Essa 19.01.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ja też poproszę namiary na przedszkole w Górkach - potrzebuję posłać moją latorośl jak najszybciej do tego typu instytucji. Z góry wielkie dzięki, Gosia Gosia, a ile lat ma Twoje dziecko? W Debem przyjmuja od 3 lat na pelny etat, w Gorkach chyba jest tylko edukacja przedszkolna po 3 godziny dziennie, okolo poludnia i bez posilkow i lezakowania. Mnie to zupelnie nie urzadza. Szukam teraz czegos w kierunku Minska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 19.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 jestesmy na etapie wyboru projektu, i jak na razie ten nam najbardziej przydal do gustu. ale wiadomo,fajnie by bylo zobaczyc na zywo Ty sie sanetka2 na hefalumpa nie wsciekaj, bo ja go lubie, a poza tym niejednemu juz pomogl na tym forum. A poza tym jakos w zadnym z twoich postow nie dojrzalam slowa "poprosze", "czy moglabym"... Wiesz, chyba nie posadze przy domu tamaryszkow, chociaz sa efektowne i swietnie rosna na piachu. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 20.01.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam , Dołączamy do grupy My będziemy budowac z Cegłowie ten domek http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w2112 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 20.01.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam , Dołączamy do grupy My będziemy budowac z Cegłowie ten domek http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w2112 pozdrawiam Witam w imieniu Grupy Ładny, przytulny domek. Widzę pewne podobieństwa w układzie pomieszczeń do naszego. Pozdrawiam i powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 20.01.2008 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witaj i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 21.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ja też poproszę namiary na przedszkole w Górkach - potrzebuję posłać moją latorośl jak najszybciej do tego typu instytucji. Z góry wielkie dzięki, Gosia Gosia, a ile lat ma Twoje dziecko? W Debem przyjmuja od 3 lat na pelny etat, w Gorkach chyba jest tylko edukacja przedszkolna po 3 godziny dziennie, okolo poludnia i bez posilkow i lezakowania. Mnie to zupelnie nie urzadza. Szukam teraz czegos w kierunku Minska. Mała 3 latka skończyła w październiku. Nie przyjęli jej w tym roku do przedszkola w Dębem. Chcę jak najszybciej coś zorganizować. A może masz namiary do jakiejś babci emerytki na chodzie? A może ktoś z grupy jest w stanie mi pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkaadam 23.01.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam Wszystkich Z miłą chęcią przyłącze się do grupy, gdyż mamy zamiar budować się w wiosce, co się Chrośla zowie. A to nasz przyszły domek http://www.dobredomy.pl/?id_project=39&infopage=4 nasze SŁONECZKO. Przyłączam się do Was z żonką na nowo, gdyż to właśnie ona kilka lat temu napisała pierwszy wątek „ –justyna” . Niestety musieliśmy się wtedy na troszkę wstrzymać z naszymi planami, ale teraz wracamy i mamy nadzieje, że w końcu nam się uda. Pozdrawiam p.s. jesteśmy na etapie załatwiania kredytu i poszukujemy ekipy. Może ktoś z Was może z czystym sumieniem polecić fachowców. Do każdego etapu a na pewno do podstaw? Będziemy bardzo wdzięczni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 23.01.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Witam Wszystkich ... Witam w imieniu grupy i mam nadzieję, że tym razem się Wam uda. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiaa29 28.01.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam, czy możecie polecic kogoś w Mińsku lub okolicach zajmującego się adaptacja projektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 29.01.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Nie znacie jakiegoś godnego polecenia hydraulika? Szukam kogoś do zrobienia inst. wodnej i kanalizy.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 30.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 WitamCzy posiadacie Szanowni Forumowicze z okolic Mińska Mazowieckiego wiedzę, gdzie w bliższej lub dalszej okolicy można kupić sadzonki tui (thui) ? Jeżeli tak to w jakiej cenie ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablooo-exe 01.02.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wiem że jest szkółka drzewek ozdobnych przed kałuszynem jadąc z mińska, po prawej stronie. Możesz tam spróbować, aha no i jest wielki sklep w miejscowości choszczówka stojecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 03.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Nie znacie jakiegoś godnego polecenia hydraulika? Szukam kogoś do zrobienia inst. wodnej i kanalizy. Z góry dziękuję. Cześć, polecam naszych. Jak chcesz, to wpadnijcie z małżonką na kawę, to zobaczycie co u nas zrobili. Pozdrowienia, sąsiadka i sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 03.02.2008 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 Dzięki , zgłoszę się jakoś w tygodniu to ustalimy termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 04.02.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 --> gosiasuchętnie skorzystałbym z namiaru na hydraulika jeżeli jest dobry.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spiochu 05.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam. Muszę w miarę szybko oddać dom do użytkowania. W związku z tym proszę o podzielenie się namiarami na elektryka i kominiarza, którzy mają odpowiednie uprawnienia. Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.02.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam,Szukam ekipy z mixokretem do wylewek - czy może ktoś ma namiary na solidnych i rozsądnych cenowo - pomóżcie proszę ! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 05.02.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam i ja. Od niedawna jesteśmy właścicielami działki w Dębem, między Kościelną a Polną. W tym roku planujemy ruszyć z budową domku http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=309&IdKolekcji= , (nie)stety po pewnych przeróbkach. Czy ktoś może polecić jakiegoś architekta który może za niewielkie pieniądze zaadaptować projekt lub na jego podstawie zrobić indywidualny? Pozdrawiam, J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.02.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Chociaż swojego architekta polecić nie mogę (opisywałam to we wcześniejszych postach), to przynajmniej powitam Cię w klubie Gdybyś jednak potrzebował ekipę murarską - to służę pomocą. Też dotarłam do nich dzięki forum, a konkretnie przez Yar65, za co serdecznie Jarku dziękuję. Mam jeszcze godny polecenia tartak i cieślę (to nie tylko moja opinia), więc tylko daj znać. Innych ekip jeszcze nie znam, mam nadzieję, że też będę mogła ich polecać innym Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynkaadam 06.02.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Mam jeszcze godny polecenia tartak i cieślę (to nie tylko moja opinia), więc tylko daj znać. Innych ekip jeszcze nie znam, mam nadzieję, że też będę mogła ich polecać innym Witam e-Mandzia czy możesz mi podać namiary na ten tartak? Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts