pablooo-exe 05.11.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Jeśli ktos chce kupić suporex, to najtaniej w mińsku, mają w replinie, cały 24x24x59 - 8,4zł a połówki 4,25złmają też tanią stal - fi 12 ok 2200zł tona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 05.11.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Essa proszę bardzo. Duży pan studniarz, jak coś to sama zobaczysz, robił nam i sąsiadce, ceny atrakcyjne: 501 444 556. Mam pytanie, jak tam u Ciebie sprawa tynków? No i ceny. Ja znalazłam na wiosnę gościa do cem-wap zacieranych piaskiem kwarcowym(czyli nie trzeba gładzi potem) z polecenia za 20pln bez materiału i do gipsowych z agregatu po 27-28 pln z materiałem. Obaj z polecenia i robią tak że gładzi nie trzeba. To chyba dobra oferta Dzieki :-D Co do tynkow, tez mam oferte od goscia po 20 zl/m2 (cem-wap + piasek). Moze to ten sam? Moj jest chyba spod Garwolina. Ogladalam dwie jego roboty i jest ok. Inna sprawa, ze w tym roku mial stawke po 15 pln, wiec sie podwyzszyl o 33%!! Dzisiaj gadalismy z innym, miejscowym tynkarzem, w tym roku ma stawke 13 zl. Na przyszly rok jeszcze nie chce sie umawiac ani na terminy ani na ceny, ale moze go jakos zmecze. Ja musze miec pewniaka i to na wczesna wiosne. Pytanie dodatkowe: Czy ktos nie potrzebuje moze grafitowej fugi do murowania komina? Mam tego pare workow, kupowane wiosna, nie rozpakowane i skladowane pod dachem na palecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala_lenka 06.11.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Co do tynkow, tez mam oferte od goscia po 20 zl/m2 (cem-wap + piasek). Moze to ten sam? Moj jest chyba spod Garwolina. Ogladalam dwie jego roboty i jest ok. Inna sprawa, ze w tym roku mial stawke po 15 pln, wiec sie podwyzszyl o 33%!! Dzisiaj gadalismy z innym, miejscowym tynkarzem, w tym roku ma stawke 13 zl. Na przyszly rok jeszcze nie chce sie umawiac ani na terminy ani na ceny, ale moze go jakos zmecze. Ja musze miec pewniaka i to na wczesna wiosne. To chyba ten sam bo z tym moim taka sama historia odnośnie podwyżek Dasz mi może namiar na PW na tego lokalnego, zawsze lepiej mieć kogoś w zapasie... Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 09.11.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Czy ktoś ma do odsprzedania stemple budowlane?? Jeśli tak to prosze o info na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.11.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Co do tynkow, tez mam oferte od goscia po 20 zl/m2 (cem-wap + piasek). Moze to ten sam? Moj jest chyba spod Garwolina. Ogladalam dwie jego roboty i jest ok. Inna sprawa, ze w tym roku mial stawke po 15 pln, wiec sie podwyzszyl o 33%!! Dzisiaj gadalismy z innym, miejscowym tynkarzem, w tym roku ma stawke 13 zl. Na przyszly rok jeszcze nie chce sie umawiac ani na terminy ani na ceny, ale moze go jakos zmecze. Ja musze miec pewniaka i to na wczesna wiosne. To chyba ten sam bo z tym moim taka sama historia odnośnie podwyżek Dasz mi może namiar na PW na tego lokalnego, zawsze lepiej mieć kogoś w zapasie... Powodzenia Nie wiem o kim piszecie ale pzrypominam, żebyście unikali usług tej firmy Zakład Usługowy Ogólno-Budowlany, Hydrauliczno-Elektryczny Stanisław Zbigniew Pieńkowski Puznówka 164A 08-440 Pilawa "Firma" działa na terenie: Białołęki, Starej Miłosnej, Sulejówka, Halinowa, Okuniewa, Garwolina, Pilawy szerzej tutaj: http://forum.muratordom.pl/czarna-lista-wyk-w-mazowieckim,t42058-60.htm pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 10.11.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 a ja szukam jak komuś już kończy się budowa niepotrzebnych sprzętów .... Jeżeli są w stanie przejśc jeszcze jedną budowę to czekam na propozycje! POZDRAWIAM BUDOWNICZYCH ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 11.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 monia77w1Ten nasz nie jest z Pilawy tylko z Garwolina. A poza tym obejrzalam sobie jego dwie roboty. Jest OK. Szukam tez namiarow na k-gipsy i kafle ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 11.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 a ja szukam jak komuś już kończy się budowa niepotrzebnych sprzętów .... Jeżeli są w stanie przejśc jeszcze jedną budowę to czekam na propozycje! POZDRAWIAM BUDOWNICZYCH ! Czesc ) U nas zostalo troche materialow i troche gratow. Zalezy kiedy zaczynacie i co jest Wam potrzebne. Ja na pewno moge sie od reki pozbyc: * kabla elektrycznego ziemnego do wlz - 9 mb * fugi grafitowej Kreisela do murowania kominow ponad dachem * porothermu 18,8 11,5 i 8 cm * drutu zbrojeniowego gladkiego - chyba fi 6 mm Moze wczesna wiosna bedzie tez blaszak. Pozdr. PS. co ostatecznie teraz budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 14.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 monia77w1 Ten nasz nie jest z Pilawy tylko z Garwolina. A poza tym obejrzalam sobie jego dwie roboty. Jest OK. Szukam tez namiarow na k-gipsy i kafle ????????????? Cześć, płyty chcesz kupić czy zamontować? Pytam, bo mam namiary na chyba całkiem niezłą cenę zakupu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 14.11.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Cześć, płyty chcesz kupić czy zamontować? Pytam, bo mam namiary na chyba całkiem niezłą cenę zakupu. Pozdrawiam Jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 15.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Witam. Czy ktoś zna sprawdzony sklep gdzie mogę kupić piec weglowy wraz z montażem? Tylko coby solidni byli i nie za drodzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Czy ktoś ma do odsprzedania stemple budowlane?? Jeśli tak to prosze o info na adres [email protected] Zapytaj moze bezposrednio Arka-L. Drugi moj pomysl: jak sie skreca kolo kosciola w Debem na Gorki, przejezdzasz tory, potem jest skret glownej drogi w lewo - po jakis 300-500 m za tym zakretem po prawej jest wysyp domow z tego sezonu - ja naliczylam 13 nowych budynkow. Moze popytaj, moze powies ogloszenie... Powodzenia a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 16.11.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wysłałem na niutek80@ info, mogę pożyczyć do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 16.11.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 Wysłałem na niutek80@ info, mogę pożyczyć do wiosny. Czesc, a co z Twoim dachem? wiecha juz dawno wisi? zrobisz w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 16.11.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2007 co, ja nie zrobię?! Co prawda nie było mnie od wtorku, ale od poniedziałku mistrz cieśla ubija deski i papuje, w przyszłym tyg. ma skończyć. A ja w wolnych chwilach (których oczywiście mam nadmiar ) robię drobne robótki (ociepliłem styro fundamenty, zaciągnąłem klejem i siatką, pomalowałem, teraz obsypuję piachem). No i porządki. Jak skończą, to zabijam okna i tak do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 20.11.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam, Dziękuje za stemple ale już kupiłam od sympatycznej pary z Górek. Chyba czas najwyższy założyc swoją galerie bo budowa rośnie z dnia na dzień. niutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 20.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam, Dziękuje za stemple ale już kupiłam od sympatycznej pary z Górek. Chyba czas najwyższy założyc swoją galerie bo budowa rośnie z dnia na dzień. niutek O! to mnie bardzo interesuje sympatyczna para z Gorek i ich namiary na majstrow. Gdzie oni buduja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 20.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witam, Dziękuje za stemple ale już kupiłam od sympatycznej pary z Górek. Chyba czas najwyższy założyc swoją galerie bo budowa rośnie z dnia na dzień. niutek Widzimy, ze nie tylko budowa rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 24.11.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Witam, Widzimy, ze nie tylko budowa rosnie A tak tak w połowie lutego przyjdzie na świat Jagódka nasza pierwsza córeczka. p.s. w nas strop już ułożony i w poniedziałek zalewamy betonem B-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 25.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Witam, W przyszłym roku na wiosnę będę chciała zadaszczyc dom, czy ma ktoś namiary na dobrego i wolnego z terminem cieślę. Info proszę kierowac na adres: [email protected] Słyszałam, że ciężko jest teraz z tymi fachowcami i lepiej za wczasu zarezerwowac sobie go. Z góry dziękuje niutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts