blola 07.03.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witammogę polecić sprawdzonego stolarza bardzo dokładny i w rozsądnej cenie z okolicy kotunia Marek 514847011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 07.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam W samym Mińsku jest kilku stolarzy wykonujących drzwi wejściowe. Czy ktoś z formuowiczów może polecić dokładnego i w rozsadnęj cenie stolarza.Może z innych rejonów? Witam, ja zamawialam drzwi wejsciowe w Wołominie. Niestety nie pamietam tel. ale to ul. Partyzantow Wołomin. Drzwi sa juz 1,5 rou i wygladaja jak nowe:) projekt włąsny. Zrobili akie jak sobie wymyslilam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 08.03.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Potrzebuje kogos do schodów wew. bo moj kolezka Pan Stolarz spier... sprawę od A do Z nic z udziwnień jak macie kogos proszę o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blola 08.03.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam kilka postów wyżej polecałam sprawdzonego stolarza, robił drzwi do całego domu znajomym i schody smonośne, bardzo go chwlili za dokladność wykończenia Marek 514847011. a może ktoś mi poleci ekipę budlowlaną z okolic Mińsk - Siedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba2001 10.03.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam, my mieliśmy doczynienia z tym wykonawca ale nie polecamy go. Rozpoczął prace z 2 tyg opóżnieniem. Ignorował nasze prośby w pewnych kwestiach (słabo ubijał np piasek pod chudziak) bo jak twierdził on wie lepiej i tyle. Potem kierownik budowy zabronii mu lać chudziak do czasu jak porzadnie nie zagesci piasku. Obraził sie i zszedł z budowy na ponad tydzień !!! Po tem łaskawie wrócił i poprawiał zageszczanie. Kierownik przyjał to dopiero za 3 razem. Poza tym kiedys moja zona spytała się o jedna kwestie a on jej odpowiedział "że z babą nie będzie dyskutowac bo budowa to meskie zajęcie i pogadac to on może z jej mężem czyli ze mną". Zero kultury. Zrezygnowaliśmy z niego po chudziaku i wzieliśmy inna polecana na forum ekipe z której byliśmy juz zadowoleni. Nie wiem, o co ci chodzi chyba myślisz o kimś innym pan Bogusław nie zasypuje fundamentów i nie zagęszcza inwestor musi zrobić to sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczypawka 10.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Witam budujących i mieszkających Jestem tu nowa. Mam zamiar wspólnie z mężem zbudować dom w Posiadałach pod Cegłowem. Poszukujemy ekipy budowlanej, wiadomo, taniej i solidnej. Będę wdzięczna za namiary opisywanego wcześniej p. Pawła Rudnika. I każdego innego godnego polecenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karas123 11.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Potrzebuje kogos do schodów wew. bo moj kolezka Pan Stolarz spier... sprawę od A do Z nic z udziwnień jak macie kogos proszę o kontakt Polecam Drewmar 602178040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rdol 11.03.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Sprzedam stemple: 100 szt o długości około 4m i 320 szt o długości 2.9m.Okolica Dębe Wielkie. tel.: 503 130 668 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek2011 12.03.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Sprzedam przyczepę kempingową, Przyczepka 3/4 osobowa idealna dla ekipy budowlanej. W pełni sprawna z działającymi lodówką, kuchenką.Do obejrzenia w Marianowie koło Leszna. Wojtek504166524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 18.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam wszystkich, Mamy działkę do sprzedania w Długiej Szlacheckiej, 1006 m2. Działka uzbrojona (prąd, kanalizacja) i ogrodzona. W przypadku pytań zapraszam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dostawca 18.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam budujących i mieszkających Jestem tu nowa. Mam zamiar wspólnie z mężem zbudować dom w Posiadałach pod Cegłowem. Poszukujemy ekipy budowlanej, wiadomo, taniej i solidnej. Będę wdzięczna za namiary opisywanego wcześniej p. Pawła Rudnika. I każdego innego godnego polecenia. Pozdrawiam u mnie budowa ekipa tego pana i możemy go śmiał polecić Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonce0506 22.03.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 witam, budujemy dom w Targówce k. Mińska Maz. Na jesieni zostały zalane fundamenty. Obecnie murarz stawia mury. Poszukujemy firmy, która produkuje belki i gary. Czy możecie polecić nam kogoś, kto ma dość trwałe produkty, jest komunikatywny i można bez problemu dogadać się? W naszej najbliższej okolicy jest skład budowlany w Replinie (nie chcą powiedzieć z jakiej firmy biorą elementy na stropy), betoniarnia w Mikanowie, http://www.betoniarstwo.com.pl w Sulejówku, Makrobet w Mrozach, Pęclin. NIe wiemy jednak nic o w/w firmach. Poza tym poszukujemy krokiew, kontrłat na deski. Pytanie, tak jak poprzednio czy możecie nam polecić sprawdzony tartak, z przystępnymi cenami? (blisko nas Osiny). Najlepiej jest jeśli ktoś ma własny las, tartak. Czy zaglądają tu osoby z Turza i okolic Stanisławowa?Słyszałam, iż tam dużo składów drewna. Będę wdzięczna za wasze cenne wskazówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wutang 22.03.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 http://www.betoniarstwo.com.pl w Sulejówku smailo mozesz brac oni sa producentem od którego okoliczne składy biorą ja od nich brałem cały strop terive i smiało moge polecic a i dogadac sie mozna z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 23.03.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Czy ktoś może orientuje się czy w okolicy Dębe jest gdzieś tartak? Muszę przerżnąć wzdłuż kilka słupów 20x20, a zwykłą piłą tego niestety nie zrobię. Na zumi znalazłem jakiś tartak na Żwirowej, ale oni tego zadania nie chcą się podjąć Za namiary z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkun 23.03.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam,odkupię prowizorkę budowlaną na drewnianym słupie najchętniej. Ponadto poszukuję namiarów na kierownika budowy, najlepiej z okolic Stanisławowa, Strachówki.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 23.03.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam, odkupię prowizorkę budowlaną na drewnianym słupie najchętniej. Ponadto poszukuję namiarów na kierownika budowy, najlepiej z okolic Stanisławowa, Strachówki. Pozdrawiam. Moj kierownik cyba buduje sie w Twojej okolicy. Wieczorem zapytam sie czy to ten Stanislawow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paulowawa 23.03.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Czy ktoś może orientuje się czy w okolicy Dębe jest gdzieś tartak? Muszę przerżnąć wzdłuż kilka słupów 20x20, a zwykłą piłą tego niestety nie zrobię. Na zumi znalazłem jakiś tartak na Żwirowej, ale oni tego zadania nie chcą się podjąć Za namiary z góry dziękuję! w debe jest stolarz i ma takie maszyny do ciecia grubych bali. Pan Jesionek 606 833 751 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grregg 23.03.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 w debe jest stolarz i ma takie maszyny do ciecia grubych bali. Pan Jesionek 606 833 751 Dzięki za namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik81 30.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Poszukuje sprawdzonego kierownika budowy który faktycznie skontroluje a nie będzie tylko "panem od pieczątek". Budowa w okolicach Stanisławowa. Możecie polecić swoich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bermud 05.04.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam budujących i mieszkających Jestem tu nowa. Mam zamiar wspólnie z mężem zbudować dom w Posiadałach pod Cegłowem. Poszukujemy ekipy budowlanej, wiadomo, taniej i solidnej. Będę wdzięczna za namiary opisywanego wcześniej p. Pawła Rudnika. I każdego innego godnego polecenia. Pozdrawiam Proszę w skrócie napisać jaki dom jest do wybudowania(drewniany czy murowany),polecę ekipę. Przeszedłem już przez swoją budowę w okolicy więc mam rozeznanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts