Gannia 03.10.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Drodzy Sąsiedzi, Dziś w nocy zostaly mi skradzione mimo zabezpieczeń dwie bramy z furtkami: http://img827.imageshack.us/img827/142/wrzesie20100072.jpg nie mam nadziei, że nawet przy super szybkiej interwencji policji zostaną znalezione, ale jakby Wam się rzuciło w oczy to proszę o kontakt, prawdopodobnie ten złodziej będzie chciał je sprzedać.. :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.10.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Podłość ludzka nie ma granic:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.10.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Mam na zbyciu żeliwną kozę z 4 kolankami i 2 rurami, w pełni sprawna, nie przepalona, cena:-?? ok.150zł. Nowa 250+ 12zł za każdą rurkę i kształtkę. Koza już zmieniła właściciela;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariuszj 05.10.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam Sprzedam 20 worków kleju do styropianu Klej firmy Proma na bazie białego cementu . cena do uzgodnienia.tel 660675138Odbiór w Hipolitowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 05.10.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Poszukuję firmy która zajmuje się sprzedażą oraz montażem instalacji gazowej tj.: butli podziemnych/naziemnych oraz pieców na gaz. za wszelkie info z góry dziękuję [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 05.10.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 witam,zabrakło mi ok.20 szt.stempli ,chętnie odkupię,okolice Wiązownej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izolda7604 05.10.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam Wszystkich Forumowiczów! Dziś złożyłam wniosek o PnB , co oznacza, że wkrótce nasze marzenia nabiorą realnych kształtów Chętnie będę korzystać z waszych doświadczeń i podpowiedzi... Na początek mam pytanko: rozglądamy się z mężem za jakąś ekipą budowlaną, solidną i porządną - w związku z tym chciałabym się dowiedzieć kim Waszym zdaniem warto się zainteresować a kogo sobie od razu odpuścić. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 06.10.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba pisać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 07.10.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam Wszystkich Forumowiczów! Dziś złożyłam wniosek o PnB , co oznacza, że wkrótce nasze marzenia nabiorą realnych kształtów Chętnie będę korzystać z waszych doświadczeń i podpowiedzi... Na początek mam pytanko: rozglądamy się z mężem za jakąś ekipą budowlaną, solidną i porządną - w związku z tym chciałabym się dowiedzieć kim Waszym zdaniem warto się zainteresować a kogo sobie od razu odpuścić. Pozdrawiam! Witam życzę powodzenia z urzędem obyście nie czekali tak długo na pozwolenie jak my i nie mieli takich perypetii z urzędem, co my, najpierw czekaliśmy ponad dwa miesiące na pozwolenie a potem pan z urzędu zadzwonił, że trzeba jeszcze dosłać warunki energetyczne ja się pytam jak to jak przecież składałem wszystkie dokumenty, a pan mi mówi, że pewnie się gdzieś zapodziały zrobiłem ksero i zaniosłem, a gość mi mówi, że trzeba jeszcze coś poprawić w projekcie, ale jest mały problem, bo gdzieś im zaginął jeden projekt, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izolda7604 07.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam życzę powodzenia z urzędem obyście nie czekali tak długo na pozwolenie jak my i nie mieli takich perypetii z urzędem, co my, najpierw czekaliśmy ponad dwa miesiące na pozwolenie a potem pan z urzędu zadzwonił, że trzeba jeszcze dosłać warunki energetyczne ja się pytam jak to jak przecież składałem wszystkie dokumenty, a pan mi mówi, że pewnie się gdzieś zapodziały zrobiłem ksero i zaniosłem, a gość mi mówi, że trzeba jeszcze coś poprawić w projekcie, ale jest mały problem, bo gdzieś im zaginął jeden projekt, co wy na to? Mam nadzieję, że tutaj pójdzie sprawnie, chociaż zapowiedziano mi, że pan, który będzie się zajmował naszą sprawą ma dużo pracy. Wystarczająco już namieszała nam jedna pani w gminie, dzięki czemu decyzję o warunkach zabudowy odebraliśmy po pięciu miesiącach...(na naszej działce kobieta zobaczyła tory kolejowe zamiast linii energetycznej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 08.10.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 może jakaś jasnowidzka:) i widziała co tam będzie za 300 lat:) niezłe:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visMajor 08.10.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Mam do was pytanie. Orientujecie sie może, gdzie w okolicach mińska, najlepiej po stronie Warszawy, ale nie koniecznie, znajde jakis tartak albo inne miejsce w którym będe mogła kupić drzewo w formie nieociosanych pni? A moze powinnam sie do leśników zgłosić, tylko gdzie i jak. Chcę kupić drzewo w pniach, samodzielnie je wysezonować uczciwie i we własnym zakresie wyciąć potem z nich potrzebne elementy. Radził bym omijać tartaki szeroki łukiem, wezmą za to taką prowizję, ze nie będzie się opłacało. Ja osobiście miałem drzewa ścięte z prywatnego lasu, we własnym zakresie ściągnięte na posesję i dopiero na miejscu poddane obróbce. Zamówiłem firmę która przywiozła na przyczepce przenośne maszyny do obróbki drzewa i pocięła wszystko zgodnie ze specyfikacją z projektu( koszt obróbki około 80złm3). Następnie wszystko własnoręcznie zaimpregnowałem. Dzięki temu mam pewność, ze impregnat to impregnat, a nie tylko zielony barwnik jaki dodają w tartakach. Proponuje udać sie do nadleśnictwa. (najlepszy okres na ścięcie drzew w lesie to koniec zimy, czyli luty lub marzec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 09.10.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Hej, może ktoś ma szare podłogi (terkatora,gres)- poszukuję potwierdzenia że idę w dobrym kierunku zanim będzie za późno. Również jak macie namiar na super wykonawcę od mebli kuchennych i schodów to też poproszę. A i kontakt na ziemię do ogródka mile widziany - potrzebuję ok. 8-10 wywrotek niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 09.10.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Hej, może ktoś ma szare podłogi (terkatora,gres)- poszukuję potwierdzenia że idę w dobrym kierunku zanim będzie za późno. My mamy szaro-biała lazienke -> szare kafle na podlodze typu "łupek", szare luksfery, biala glazura + szare fugi, szara roleta... Moim zdaniem wyglada to niezle i nie trzeba biegac ciagle ze scierka i podlogi myc. Zuepelnie na niej brudu nie widac - ani czarnego, ani bialego np. z pasty do zebow. Chcesz to sobie przyjedz obejrzec, na fotki niestety nie mam czasu :-/ BTW, czy jest jakis sposob, zeby link z e-maila otwieral od razu ostatnio dodany post? Mnie wrzuca ciagle na pierwsza strone tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swey 09.10.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 witam,zabrakło mi ok.20 szt.stempli ,chętnie odkupię,okolice Wiązownej. mamy stemple - 3 m sosnowe ok 100 szt. cena: do uzgodnienia-chętnie sprzedam -Dębe Wielkie [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 10.10.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 My mamy szaro-biała lazienke -> szare kafle na podlodze typu "łupek", szare luksfery, biala glazura + szare fugi, szara roleta... Moim zdaniem wyglada to niezle i nie trzeba biegac ciagle ze scierka i podlogi myc. Zuepelnie na niej brudu nie widac - ani czarnego, ani bialego np. z pasty do zebow. Chcesz to sobie przyjedz obejrzec, na fotki niestety nie mam czasu :-/ wlasnie na to licze by ze sciera nie biegac, oprocz lazienki chcialabym miec szarosci w kuchni,jadalni i holu -i to akurat stoi pod ? (znakiem zapytania) bo obawiam sie ze bedzie za ziiiiimno. twoja lazienka kusi, oj kusi. łupek z jakiejs konkretnej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sherif 10.10.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Witam wszystkich serdecznie zarówno tych budujących jak i mieszkających w ok. Mińska Od kilku lat jestem posiadaczem działki w Dębe przy wschodniej części ul. Polnej. Przez ten okres nadal nie mogę się zdecydować czy budować się czy szukać czegoś bliżej Warszawy (działka + budowa), bo póki co ja i żona pracujemy i mieszkamy w Warszawie. Same mieszkanie na wsi nas nie przeraża, bardziej obawiam się o dojazdy, w sumie trochę ratuje bliskość PKP, no ale ... Jakie są wasze wrażenia w tej kwestii po przeprowadzce czy nawet podczas budowy ? Czy jeżeli ktoś z Was wyprowadził się z Warszawy kosztem dłuższych dojazdów jeszcze raz podjął by tą sama decyzję ? Czy można się do tego przyzwyczaić ? Trochę martwi mnie też praktycznie brak inwestycji w gminie, szczególnie w drogi i infrastrukturę. Dodatkowo działka jest niedaleko ulicy Przemysłowej, przy (chyba) niedziałającej fabryce opakowań, nie wiem czy tam kiedyś coś nie będzie się działa co mogłoby zepsuć ta okoliczną sielankę. Z góry dzięki za sugestię i opinie, mam nadzieje, ze pomogą mi podjąć (słuszną) decyzję. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 10.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 wlasnie na to licze by ze sciera nie biegac, oprocz lazienki chcialabym miec szarosci w kuchni,jadalni i holu -i to akurat stoi pod ? (znakiem zapytania) bo obawiam sie ze bedzie za ziiiiimno. twoja lazienka kusi, oj kusi. łupek z jakiejs konkretnej kolekcji? http://www.fabbricadelvignola.it/html/it/prodotti/pietra_matera/miscela_muschio.html kupowana w Yeti w Wielgolasie. Szary kolor narzuca, moim zdaniem, pewien ascetyzm wnetrza, choc swietnie np. pasuja do niego kolory z chlodnej gamy - roze, fiolety, turkusy. U nas wiekszosc podlog jest w stylu "ciapkowatym" - salon mamy wylozony kremowym gresem: http://www.casaebagno.com/Emilceramica/2191-Pietra-Forte-Avorio-Pula.html Generalnie nie warcze na dzieciaka jak naniesie blota i piachu do domu - i tak sie codziennie odkurza, a podloge myje jak mam wene i nic lepszego do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 11.10.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 ......jak macie namiar na super wykonawcę od mebli kuchennych ....... (86) 2752760 woj. Podlaskie, ale nie sugeruj się lokalizacją, są kompetentni i robili juz parę kuchi w Mińsku Maz. i okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 11.10.2010 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Polecam hydraulika: Tomasz Soćko 694352383. i zarazem szukam kogoś od wykonania podbitki drewnianej i kawałka drewnianej elewacji (wykonanie i montaż, lub sam montaż). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts