seba197806 30.05.2016 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Przestrzegam przed firmą MAW BUD Marek Woźny niestety firma okazała się tą z czarnych komedii. Panowie budowlańcy których przysłał właściciel Marek Woźny "uczyli się" budować na naszym domu. Do dzisiaj nie otrzymaliśmy dokumentacji uzytych materiałów. Po zapłaceniu ostatniej faktury kontakt stał się niemozliwy. Pan włascieel nie odbiera telefonów, nie odpowiada na sms-y. Niestety ich papractwo wychodzi teraz na każdym etapie. Mam zdjęcia nieprzytomnych pracowników więc zainteresowanych zapraszam na priv. OSTRZEGAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 31.05.2016 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 Czy ktoś orientuje się gdzie jest ogródek wystawowy z kostką Semmerlock? W Kołbieli juz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 02.06.2016 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Czy ktoś orientuje się gdzie jest ogródek wystawowy z kostką Semmerlock? W Kołbieli juz nie ma. witaj, taka wystawka Semmerlocka jest jadąc z Dębe Wielkie do Mińska drogą krajową w miejscu gdize droga krajowa łączy się z autostradą. Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moniia i P 03.06.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 witaj, taka wystawka Semmerlocka jest jadąc z Dębe Wielkie do Mińska drogą krajową w miejscu gdize droga krajowa łączy się z autostradą. Kasia Dzięki , ale jeżeli dobrze myślę to tam już byliśmy, ale tam to tylko Libet, chyba ,że jest jeszcze jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_mihu_ 19.07.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Sprzedam przydomową oczyszczalnię ścieków Aquamatic STM nigdy nie używana i nie montowana. Komplet osadnik wstępny, komora biologiczna, pompa powietrza, skrzynka montażowa, książka użytkownika do 8 osób. Cena do negocjacji. o tym cudzie można poczytać tu http://aquamatic.com.pl/oferta/oczyszczalnie-przydomowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_mihu_ 19.07.2016 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Szukam namiarów na osoby / firmy wykonujące podbitki dachowe i/lub zadaszenia tarasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilbo 20.07.2016 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Witam,Szukam obecnie okien w szczególności HS (przesuwne). Czy ktoś montował takie okna i może polecić firmę montującą okna ewentualnie jakiej firmy na pewno nie brać. I przy okazji: mam do oddania kilkanaście m3 ziemi po zdjęciu humusu. We własnym zakresie załadunek i transport z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarekK 25.07.2016 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Szukam firmy, która wykona przyłącze gazowe wraz z projektem i załatwi całą papierologię...możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 03.08.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Witam.Zgłaszam się o pomoc, potrzebuję:1. Firmę/osobę do wybudowania komina, 2. Fachowca/firmę który zabuduje mi całe poddasze łącznie ze ściankami z g-k i najlepiej zrobi od razu strop drewniany,3. Deski podbitkowe i stropowe.Macie jakieś sprawdzone namiary?Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarekK 10.10.2016 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Drodzy sąsiedzi czy 90 zł z metra za ułożenie płytek 10x10 to rozsądna cena? czy majster przesadził? z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 25.11.2016 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Witajcie,szukam sprawdzonej i godnej polecenia ekipy, która postawi nam dom w 2017 roku (najlepiej od fundamentów po dach).Czy komuś budował pan Niepiekło albo Klimek? Póki co takich dwóch murarzy znalazłam w okolicy. Macie co do nich jakieś uwagi?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CzarekK 09.12.2016 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Witajcie, szukam sprawdzonej i godnej polecenia ekipy, która postawi nam dom w 2017 roku (najlepiej od fundamentów po dach). Czy komuś budował pan Niepiekło albo Klimek? Póki co takich dwóch murarzy znalazłam w okolicy. Macie co do nich jakieś uwagi? Pozdrawiam Mogę polecić Pana Staśka (nazwiska nie pamiętam) 503 455 906 - facet zna się na rzeczy i potrafi doradzić, co prawda sam z ekipą nie robią dachu ale współpracują z dobrym dekarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyb55 23.01.2017 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 Witam, czy korzystał ktoś z usług z firmy BUD - SEB z okolic Mińska. Poproszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielosmachos 02.02.2017 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Witajcie, Zwracam się z prośbą o polecenie sprawdzonego i dobrego hydraulika, który ogarnie temat kompleksowo (może być z przyłączami wod-kan). Budowa w Debem Wielkim. Nie musi być najtańszy, zależy mi na jakości i żebym mógł go samego zostawić z robotą bez obaw co zobaczę po powrocie (budowa na odległość).Dziękuję i pozdrawiam, Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej_chrośla 08.05.2017 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Witam Sprzedam furtkę ocynk + kolor grafit 100x170, wraz ze słupkami wypełnioną panelem ( 5mm ) Stan bardzo dobry, furtka użytkowana przez 2 lata, może służyć jako element tymczasowy lub docelowy Jakość wykonania i materiałów zdecydowania lepsza niż standard z marketu Komplet wraz z zawiasami, zamkiem i klamką Dodatkowo drugi nowy zamek ( kupiony na zapas )Odbiór w Chrośli tel: 664124360 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna.sa 24.07.2017 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2017 Witam wszystkich Forumowiczów! W 2018 rozpoczynamy budowę domu jednorodzinnego w Dębe Wielkie przy ul. Polnej. Może jest tu ktoś z okolicy? Projekt wybrany, ekipa budowlana też. Aktualnie poszukujemy sprawdzonego kierownika budowy. Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DżastinaT 12.04.2018 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Witajcie Czy ktoś tu jest? Buduje albo przymierza się do budowy w okolicach Mińska mazowieckiego? 12 lat temu jako -justyna założyłam ten wątek ale wtedy nie udało nam się wybudować wymarzonego Słoneczka II. Potem było włąsne mieszkanie ale wrócił pomysł budowy domu. Tym razem TK34 TK34 NA WSPÓLNEJ... Dziennik budowy z komentarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 05.05.2018 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2018 Witajcie Czy ktoś tu jest? Buduje albo przymierza się do budowy w okolicach Mińska mazowieckiego? 12 lat temu jako -justyna założyłam ten wątek ale wtedy nie udało nam się wybudować wymarzonego Słoneczka II. Potem było włąsne mieszkanie ale wrócił pomysł budowy domu. Tym razem TK34 TK34 NA WSPÓLNEJ... Dziennik budowy z komentarzami Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts