e-Mandzia 06.02.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 justynka&adam, poszło na priva.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 06.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 hej ) szukam w trybie pilnym: * betoniarki do wypozyczenia, 100 lub 150 litrow (wiem ze na bronowskiej jest wypozyczalnia ale to troche daleko) *piasku lesnego - 2 przyczepki *rozsadnego hydraulika Pomozcie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaro71 06.02.2008 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Czy miał ktoś do czynienia z firmą Interkeram z okolic Dębego? Zaczynali od płytek, sanitariatów - teraz reklamują swoje kotły. Właśnie o eko-kotły mi chodzi, czy warto za nie płacić tyle samo, co za bardziej renomowane marki? http://www.interkeram.pl/index.php?go=40Ciekawy jestem opinii zarówno o firmie jak i o kotłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 07.02.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Czy może ktoś się orientuje jakie są ceny działek w Mińsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 07.02.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam, Szukam ekipy z mixokretem do wylewek - czy może ktoś ma namiary na solidnych i rozsądnych cenowo - pomóżcie proszę ! Dzięki Wysłałam namiary na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.02.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam, Szukam ekipy z mixokretem do wylewek - czy może ktoś ma namiary na solidnych i rozsądnych cenowo - pomóżcie proszę ! Dzięki Wysłałam namiary na priw. Jeśli można to ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 07.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam i ja. Od niedawna jesteśmy właścicielami działki w Dębem, między Kościelną a Polną. W tym roku planujemy ruszyć z budową domku http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=309&IdKolekcji= , (nie)stety po pewnych przeróbkach. Czy ktoś może polecić jakiegoś architekta który może za niewielkie pieniądze zaadaptować projekt lub na jego podstawie zrobić indywidualny? Pozdrawiam, J Cześć, to prawdopodobnie będziecie mieszkali całkiem niedaleko od nas. My do Kościelnej mamu jakieś 100 metrów. Więc witam sąsiadów Gosia P.S. Jeżeli dalej jesteście zainteresowani architektem, to możemy w sumie podpowiedzieć naszego, u którego rysowaliśmy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiasu 07.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam, Szukam ekipy z mixokretem do wylewek - czy może ktoś ma namiary na solidnych i rozsądnych cenowo - pomóżcie proszę ! Dzięki Wysłałam namiary na priw. Jeśli można to ja też poproszę Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.02.2008 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam, Szukam ekipy z mixokretem do wylewek - czy może ktoś ma namiary na solidnych i rozsądnych cenowo - pomóżcie proszę ! Dzięki Wysłałam namiary na priw. Jeśli można to ja też poproszę Proszę bardzo Dzięki śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 07.02.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witam i ja. Od niedawna jesteśmy właścicielami działki w Dębem, między Kościelną a Polną. W tym roku planujemy ruszyć z budową domku http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=309&IdKolekcji= , (nie)stety po pewnych przeróbkach. Czy ktoś może polecić jakiegoś architekta który może za niewielkie pieniądze zaadaptować projekt lub na jego podstawie zrobić indywidualny? Pozdrawiam, J Również witam po sąsiedzku - jeszcze bliżej niż gosiasu (gosiasu, bez urazy, wiesz, zawsze kilka metrów bliżej ) A w którym miejscu dokładnie? Polna i Kościelna mają "pare metrów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 08.02.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam, jeżeli jedziecie Kościelną od torów w kierunku Górek to po prawej stronie jest taka ruinka, teraz na sprzedaż. Potem są dwa pomarańczowe domki, nasza działka jest za drugim, jakiś 200 m od Kościelnej.A zresztą, wklejam screenshota z zumi:http://i18.photobucket.com/albums/b114/lefff/th_dbe-dziakaB.png(powiększy się po kliknięciu)Jak popatrzycie w necie to bliżej Kościelnej są jeszcze dwa stawy po bokach. Pozdrawiam, J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 08.02.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 P.S. Jeżeli dalej jesteście zainteresowani architektem, to możemy w sumie podpowiedzieć naszego, u którego rysowaliśmy projekt. Bardzo chętnie, poproszę o namiary na priva. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjeziorska 08.02.2008 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witam wszystkich serdecznie, jestem tu nowa ale mam nadzieje ze na stale:)))Ja zaczynam budowe a raczej mam zamiar zaczac w Okuniewie domku:)Przestudiowalam pilnie caly post od poczatku:) adrsesy i rozne telfony skrzetnie zanotowalam:) Projekt domku juz mam, teraz poszukuje architekta ktory zrobi z tym porzadek:)) no i zaczynam szukac materialow.Nie wiem czy w tym roku rusze, najwyzej w przyszlym ale pomalutku do przodu:))) Jakby co to mam bardzo dobrego elektryka, robil u moich rodzicow w Okuniewie. Jakby ktos chcial to moge dac namiary. Pozdrawiam serdecznie wszystkich i jeszcze raz witam sie slicznie:)Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 08.02.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witaj w grupie i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 09.02.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witam i ja. Od niedawna jesteśmy właścicielami działki w Dębem, między Kościelną a Polną. W tym roku planujemy ruszyć z budową domku http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=309&IdKolekcji= , (nie)stety po pewnych przeróbkach. Czy ktoś może polecić jakiegoś architekta który może za niewielkie pieniądze zaadaptować projekt lub na jego podstawie zrobić indywidualny? Pozdrawiam, J Bardzo ladny ten domek... i bardzo podobny w zalozeniach do naszego... Pare rzeczy oczywiscie bym zmienila, ale to tak jest zawsze Witam w klubie "parterowczakow" i wsrod sasiadow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Essa 09.02.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 I co? Nikt nie chce sie pozbyc betoniarki??? I jeszcze ten piasek lesny do zacierania tynkow musze gdzies dorwac...Nie zostala Wam jakas kupka piasku za domem, bo mi malo tego potrzeba? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stare_lwisko 10.02.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Bardzo ladny ten domek... i bardzo podobny w zalozeniach do naszego... Pare rzeczy oczywiscie bym zmienila, ale to tak jest zawsze Witam w klubie "parterowczakow" i wsrod sasiadow. Witaj, Napisz proszę, co byś zmieniła. Zawsze dobrze jest poznać opinie innych. Na forum, w projektach, jest niewielki wątek poświęcony temu domkowi. http://forum.muratordom.pl/domek-ustawny-czekam-na-wasze-opinie,t82315.htm Pozdrawiam, J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 10.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 witam wszystkich budujacych minszczan, buduje w ceglowie domek ZACISZE II http://www.mgprojekt.com.pl/domki/zacisze2/index.php. Domek jest w stanie surowym otwartym i już się szykuje do okienek i dekarzy. moze macie namiar na dobrą ekipe od tynkow cem-wapiennych i szlichciarzy? - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yar65 10.02.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 przez Yar65, za co serdecznie Jarku dziękuję. znowu się rumienię, jak mnie chwalą. A ja leżę z tynkami. Może ktoś mnie poratuje dobrym namiarem, bo musiałem zakończyć współprace z poprzednią ekipą. Hydraulika mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusiek 11.02.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam , Dołączamy do grupy My będziemy budowac z Cegłowie ten domek http://www.dobreprojekty.pl/lustrox.php?kod=w2112 pozdrawiam Kasiu, jak tam budowa? Już zaczęta? Coś mało tych ceglowian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts