Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ja polecam firmę Pio Hydrop pana P. Przedlackiego z Kaluszyna ..robił u nas całą instalację hydrauliczna, podlogowke, montaż kotłowni. Zero problemu, bardzo profesjonalnie. Służył rada co do wyboru pieca, grzejników itp.

Pozdrawiam Ania

Ceny w dolarach, a jeśli chodzi o rade co do wyboru pieca to ogranicza się tylko do defro na ekogroszek bo innych paliw nie uznaje.

• Odpowiedzi 3,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ceny w dolarach, a jeśli chodzi o rade co do wyboru pieca to ogranicza się tylko do defro na ekogroszek bo innych paliw nie uznaje.

Też dobrze wiedzieć, bo ja mam miec ogrzewanie gazowe.

M.

Witam,poszukuję z okolic mińska ekipy do zrobienia diamanta,jak na razie bez większego skutku,mógłby ktoś podrzucic jakiś namiar na dobrą ekipę?,z góry dzięki

Dołączam się do pytania, poszukuję sprawdzonej ekipy, która kładła u kogoś tynk Knaufa Diamant lub Dolinę Nidy Zeta. Proszę o namiary jeśli byliście zadowoleni.

Szukam również ekipy do podłóg z miksokreta.

• 2 weeks później...

Sprzedam pozostałości po budowie

drut szóstkę gładka 383 tj. 555 kg, oraz drut ósemkę 268 prętów tj tona 286 kg. W razie zainteresowania proszę o kontakt po nr 792014923.

pozdrawiam

ja mam 4 panów godnych polecenia

elektryk - Rafał Adamczyk 502640580

hydraulik - Andrzej Zdunek 607580087

wykończeniowiec, płytkarz - Mariusz Komoński 509605483

zabudowa szaf, kuchni - Piotr Kucaba 795507764

to by było na tyle jeśli chodzi o polecanie. Reszta taka sobie

• 2 weeks później...

Witam sąsiadów,

Poszukuję solidnej ekipy do ułożenia kostki brukowej/granitowej. W późniejszym terminie również założenie ogrodu (przygotowanie terenu,nasianie trawy, nasadzenia). Możecie kogoś polecić?

Pozdrawiam

witam,

sprzedam niedrogo 2 sztuki solidnych bram wjazdowych dwuskrzydłowych o szerokości 4 metry wraz ze słupkami. Bramy z demontażu mojego ogrodzenia wraz ze słupkami. Idealne do ogrodzenia budowy

Do odbioru w Dębe Wielkie.

Proszę o kontakt na priva.

P

Witam, Poszukuje solidnej ekipy do zrobienia ocieplenia zewnetrznego (styropian), czy z Waszych doświadczeń możecie kogoś polecić ? Dziekuje

Ja Polecam, Adam 661 856 187.

Rafał

• 3 weeks później...
Chciałbym przestrzec przed elektrykiem P. Stanisław 695 429 092 - masakra, wie wszystko lepiej od projektanta i zwalil mi instalacje elektryczna, spac po nocach nie moge

W razie czego ja polecam Elektryka Rafał Adamczyk 502640580 Może ci pomoże doprowadzić elektrykę do porządku.

Pozdrawiam,

Monika

Witam sąsiadów,

Poszukuję solidnej ekipy do ułożenia kostki brukowej/granitowej. W późniejszym terminie również założenie ogrodu (przygotowanie terenu,nasianie trawy, nasadzenia). Możecie kogoś polecić?

Pozdrawiam

CZy dostałeś jakieś namiary?

Chętnie bym skorzytała z nich.

Pozdrawiam,

Monika

• 2 weeks później...

Witam,

Sprzedam rozdzielnie erbetkę budowlaną wraz z betonowym słupem i kablem długości około 35-40 mb. Erbetka posiada 1 gniazdo siłowe i 2 gniazda zwykłe. Wszystko zabezpieczone jest bezpiecznikami i wyłącznikiem różnicowo-prądowym. Odbiór osobisty w miejscowości Długa Szlachecka. Cena do uzgodnienia.

Pozdrawiam

Adrian Barwicki

604-516-320