swey 03.11.2011 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Moglibyście polecić glazurnika z naszych okolic? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 03.11.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Bardzo dobry glazurnik p. Stanisław z Halinowa. Telefon na priv jeśli chcesz, ewentualnie można obejrzeć u mnie ( w siedzibie firmy) jego realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mar.Ko. 08.11.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 szukam solidnej ekipy do wykonania fundamentów. możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 09.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Paweł Rudnik - budował u mnie - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 15.11.2011 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Witam, Mam do sprzedania za przysłowiowa kawę 24 worki po 30 kg Tynku cementowo-wapiennego KNAUF Cover in Slow.Odbiór osobisty Dębe Wielkie. Data produkcji materiału lipiec 2011 - przydatność do uzycia 9 - 10 mctel. kontaktowy 511-868-812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 18.11.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Witam.Mam do oddania bramę za przysłowiowe piwo. Szerokość 4,4m, profil zamknięty około 20x40, trochę skorodowany, stare sztachety.Jako brama tymczasowa nadaje się idealnie, chociaż jeszcze do niedawna służyła mi jako normalna brama.Na zdjęciu widać jedno przęsło (tak się to nazywa?), drugie stoi za nim.Zamykanie na brzydką sztabę z możliwością zamknięcia na kłódkę.Do obejrzenia i odebrania w Dębe Wielkim jeszcze przez jakiś czas. Potem sztachety do pieca a metal na złom.Jak by co pytać na PW. http://img191.imageshack.us/img191/4892/bramap.th.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 18.11.2011 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 witam sąsiadów, U nas też budował ten Pan łącznie z blachodachówką na dachu. Mozemy ich spokojnie polecić. Ekipa pracowała porzadnie a co najwazniejsze nie pili, na budowie był porzadek. Sporo nam doradzili. Wiem ze robili u osób z forum i ludzie ich chwalą bo my też zanim się na nich zdecydowaliśmy to najpierw podpytaliśmy innych inwestorów o opinie. Paweł Rudnik - budował u mnie - polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Wiącek 20.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 JA moge polecic murarza pana Mariusza z okolic Mińska maz. bardzo solidny tel.502986667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena Wiącek 20.11.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 szukam solidnej ekipy do wykonania fundamentów. możecie kogoś polecić?JA moge polecic murarza pana Mariusza z okolic Mińska maz. bardzo solidny tel.502986667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 20.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam,Z racji że pierwszy sezon zaczynam palić ekogroszkiem, chciałem zapytać sąsiadów z Dębego i okolic gdzie można kupić dobry ekogroszek. Ten co jest w Castoramie szybko się wypala i jest bardzo dużo popiołu, w składzie w Dębem jest dość dobry, ale cena to 1000zł za tonę. Słyszałem że w Kowalczyku jest w dobrej cenie, ale może ktoś wie jakiej jakości? Czy warto kupić luzem, nie kantują na wadze? Ile minimum powinien mieć megajuli?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkun 20.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Witam, czy ktoś z budujących (zbudowanych) ma jakieś doświadczenia współpracy z biurem architektonicznym J. Książek z Łochowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 21.11.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 witam ponownie, Bardzo Was proszę o podzielenie się kontaktami na tynkarzy którzy robili u Was tynki maszynowe zarówno cementowo wapienne jak i gipsowe. Szukam ekipy na wiosne 2012. Oczywiście tylko tych godnych polecenia i najlepiej na priva. Z góry dziekuję. Pozdrawiam, witam sąsiadów, U nas też budował ten Pan łącznie z blachodachówką na dachu. Mozemy ich spokojnie polecić. Ekipa pracowała porzadnie a co najwazniejsze nie pili, na budowie był porzadek. Sporo nam doradzili. Wiem ze robili u osób z forum i ludzie ich chwalą bo my też zanim się na nich zdecydowaliśmy to najpierw podpytaliśmy innych inwestorów o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 21.11.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Witam, Z racji że pierwszy sezon zaczynam palić ekogroszkiem, chciałem zapytać sąsiadów z Dębego i okolic gdzie można kupić dobry ekogroszek. Ten co jest w Castoramie szybko się wypala i jest bardzo dużo popiołu, w składzie w Dębem jest dość dobry, ale cena to 1000zł za tonę. Słyszałem że w Kowalczyku jest w dobrej cenie, ale może ktoś wie jakiej jakości? Czy warto kupić luzem, nie kantują na wadze? Ile minimum powinien mieć megajuli? Pozdrawiam. Ja kupuję na Targówce k. Mińska - Pieklorz 880zł/t workowany. Palę już drugi sezon i jestem zadowolony. Oczywiście wszystko zależy od tego czy jest mokry czy suchy... Radzę się pośpieszyć z zakupem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zozolek 22.11.2011 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam, zamierzamy budować dom w Borkowie koło Kołbieli. Czy jest może na forum ktoś z okolicy? Ponieważ szukamy teraz ekipy, czy ktoś mógłby mi podać nr do polecanego na forum pana Pawła Rudnika? Może ktoś ma namiary na jakąś inną dobrą ekipę? Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 25.11.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 pytanie do mieszkańców Górek i okolic: Jak to jest w naszym rejonie z odbiorem smieci? Właśnie wprowadzamy się do domku trzeba rozejrzeć się za jakąś firmą śmieciową jakie są firmy działające w naszej okolicy, koszty, jak często odbierają śmieci? prosimy też o opinie o tych firmach, z góry dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 25.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Osobiście mogę polecić EkoSam Bis. Odbierają posortowane śmieci i nie mają opóźnień. Wcześniej korzystaliśmy z usług firmy Lekaro i do pewnego czasu było OK, ale jak przyszło do odbierania śmieci segregowanych to była porażka. Spóźniali się nawet o tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swey 27.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 witam ponownie, Bardzo Was proszę o podzielenie się kontaktami na tynkarzy którzy robili u Was tynki maszynowe zarówno cementowo wapienne jak i gipsowe. Szukam ekipy na wiosne 2012. Oczywiście tylko tych godnych polecenia i najlepiej na priva. Z góry dziekuję. Pozdrawiam, Polecam firmę Mixer Polska. Kładli tynki u nas w październiku 2010 -1000m2 ścian obrobili je w dwie doby-było 9 pracowników-profesjonalnie, bez poprawek, dokładnie, czysto. Każda następna ekipa była pod wrażeniem naszych tynków. p. Henryk Turlejski 503150487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 30.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Szukam glazurnika, możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msawik 01.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witam wszystkich!Jeśli ktoś byłby zainteresowany to po zmianie koncepcji wykonania poddasza pozostało mi około 50 szt. płyt g-k gr. 12,5mm 1,25x2,6m. Sprzedam po 10 zł za sztukę. Pozostało także kilka rolek wełny Rockwool Toprock gr. 12 i 15 cm. Odbiór niestety osobisty w Chrośli - tel 793-384-479 lub mail [email protected] Jednocześnie chciałbym przestrzec przed wykonawcą - oszustem: Andrzej Obliński 531-696-152 [email protected], w internecie namierzyłem także chyba jego brata który równiez pojawiał się na mojej budowie. http://oferia.pl/wykonawca/firma/janusz-oblinski/389867 . Generalnie pobrali 4 tys. na materiały, potem 2,5 tys. za kawałek roboty wykonanej z materiałów które osobiście kupiłem, nie zapłacili nic ludziom którzy zeszli z roboty, zostawili rozgrzebane poddasze i już sie nie pojawili. NAPRAWDĘ UWAŻAJCIE BO SZKODA NERWÓW I KASY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 01.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Witam, Z racji że pierwszy sezon zaczynam palić ekogroszkiem, chciałem zapytać sąsiadów z Dębego i okolic gdzie można kupić dobry ekogroszek. Ten co jest w Castoramie szybko się wypala i jest bardzo dużo popiołu, w składzie w Dębem jest dość dobry, ale cena to 1000zł za tonę. Słyszałem że w Kowalczyku jest w dobrej cenie, ale może ktoś wie jakiej jakości? Czy warto kupić luzem, nie kantują na wadze? Ile minimum powinien mieć megajuli? Pozdrawiam. Carbon - Dębe Wielkie / obok szkoły podstawowej. Dobry towar, ale cena oczywiście wyższa niż z Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts