Leszek i Ewa 22.01.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Polecam pana Bogusława 503965769 ekipa bardzo solidna dokładna i nie pijaca, chociaż ma swój styl pracy do którego trzeba sie przyzwuczaić. Witam :) Mi tez budował P. Bogusław. Jestem bardzo zadowolona:) Murarz tzw. starej daty ... bardzo dokładny, solidny, terminowy, i co najważniejsze jego ekipa nie uzywa trunków... naprawdę mozna na nich polegać. Nam budował dom z Ytong a nie kazdy murarz potrafi zrobic to dobrze. O co chodzi z tym stylem pracy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 23.01.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam, my mieliśmy doczynienia z tym wykonawca ale nie polecamy go. Rozpoczął prace z 2 tyg opóżnieniem. Ignorował nasze prośby w pewnych kwestiach (słabo ubijał np piasek pod chudziak) bo jak twierdził on wie lepiej i tyle. Potem kierownik budowy zabronii mu lać chudziak do czasu jak porzadnie nie zagesci piasku. Obraził sie i zszedł z budowy na ponad tydzień !!! Po tem łaskawie wrócił i poprawiał zageszczanie. Kierownik przyjał to dopiero za 3 razem. Poza tym kiedys moja zona spytała się o jedna kwestie a on jej odpowiedział "że z babą nie będzie dyskutowac bo budowa to meskie zajęcie i pogadac to on może z jej mężem czyli ze mną". Zero kultury. Zrezygnowaliśmy z niego po chudziaku i wzieliśmy inna polecana na forum ekipe z której byliśmy juz zadowoleni. Witam :) Mi tez budował P. Bogusław. Jestem bardzo zadowolona:) Murarz tzw. starej daty ... bardzo dokładny, solidny, terminowy, i co najważniejsze jego ekipa nie uzywa trunków... naprawdę mozna na nich polegać. Nam budował dom z Ytong a nie kazdy murarz potrafi zrobic to dobrze. O co chodzi z tym stylem pracy ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek11 25.01.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Kompleksowo zaopatrzymy Cię w styropian, kleje, siatki, wszystkie rodzaje tynku, sztukaterię elewacyjną oraz we wszystkie inne materiały niezbędne by Twój dom był ciepły i piękny. Najlepsze ceny, super rabaty. Bezpłatna wycena i transport. Docieplenia budynków, malowanie elewacji, podbitki dachów, prace remontowo budowlane. Wysoka jakość realizowanych inwestycji. Posiadamy własną mieszalnie tynków i farb elewacyjnych. Sprzedaż i usługi.tel. 509 428 410e-mail: [email protected] http://www.jarbudtynki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 25.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Szukam firmy specjalizującej się w sprzedaży/produkcji stacji uzdatniających wodę. Macie może jakiś namiar na konkretnych ludzi? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swey 30.01.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Chciałabym dokupić drewna do kominka.Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 30.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Szukam firmy specjalizującej się w sprzedaży/produkcji stacji uzdatniających wodę. Macie może jakiś namiar na konkretnych ludzi? Pozdrawiam. http://www.bwt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aigmad 02.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Szukam firmy specjalizującej się w sprzedaży/produkcji stacji uzdatniających wodę. Macie może jakiś namiar na konkretnych ludzi? Pozdrawiam. Firma OTAGO z Warszawy, tanie i dobre rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 03.02.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Witam,zdecydowałem się na okna Oknoplast, czy ktoś ma doświadczenie z TREND z Mińska, albo GRETO z Sulejówka jako sprzedawcami i monterami Oknoplastu? PozdrawiamToper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donek1986 06.02.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Oknoplast - Greto Sulejówek - polecamy.Okna + drzwi + brama garażowa - wszystko od nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darkol 07.02.2012 01:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pozdrawiam sąsiadów z Polnej i pasjonatów budownictwa w okolicy Mińska . Poszukuję namiarów na sprawdzonych=porządnych wykonawców schodów drewnianych. Ponadto wykonawców ogrodzenia i "układaczy" kostki brukowej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia-debe 07.02.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Pozdrawiam sąsiadów z Polnej i pasjonatów budownictwa w okolicy Mińska . Poszukuję namiarów na sprawdzonych=porządnych wykonawców schodów drewnianych. Ponadto wykonawców ogrodzenia i "układaczy" kostki brukowej. Pozdrawiam co do kostki to mozemy spokojnie polecic tych ktorzy u nas robili. Są z Mińska ale nazwiska nie pamietam 602- 179 261 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akapap 08.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Możecie coś powiedzieć o dojeździe pkp (KM) do Warszawy z Dębe Wielkie. Ile jedzie pociąg, czy w godzinach szczytu da się usiąść? Jak wygląda sprawa biletu miesięcznego. Z tego co widzę w KM to Dębe Wielkie to już trzecia strefa. Teraz mają być połączone bilety z ZTM, jest jakaś dopłata? A może pks/bus/bags z Dębe. Tyle, że kolej nie boi się korków, samochodem będzie trudniej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bermud 08.02.2012 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Chciałabym dokupić drewna do kominka.Możecie coś polecić? Mam super namiar, kontakt na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 09.02.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Mam super namiar, kontakt na prv. Poprosze i ja:) kontakt i cene z m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 09.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Witam, zdecydowałem się na okna Oknoplast, czy ktoś ma doświadczenie z TREND z Mińska, albo GRETO z Sulejówka jako sprzedawcami i monterami Oknoplastu? Pozdrawiam Toper My wywybralismy GRETO - wszystko bylo ok do momentu reklamacji. A potem to juz sie zaczeło ... Nic przyjemnego, generalnie umywaja rece od wszystkiego:( przykre bo zapowiadalo sie milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.02.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Wiosna za pasem, więc poszukuję ekipy do ogrodzenia - wylewany fundament, słupki, siatka ok. 100mb do tego byle jaka - tymczasowa brama+ furtka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlid 16.02.2012 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 gdzie kupię tani i dobry strop teriva w okolicy mińska maz , siedlec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raftrusz 17.02.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 gdzie kupię tani i dobry strop teriva w okolicy mińska maz , siedlec ? tani "Witan", Penclin Prefagbud, Penclin (w Replinie) Stropy Miro, Halinów Korzeniak, Sulejówek - ten ma dobre wyroby betonowe ale "świeże". Wypadało by zamówić 1 miesiąc wcześniej. Mi jego bloczki popękały. Dobre Certus (Replin), takie brałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 19.02.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam, ile u Was trwało przyłączenie domu do prądu? Całą dokumentację składałem w 2010 roku, pozwolenie doniosłem w lipcu 2011 i do tej pory nawet nie jestem wpisany do systemu w komputerach energetyki! Moje papiery leża gdzieś pewnie w pudłach pod biurkiem... Zapomniałem dodać, że słup mam 10 metrów od działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toper 19.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Witam, ile u Was trwało przyłączenie domu do prądu? Całą dokumentację składałem w 2010 roku, pozwolenie doniosłem w lipcu 2011 i do tej pory nawet nie jestem wpisany do systemu w komputerach energetyki! Moje papiery leża gdzieś pewnie w pudłach pod biurkiem... Zapomniałem dodać, że słup mam 10 metrów od działki Prąd budowlany wniosek we wrześniu, a następnego roku przed wakacjami było przyłącze zrobione. Nie wiem jak będzie z przejściem z budowlanego na "normalny". Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts