swey 21.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 Sprzedam 5 rolek welny Rocwool Toprock 15 cm i 4 paczki styrpianu podloga/dach 5 cm genderka Tanio Okolice Halinowa poprszę cenę na praiv lub na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 22.11.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Witam, czy wiecie gdzie mozna kupic drewno suche do kominka? Ja kupowałem na tym składzie jak się z Mińska wyjeżdża w stronę Dębego za rondem po prawej stronie. Tam jest skład węgla, kamieni do ogrodów itp. ale są też drewna kominkowe. Cena bardzo wysoka ok. 190/200 zł./ 0.9m^3 ale ja brałem 2 koszyki na zimę więc już mi się nie chciało szukać gdzie indziej. Oczywiście drewno połupane i w koszyku dość ścisło i równo ułożone więc raczej bez chamskiego oszukiwania. Drewno dosyć suche - podobno łupane w styczniu, ale ja kupowałem we wrześniu więc teraz już nie wiem jak jest. Aha, to był grab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 22.11.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 poprszę cenę na praiv lub na [email protected] poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visMajor 25.11.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Mam do sprzedania 3 rolki wełny Isover Uni-mata o grubości 15cm. 85zł/paczka (stan nienaruszony, nowe , pozostały po ociepleniu poddasza). Zapewniam trasport za darmo na terenie Mińska Mazowieckiego i do 10km od Dębe Wielkie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na pirv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia8208 26.11.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Gdyby ktoś ze znajomych szkukał to sprzedam działkę budowlaną 1700m2 w Zamieniu blisko Mińska Maz, media blisko kościół szkoła, cena do uzgodnienia ale myśłę że jak na tą okolicę to tanio. chętnych zapraszam do obejrzenia szczegóły pod nr telefonu (prześlę na priv lub pisać na adres [email protected]) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 28.11.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 UWAGA UWAGA UWAGAUWAGA na firmę VICOM Zabezpieczenia ul. Górna 21, 05-870 Błonie jest to firma zakładająca alarmy. Do czasu zapłaty było wszystko ok ale już jak poczuli kaskę to się doprosić nie można od ponad dwóch miesięcy o naprawę i to w okresie "niby gwarancji" i to w dużym cudzysłowiu. Bo co to za gwarancja, jak olewają centralnie klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszkw 28.11.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Propozycja zostało mi około 300 szt. tj. 5 palet cegły POROTHERM 25 cm. Cegła sucha, na paletach, zafoliowane jedna nawet oryginalnie. Możliwy dowóz na trasie Mińsk Maz. Kołbiel cena. 4,10 zł/sztKontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Timil 28.11.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Sprzedam 5 rolek welny Rockwool 15 cm za 150 zl i 4 paczki styropianu podloga 5 cm za 80 zl. Odbior w okolicy Halinowa. Wszystko w oryginalnych opakowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 01.12.2010 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Gdzie towarzystwo zaopatruje się w eko-groszek? Najlepiej by był suchy, wiem że późno pytam, ale teraz dopiero zamontowałem piec I w jakich cenach? Już mogę śmiało napisać, że eko-groszek z Targówki jest bardzo dobry, w miarę suchy jak na tą porę roku. Wybrałem gatunek: PIEKLORZ - polecam! pozdrawiam wszystkich palaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.12.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Zgadzam się że na Targówce jest dobry ale suchego o tej porze roku raczej nie uświadczysz. Sąsiad pożyczył ode mnie woreczek mojego suchego a oddał świeżo kupiony - kałuża pod nim się zrobiła:eek:Mam na zbyciu mało używany zlewozmywaczek 280x405, tanio! http://http//foto3.m.onet.pl/_m/5bea67fe65b69ce285a338813454105f,6,19,0.jpgNie mogę wstawić zdjęcia, zainteresowanych zapraszam do mojego dziennika.Jeśli ktoś szuka majstrów do wykończeniówki to śmiało mogę polecić niedrogich, świeżo zwolnionych z dużej firmy budowlanej /kryzys/ doświadczonych, którzy u mnie robili oblistwowania sufitów z szalówki, wykańczania okienek dachowych, ścianki z GK, wstawianie drzwi / poprawianie po innym "fachowcu"/ i zamków, parapetów, poprawki glazury i gresu, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anak314 09.12.2010 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam.poszukuje namiarów na:-ekipę budowlaną-stolarza chodzi mi o schody i drzwi wewnętrzne [email protected] z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anak314 09.12.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Witam wszystkich z czystym sumieniem moge polecić ekipe budującą u mnie. Dokładni, słowni, ja w to na początku nie wierzyłam ale teraz jestem pełna podziwu dla nich... babol się jeszcze nie zdarzył. Zainteresowanym moge przesłać kontakt na mail.... Budujemy w Mińsku na Huberta ... jak chcecie zobaczyć zapraszamy .... witam. prosze o namiary na Państwa ekipe budowlana [email protected] z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.12.2010 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Potrzebuje kilku informacji na temat wylewek z agregatu (to się chyba miksokret nazywa, a może to nie to samo?) 1. Jaki jest koszt wykonania takich wylewek w naszych okolicach?2. Czy możecie polecić jakichś sprawdzonych wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 17.12.2010 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Gdzie w naszej okolicy można kupić porządne i rozsądne cenowo metalowe drzwi zewnętrzne? Z góry dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 22.12.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Potrzebuje kilku informacji na temat wylewek z agregatu (to się chyba miksokret nazywa, a może to nie to samo?) 1. Jaki jest koszt wykonania takich wylewek w naszych okolicach? 2. Czy możecie polecić jakichś sprawdzonych wykonawców? Ad. 1 W tamtym roku w wakacje płaciłem 13 zł./m^2 Ad. 2 Nie. Dla Twojego i mojego dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 22.12.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Gdzie w naszej okolicy można kupić porządne i rozsądne cenowo metalowe drzwi zewnętrzne? Z góry dzięki i pozdrawiam! Ja w tamtym roku próbowałem. Jednakże ze względu na niestandardowy otwór (nie chciałem go od góry podmurowywać) bardziej opłacało mi się kupić drewniane. Żadnego dostawcy Ci nie polecę ponieważ nie kupiłem. Gerdę miałem w poprzednim domu i były ok, chociaż od słońca uwypuklił się przedni front z MDF-u i musiałem wymieniać (na gwarancji więc ok). Próbowałem też z Zbigmetem bodajże, ale oni byli jednak za drodzy i nie do końca byłem przekonany o bezawaryjności tych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.12.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 Ad. 1 W tamtym roku w wakacje płaciłem 13 zł./m^2 Ad. 2 Nie. Dla Twojego i mojego dobra. To z powodu ekipy, czy w ogóle nie polecasz takiego wykonania wylewki? A to może choć na PW daj mi namiary, żebym ich przez pomyłkę nie zatrudniła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nieosiagalny 23.12.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 To z powodu ekipy, czy w ogóle nie polecasz takiego wykonania wylewki? A to może choć na PW daj mi namiary, żebym ich przez pomyłkę nie zatrudniła. Chodziło mi o wykonawców. Zrobili w miarę ok, ale parkieciarz i tak narzekał, że w kilku miejscach musiał dolewać jakieś materiały aby było równo. Dlatego ich nie polecam bo różne są gusta inwestorów - dla jednych moje wylewki są w porządku (ja też sądzę, że są w miarę ok) a dla innych (np. takich jak mój parkieciarz) są złe. Zalezy na kogo trafi więc po co mam ryzykować. Co do samych wylewek z miksokretu musisz pogodzić się z tym, że nie będą one tak mocne jak tradycyjne. Generalnie w domu to nie przeszkadza bo nie ustawiasz kilkutonowych mebli w kuchni czy pokojach, ale niektórym to zawadza. Ja np. wylałem też sobie takowe w garażu i jak kilka razy wpadłem na "genialny" pomysł łupania drewna do kominka w garażu tak do teraz mam ślad. Przy tego rodzaju wylewkach jest to niedopuszczalne, ale moje lenistwo o tym nie wiedziało. Jak znajdę to podeślę namiary na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maluchin1 26.12.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Witam, Pilnie poszukuję sprawdzonej ekipy do wylewek. Proszę o info na priv. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 27.12.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Gdzie w naszej okolicy można kupić porządne i rozsądne cenowo metalowe drzwi zewnętrzne? Z góry dzięki i pozdrawiam! Szczerze polecam TJ DOOR z Józefowa. Jestem bardzo zadowolona. Za montaż drzwi stalowych z dębowym fornirem z obu stron i z zamkami klasy C zapłaciłam 3tyś. Kolor, model i wymiary wszystko na życzenie klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts