komarex 13.09.2010 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Witam forumowiczów,mam do sprzedania stemple z tego roku, ok. 3m dlugosci, ok. 120 - 140 szt. do obejrzenia i odbioru w Górkach. Zainteresowani piszcie na priv.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 14.09.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Witam.Czy ma ktoś namiar na tani piasek do zasypu fundamentów w okolicach Dębe Wielkie??Dzięki z góry za wszystkie namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.09.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 16.09.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Szukam ekipy od ocieplenia elewacji. Może u kogoś z Was kończy rzetelna ekipa i miałaby jeszcze czas wykonać jedną elewację przez zimą? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meadeo 17.09.2010 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Został po budowie garaż blaszany. Ale nie taki zwykły blaszak, co go byle wiatr zdmuchnie, tylko solidna buda blaszana z deskowana podłogą - paka ze starego Robura (taki samochód). Zainteresowanych zapraszam na priv - wyślę jakieś foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 17.09.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza a jeśli dodam, ze mama dzieci................... Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 21.09.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Szukam sprawdzonych i solidnych wylewkarzy. Jeśli macie sprawdzony kontakt to poproszę. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwoch 21.09.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Witam wszystkich!Niedawno podjęłam decyzję o budowie i jeszcze przed zimą chcę zrobić stan 0. Proszę Was o kontakty na sprawdzonych i w miarę tanich: kierownika budowy i ekipę do wykonania fundamentów. Będę wdzięczna za wszystkie kontakty, z góry duże dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 23.09.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Witam sąsiadów z ul. Polnej. Napiszcie jaką macie wodę (smak, zapach) w swoich studniach i z jakiej głębokości. Ja dowierciłem się na 29 m i woda kryształ, ale niestety... zapaszek nie tego... wali siarkowodorem... nie da się tego pić. Co sugerujecie? Wiercić dużo głębiej (będę miał taka możliwość przy odwiertach pod pompę ciepła), czy raczej zrobić studnię kopaną ok 6m i korzystać z wód powierzchniowych (wiem wiem jest w nich wszystko, ale sąsiad mieszka na lekkim wzniesieniu i ma coś takiego i woda jest suuuuper)? Na wodociąg to nawet nie mam co czekać. Może macie jakieś namiary na sprytnego studniarza, który ma wiedzę o pokładach "pitnej" wody w okolicach Polnej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 24.09.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Witam,Poszukuję sprawdzonego elektryka do położenia całej instalacji w moim nowym domku (elektryka, TV, domofon, może również instalacja alarmowa itp). Czy możecie polecić kogoś solidnego? Może również macie jakieś namiary na solidną firmę od rekuperacji?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 25.09.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Ja buduję w Górkach, z wodą jest podobnie, wywierciłem na 31m i taki dziwny zapach tej wody, wszyscy sąsiedzi mi mówili że woda na tej głębokości nie nadaje się do picia a najlepsza jest ta na 6m. Trochę się w tej sprawie wcześniej orientowałem i wygląda to tak że ta z 30m jest zanieczyszczona chemicznie i można ją oczyścić aby nadawała się do użycia, natomiast na 6m może być skażona bakteriologicznie(nie do oczyszczenia) i jeśli przychodzi mokra pora to można ją ze studni ręką nabierać bo lustro wody tak wysoko się podnosi, a więc wszelkiego rodzaju spływające z pól opryski i nawozy, nieszczelna szamba się z tym mieszają. I nie chcę pić tego co przed godziną sąsiad pod płotem nasikał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 26.09.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Dzięki aigmad, chyba faktycznie nie obejdzie się bez uzdatniacza (kolumna filtracyjna z węglem aktywowanym+odżelaziacz i zmiękczacz)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 27.09.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 Mam na zbyciu żeliwną kozę z 4 kolankami i 2 rurami, w pełni sprawna, nie przepalona, cena:-?? ok.150zł. Nowa 250+ 12zł za każdą rurkę i kształtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 27.09.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 DarkolMy mamy wodę w Górkach z około 22 m. Sprawdza się u nas napowietrzanie + filtr odżelaziajacy, ale bez zmiękczacza. Woda jest super, badaliśmy ją kilka razy. Natomiast woda ze starej studni kręgowej zawsze zajeżdzała troche szambem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cloner 28.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Moi Drodzy Czy ktoś moźe polecić jakąś w miarę tanią ekipę do tynków tradycyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 29.09.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 Witam, Chętnie odkupię niewykorzystany na budowie pustak silikatowy 24 cm grubości.Mam do postawienia ściankę około 15 m2. Odbiór własny, proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 30.09.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Pilna sprawa. Szukam styropianu parking-podłoga do garażu, kilka metrów m3 a u nikogo w naszej okolicy tego nie ma. Szukałem: Replin, Kowalczyk, Śledzierscy, Elmas i cisza. Może ktoś wie, kto ma takie cudo od ręki? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 01.10.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2010 akapap - w styropminie w mińsku mazowieckim powinni mieć - http://www.styropmin.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msawik 02.10.2010 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2010 Witam,Mam do sprzedania pozostałości styropianu Austrotherm (szary gr 15cm) po elewacji - około 6 paczek, oraz po 20 paczek styropianu Austrotcherm dach podłoga - gr. 2 i 3 cm - to z kolei po zmianie koncepcji - sprzedam w bardzo atrakcyjnych cenach. Mam także niepotrzebną juz słup z RB-tką. Miejscowość Chrośla. W razie zainteresowania proszę o info na maila [email protected]pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 03.10.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Marta&Marcin dzięki za info o styropianie. Poza punktem sprzedaży w Mińsku styropian styropminu sprzedaje również punkt w Sulejówku - Stalbud. Jednakże mają tam mniejszy wybór. Co do styropianu parkingowego to nawet w Mińsku nie mają go od ręki. Kupiłem podłoga/dach z wytrzymałością do 3t/m2 (typ 036). Czy ktoś z Was korzystał z usług wylewkarza z Mińska: Jarek 604219918? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts