dzeju82 07.11.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 hmm a ile tego będzie tak mniej więcej i gdzie to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 08.11.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 hmm a ile tego będzie tak mniej więcej i gdzie to jest ? Odpowiedź poszła na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 09.11.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2013 Witam ! Po budowie zostały mi następujące rzeczy do sprzedania: - 40szt (ok pół palety) pustaków WIENERBERGER Porotherm 25/37.5 AKU, doskonale tłumiące dzwięki. Kupowane po 8,36zł, sprzedam za 3zł/szt- 10szt Porotherm 25 P+W, 2zł/szt- Kawałki blatów szalunkowych Peri 18mm, idealne do szalowania słupów, wieńców, nadproży itd. Wymiary róźne: 27,5 x 328cm, 58 x 328cm, 27,5 x 260cm oraz mniejsze, cena 10zł/m2 - do uzg w zależności od wielkości i ilości- stemple 2-3m 3zł/szt- worki z proszkiem od Pigeona (poliuretan sypki) - doskonały do izolacji fundamentów, podłog, itd, zostało mi ok 40 worków, tj ok 2-3 m3, oddam oczywiście za darmo Materiały od odebrania Warszawa / Wawer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej084 10.11.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Sprzedam drewniane stemple budowlane, w dobrym stanie, bardzo solidne. Cena 3,5zł/szt. Posiadam łącznie około 400szt. Przy zakupie całości cena 3zł/szt Odbiór w okolicy Mińska Mazowieckiego w. Chrośla.Tel 664-124-360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pinto13 15.11.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Sprzedam po budowie skrzynkę budowlaną i rozdzielnie. Międzylesie. Ceny do dogadania. http://allegro.pl/skrzynka-budowlana...708356032.html http://allegro.pl/rozdzielnia-uzywan...708338378.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scoutmm 18.11.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam, Proszę o "podpowiedzi" i ewentualne namiary na dobrego fachowca do pokrycia dachu (może znacie do tego takiego, który ma również odpowiedni sprzęt do wygięcia kilku dłuższych elementów z blachy), "z góry" serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 18.11.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam, Proszę o "podpowiedzi" i ewentualne namiary na dobrego fachowca do pokrycia dachu (może znacie do tego takiego, który ma również odpowiedni sprzęt do wygięcia kilku dłuższych elementów z blachy), "z góry" serdecznie dziękuje p Leszek Dela z MM 609 513 446, ale tylko z czasem to u Niego trudno, ma już zamówienia na kolejny rok,trzeba czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scoutmm 18.11.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 p Leszek Dela z MM 609 513 446, ale tylko z czasem to u Niego trudno, ma już zamówienia na kolejny rok,trzeba czekać. Tak, niestety, rozmawiałem z Nim..dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 18.11.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam, Proszę o "podpowiedzi" i ewentualne namiary na dobrego fachowca do pokrycia dachu (może znacie do tego takiego, który ma również odpowiedni sprzęt do wygięcia kilku dłuższych elementów z blachy), "z góry" serdecznie dziękuje U mnie właśnie skończyła dziś kryć ekipa p. Damiana Zalewskiego (tel. 661917438), co prawda mają już omówionych klientów, ale może warto spytać. Są z Łukowa, ale robią głównie w ok Warszawy. Ja ani kierownik do ich pracy zastrzeżeń nie mieliśmy, ekipa dość sprawna, do 5 os. Maszynę , mają bo takie długie coś przywozili i blachę tam wkładali do obróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 19.11.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 p Leszek Dela z MM 609 513 446, ale tylko z czasem to u Niego trudno, ma już zamówienia na kolejny rok,trzeba czekać. też polecam p.Leszka super fachowiec, warto na niego poczekać, 0 przecieków, sprawnie, estetycznie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GO-TRANS 25.11.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 witam wszystkich. razem z zona jesteśmy na etapie wyboru projektu, no i mamy 2 do wyboru, a mianowicie Ptyś 2g oraz Z122. jednak przed podjęciem decyzji który wybrać chcieli byśmy je zobaczyć na zywo/ w tym momencie pojawia się pytanie i prosba: czy ktoś z Was buduje taki dom i był by tak mily i nas oprowadzil???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 27.11.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2013 Witam, Poszukuję solidnego instalatora do podłączenia kotła gazowego kondensacyjnego. Cały czas wacham się pomiędzy Junkersem a Vaillantem. Będę wdzięczny za namiary. Poza tym powoli rozglądam się za ekipą od wykończeniówki. Tj. ok karton-gipsów, glazury, armatury. Możecie kogoś polecić, kto potrafi słuchać ze zrozumieniem tego co mówi inwestor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzeju82 26.12.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 kupię deski, zainteresowanych sprzedażą proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RUTKA 27.12.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 kupię używany garaż blaszany, barak po budowie - okolice Mińska Mazowieckiego[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plati 12.01.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam, Z racji tego, że stan SSO mam już za sobą poszukuję namiarów na solidnych fachowców od:- elektryki,- gazu,- ocieplenia dachu,- ocieplenia murów,- tynki wewnętrzne (zamierzam kłaść tynki cem-wap w kuchni łazience a w pokojach gipsowe),- posadzka. Na chwilę obecną mam hydraulika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 12.01.2014 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Witam, Z racji tego, że stan SSO mam już za sobą poszukuję namiarów na solidnych fachowców od: - elektryki, - gazu, - ocieplenia dachu, - ocieplenia murów, - tynki wewnętrzne (zamierzam kłaść tynki cem-wap w kuchni łazience a w pokojach gipsowe), - posadzka. Na chwilę obecną mam hydraulika. Namiary wyslalem na skrzynke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scoutmm 21.01.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 itam, czy ktoś a Was Moi Drodzy kupował okna u dystrybutora M&S w Łomiankach lub Vertrex w Drewminie w Minsku i mógłby powiedzieć coś wiecej na temat montażu, serwisu okien przez tego dystrybutora ?? Zastanawiam się nad zakupem okien u tego dystrybutora ale nie mogę nic znalezc na temat jakosci montazu i serwisu po sprzedazy, "z góry " dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 22.01.2014 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 ... M&S w Łomiankach lub Vertrex w Drewminie w Minsku ... Coś duża rozbieżność między producentami. Nie daj się złapać na zbliżone nazwy: Vertex to nie to samo co Vetrex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scoutmm 22.01.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 Coś duża rozbieżność między producentami. Nie daj się złapać na zbliżone nazwy: Vertex to nie to samo co Vetrex. to moja literówka, chodziło mi oczywiście o Vetrex (Drewimn w Mińsku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Wiącek 14.02.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 kupię styropian podłogowy 5 może ktoś ma lub zna miejsca gdzie jest w miarę tani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts