.

Moge polecić a raczej moja siostra, bo u niej robił i u znajomych różnych, p Radka z Grabiny 507 140 153, trzeba twardo i konkretnie negocjować cenę ;) ale zrobi solidnie i bez sciemy. I ew pana z Okuniewa, nie znam osobiście, polecany przez naszego elektryka/my go polecamy he he/, robił u niego tel 509 605 483 . My musimy wstrzymać sie z tym etapem, czekamy na gaz.Zatem nie molestujemy jeszcze w/w panów ...no i wychwalany na białej liście vadiol. Tel wiele razy podawany na forum.

Witam,

Mogę polecić glazurnika z Cisia Pana Mirka, jakiś miesiąc temu skończył u nas łazienkę i generalnie jesteśmy zadowoleni. Trudny w negocjacjach i najchętniej zrobiłby po swojemu:) ale jakość wykonania jest bardzo dobra. Ponadto podpowie co można zrobić taniej i praktyczniej:)

Witam

Poszukuje piachu do zasypania fundamentów, może dacie namiary gdzie najtaniej kupie owy piach ?:)

Jak chcesz możesz wziąć ode mnie bez opłaty, tylko trzeba go odebrać. Zdjęcie parę postów wyżej.