komarex 14.12.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A ile sobie życzą? Jak z wyżywieniem? Cena jak na prywatne to bardzo niska: 750. Jedzenie, wycieczki, dodatkowe atrakcje, mikołaj, prezenty na święta, przybory do rysowania, zajęcia dodatkowe (angielski, rytmika, inne) w cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpudlo 19.12.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Cena jak na prywatne to bardzo niska: 750. Jedzenie, wycieczki, dodatkowe atrakcje, mikołaj, prezenty na święta, przybory do rysowania, zajęcia dodatkowe (angielski, rytmika, inne) w cenie. Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola w Rudzie. Choć przybory do pisania kupujemy sami raz w roku (powiedzmy jednorazowy wydatek 200 zł), to w miesiącach, gdy nam młody nie chorował i uczęszczał maksymalnie często, nigdy nie zapłaciliśmy więcej jak 550 zł. Czynne 7-17. Też ma angielski, francuski, muzykę, Mikołaja... pozdro, mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Cena jak na prywatne to bardzo niska: 750. Jedzenie, wycieczki, dodatkowe atrakcje, mikołaj, prezenty na święta, przybory do rysowania, zajęcia dodatkowe (angielski, rytmika, inne) w cenie. A jak z wyżywieniem. Znaczy o jakość mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarex 20.12.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Moje dziecko chodzi do prywatnego przedszkola w Rudzie. Choć przybory do pisania kupujemy sami raz w roku (powiedzmy jednorazowy wydatek 200 zł), to w miesiącach, gdy nam młody nie chorował i uczęszczał maksymalnie często, nigdy nie zapłaciliśmy więcej jak 550 zł. Czynne 7-17. Też ma angielski, francuski, muzykę, Mikołaja... pozdro, mp w moim przypadku 17 boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarex 20.12.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A jak z wyżywieniem. Znaczy o jakość mi chodzi. Podobno OK. Chociaż sam nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
komarex 21.12.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 A tak z zupełnie innej beczki. Polecam choinki ze szkółki zlokalizowanej pomiędzy Dębe a Górkami. Ceny przystępne, duże, świeże drzewka w doniczkach, dowóz w promieniu kilku km bezpłatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 27.12.2011 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 PRZESTRZEGAM!!!Przestrzegam wszystkich przed "firmą" EUROPLEX MARCIN URBANEK z Cegłowa. Oszust, kłamca i z całą odpowiedzialnością to mówię ZWYKŁY ZŁODZIEJ!!! Zamówiłem okna w wakacje do mojego domu. W październiku przyjechały ale nie wszystkie (brakowało 2 najdroższych), miały dojechać w ciągu tygodnia. Koleś wysępił kasę za całość zlecenia (tu był mój największy błąd) i od tamtej pory go nie widziałem!!! Co więcej, podczas montażu (montowałem sam) okazało się że jedno okno jest uszkodzone, kolejne zaś ma inny wymiar niż zamawiałem. Od 3 miesięcy człowiek ten obiecuje mi dostawę co poniedziałek. Składa fałszywe obietnice że okna już są, tylko trzeba je przywieść. Tak co tydzień, od początku października.Dwa tygodnie temu oznajmił mi żebym zamówił sobie okna gdzie indziej, a on jutro odda mi pieniądze. Wspomniane jutro trwa do dzisiaj. Człowiek ma wyłączony telefon.Dziś nie wytrzymałem. Złożyłem zeznania na policji w Mińsku Mazowieckim. Przygotowuję też odpowiednie pismo do prokuratury. Nie spocznę dopóki ów "firemka" nie skończy na bruku.Najlepsze jest to, że jak już się do Pana Marcina dodzwonię, mówi bezczelnie że nie ma sobie nic do zarzucenia. Jeśli są inne osoby oszukane to proszę o kontakt. MARCIN URBANEK, CEGŁÓW KOLEJOWA 6, 796819089, 796 819 089, 796-819-089, EUROPLEX PozdrawiamŁukasz Chmielewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 05.01.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Szukam fachowca do wykonania luster na wymiar i szyby pod kabinę prysznicową. Macie kogoś takiego pod ręką godnego polecenia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 05.01.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Lustra na wymiar można zamówić w Mińsku na ul. Kościuszki za notariuszem Nowakowskim idąc w stronę stacji PKP, ostatni lokal w tym budynku, z zewnątrz niewyględny ale jak się wie to się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
interona 08.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witam, odsprzedam stemple drewniane, wycinane w grudniu, użyte jeden raz, stan idealny, właśnie będzie rozbierany szalunek. 15 sztuk długość 230 cm40 sztuk długość 320 cm190 sztuk długość 300 cm Do odbioru na terenie gminy Halinów. Sprzedaż całości. Odbiór osobisty. Mam tez ok. 4 m3 deski szalunkowej w dobrej cenie. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 09.01.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Szukam fachowca do wykonania luster na wymiar i szyby pod kabinę prysznicową. Macie kogoś takiego pod ręką godnego polecenia. Pozdrawiam. W Okuniewie jest fabryka luster. Myślę, że taniej nie znajdziesz a prosto od producenta. Kontaktu niestety nie mam ale pewnei znajdziesz w google. Polecam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 09.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam,mozecie polecic kogos od przydomowych oczyszczalni w okolicach Halinowa? Z powodu warunkow wodnych POS w nasypie. Mam badanie i opinie geologa. pozdrawiamToper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 09.01.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Szukam fachowca do wykonania luster na wymiar i szyby pod kabinę prysznicową. Macie kogoś takiego pod ręką godnego polecenia. Pozdrawiam. Okuniew robił mi lustra - uważam, że źle wymierzyli ścianę i teraz akryl MUSI częściowo zakrywać taflę szkła. Wtedy Okuniew wydawał mi się dość drogi. Szklarz w Mińsku rzeczywiście jest b. tani, ale teraz kupowałam tylko szyby. Tel do Mińska: 25 758-97-72. Proponuję zrobić porównanie... W Mińsku lepiej zamówić osobiście, a potem pilnować terminu - roboty maja full i czasem im sprawa umyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 11.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Szukam peletu. Niekoniecznie tego na B czy L - ich ceny powalają na kolana. Może gdzieś w naszej okolicy jest producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek123 12.01.2012 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witam, czy morze mi ktoś polecić dobrą i niedrogą ekipę budowlaną z okolic Mińska Mazowieckiego i nie tylko? Proszę o wszelkie namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaskułeczka 12.01.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 uwaga!!!przestrzegam przed kupowaniem pustaków Teriva u pana Czesława Witana z Pęclina gm. Wiązowna! Ogłasza się na allegro i oferuje pustaki po konkurencyjnej cenie ale niestety ich jakość jest fatalna- pouszkadzane, popękane, niewymiarowe! na dodatek właściciel nie terminowy, oszukuje, zwodzi, non stop przekłada terminy bo wiecznie coś mu się tam dzieje!! stanowczo odradzam jakiej kolwiek współpracy jeśli komuś zależy na terminowości i jakości!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 15.01.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Witam, czy morze mi ktoś polecić dobrą i niedrogą ekipę budowlaną z okolic Mińska Mazowieckiego i nie tylko? Proszę o wszelkie namiary Polecam pana Bogusława 503965769 ekipa bardzo solidna dokładna i nie pijaca, chociaż ma swój styl pracy do którego trzeba sie przyzwuczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suomi 15.01.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Polecam pana Bogusława 503965769 ekipa bardzo solidna dokładna i nie pijaca, chociaż ma swój styl pracy do którego trzeba sie przyzwuczaić. A co konkretnie masz na myśli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynarecka 15.01.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Poszukuję namiary na stolarza fachowca z naszych okolic. Potrzebuję poprawić podłogę z desek dębowych układanych trzy miesiące temu przez stolarza papraka. Deski w dwóch pomieszczeniach domu pozsychały się tworząc kilkumilimetrowe szpary i odchodzą od podłogi. Przy okazji przestrzegam przed stolarzem paprakiem:Krzysztof Jackiewicz Halinów,gen. Bema 56Tel: 22 783 60 81 Nieterminowy, bierze 6 robót naraz więc nie jest w stanie zacząć i skończyć w umówionym terminie. Robiąc podłogi zniszczył ściany. Musiał je porem gipsować i malować. Poszczególne etapy zleca swoim pracownikom. Każdy z nich coś schrzanił, źle wyliczył, za dużo zużył (np zagruntował sobie pomieszczenia przed układaniem desek a potem trzy dni go nie było, więc musiał gruntować drugi raz. A grunt kupowałam ja oczywiście.) Zareklamowałam podłogi dwa miesiące temu. Do tej pory nas robi w konia. Trzymajcie się od niego z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1a 15.01.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 odkupie pozostalości łat kontrłat602119070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts